Gå videre til hovedindholdet

Lækre Muffins og lidt brok:-)

Mmm. Jeg lavede dem her den anden dag.
 De ser ikke ud af noget særligt. Og jeg skal ærligt indrømme jeg ikke havde mine forhåbninger oppe da jeg lavede dem. Dejen virkede klæg og tung.
Men skinnet bedrager, gør det. For se nu her. Indeni gemmer der sig en lækker Vanilie creme.

Der er en del ingrediencer i dejen men det er superlet at lave.

Opskriften skal i selvfølgelig også have:-)

Tænd ovnene på 160 grader

I en skål putter du

170 gram æggehvider
40 gram Kasein eller Hamp protein. Jeg brugte denne her
25 gram fedtfattigt kakao. 
170 gram Græsk youghurt, fedtfattig.
20 g affedtet kokosmel. Ikke alm. kokos mel, det er alt for fyldt med fedt.Den rigtige kan købes her
15 gram affedtet mandelmel, igen er det vigtigt at købe det fedtreducerede
90 gram vand 
20 gram lækker chokoproteinpulver. Jeg brugte den her, som har en super smag.
20 gram sukrin. som kan bestilles her

mix det hele sammen med en håndmixer
Fordel i silikone muffin forme(og ja det skal være silikone forme ellers hænger det ved.
bag i ca 30 min.

Imens røre du en creme af 

80 gram græsk youghurt, fedtfattigt
20 gram kokosmælk
30 gram Vanilie whey. Jeg bruget denne her som jeg synes er en af de lækreste proteinpulver med vaniliesmag, når man bager
20 g Sukrin melis. Jeg bruger denne. hvis der bruges alm. sukrin skal det nok lige blendes først.

Stil på køl.

Køl muffin af, men lad dem blive i formen.
 For når de så er kolde udhuler du dem forsigtigt med en ske. Sørg for go plads dog uden at gøre kagens sider alt for tynde.
 Fyld cremen i så kagekant og creme flugter med hinanden
 Overtræk med En god mørk chokolade. Jeg bruger altid en som er sødet med stevia. Jeg køber det i ren kost i århus. Jeg kan dog ikke finde det på ders hjemmeside.
 Det skal bare være et tyndt lag. som lige dækker creme og muffin. Køl af og 
Nyd.

Næringsindhold pr 100 gram

194 kcal
18 g protein
14 g kulhydrat
8 g fedt

Det er en at mine mere vellykkede kageopskrifter. Og Jeg har faktisk også en ny opskrift i ærmet med Black beans:-) 

Træningen køre derudaf og jeg kan med stolthed i stemmes sige at jeg har øget i incline Db press. Er meget stolt:-)

Dagen er stadig op og ned. Synes selv de har været ret gode på det sidste. Men må nok indrømme at jeg med den sidste udmelding fra DBFF, nok lige skulle sluge en kamel.
Det hedder sig nemlig at når der er mere end 15 personer i samme kategori, Vil der være en elimeneringsrunde INDEN forbedømmelserne.. 
Det vil jo betyde at vi i min gruppe er 10 personer der har betalt 600 kr i startgebyr men aldrig kommer på scenen...

Og nu er det ikke nogen hemmelighed at jeg ikke regner med at have en chance imod de noget yngre konkurenter. Men jeg ville da gerne have endt med at blive bedømt, synes jo lidt det er det jeg har betalt for..

Nå men Det var så lige dagens sure opstød. Som har kostet lidt tåre og sikkert endnu mere muggen kone, mor og chef..

Så Sorry til mand, børn og kollegaer. Jeg ved godt jeg ikke er let at leve med i de her dage. 
MEN om 31 dager vender jeg stærkt tilbage til overfladen og mit gamle jeg:-)







Kommentarer

  1. God pointe i din blog i forhold til forbedømmelse - jeg tænker også de 600 kr. er for selve bedømmelsen, det er for dårligt man ikke engang kommer på scenen. Man skulle måske bare have meldt dig i bodyfitness, så var man da sikker på at komme op på den scene... :-) Held og lykke!

    SvarSlet
  2. Hej

    Nu har jeg fået at vide vi vist kommer på scenen, men stadigvæk bliver der jo stadig valgt mange fra meget hurtigt. og eftersom det starter kl 7 om morgnene går jeg ud fra det er rimelig hurtigt overstået for mit vedkomne. Men efter at have sundet mig lidt. og fået lidt luft er jeg igen lidt ovenpå. men også kun lidt:-)

    Tak fordi du lagde en besked:-)

    SvarSlet
  3. De ser lækre ud. Hvorfor bruger du casein? Valleprotein er da bedre, er det ikke?

    SvarSlet
  4. De ser lækre ud. Hvorfor bruger du casein? Valleprotein er da bedre, er det ikke?

    SvarSlet
  5. Lotte

    Jeg bruger casein fordi fordi det biger kager en hel anden struktur end whey. Det bliver mere blød. når man bruger whey bliver det ofte lidt grynet. men det undgår man med casein. ligesom hvis du laver en proteinshake af whey er den meget let og tynd. hvorimod en casein er mere tyk og cremet. casein suger mere vædske.

    og hvis vi snakker som shakes er det jo fordelagtigt at bruge casein om aftenen inden sengetid da det er langsomt optageligt i forhold til whey. om whey er bedre tør jeg altså ikke sige. det er jo 2 forskellige ting det gør.
    heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

I januar vil jeg(eller skal jeg)

I januar vil jeg... Eller også skal jeg, men derfor kommer det staidg på listen. Bage min amerikanske kanesnegle. Tjek det er jeg i skrivende stund igangen med Snakke med  Slagter dyrby  om ældstebarnets konfirmation Plante åreste chilifrø, Udvælge årets tomatfrø og der er mange at vælge imellem. Og nej det er ikke tidligt, det er sent. Normalt gør jeg det i december. Starte på jagttegn, jo jo jeg starte skam idag Sove lidt mere, eller det vil sige gå tidliger i seng. og få mindst 7 timers søvn. Egentlig helst 8 men det er også lidt meget Få blogget herinde lidt mere fast.  Og ellers bare leve livet og nyde at et nyt år er begyndt. Og jeg kan mærke det bliver et godt et af slagsen. Puhh det bliver lidt svært at vælge hvad der skal sås i drivhuset i år Min hjembragte Monstera Obliqua “Swiss Cheese Vine”Som er en  fingerphilodendron, i miniformat. Jeg er helt tossede med de store af slagsen. Men problemet er nok bare de b...