Den anden dag, fik jeg sådan lyst en en shawarma med den sauce som man får på mange shawarma steder. Altså sådan en lidt stærk en med chilie og tomat i.
Kødet marinederde jeg først i en nok ikke helt original opskrift. Men det smage virkelig lækkert.
500 gram oksekød i tynde strimler
6 spsk hvidvin
4 tsk olie
1/2 tsk allehånde
1 tsk spidskommen
peber
Salt
Chilipulver(jeg brugte chipotle)
saften af en 1/2 citron
1 fed hvidløg
1 løg i tynde skiver.
bland kødet i blandingen og lad det hvile i mindst 2 timer.
Så kommer vi til den der lækre røde sauce som giver bid og smag til sådan en shawarma fætter..
1 ds tomat pure (400 gram)
1 håndfuld grønne eller røde Jalapenos
1/2 flaske Linghams´s
1/2 spsk hvidløgspulve
1/2 spsk salt
1/2 spsk sukker
Neutral olie, jeg brugte raps olie.
Bland sammen, tilsæt olie lidt af gangen. Indtil du ikke kan røre mere olie i uden det lægger sig ovenpå saucen. Det skal bruges en del.
Saucen kan holde sig utrolig længe hvis det kommes på skoldede glas og man hælder olie henover saucen efter hver gang man har brugt af den.
Og Ja jeg ved godt det her er en wrap og det ikke lige er sådan en normal shawarma ser ud. Men Den her var vældig lækker og vi fik skam også noget yoghurt dressing til rør af neutral yoghurt, peber, revet agurt, hvidløg, salt og lidt hakket mynte.
Kødet marinederde jeg først i en nok ikke helt original opskrift. Men det smage virkelig lækkert.
500 gram oksekød i tynde strimler
6 spsk hvidvin
4 tsk olie
1/2 tsk allehånde
1 tsk spidskommen
peber
Salt
Chilipulver(jeg brugte chipotle)
saften af en 1/2 citron
1 fed hvidløg
1 løg i tynde skiver.
bland kødet i blandingen og lad det hvile i mindst 2 timer.
Så kommer vi til den der lækre røde sauce som giver bid og smag til sådan en shawarma fætter..
1 ds tomat pure (400 gram)
1 håndfuld grønne eller røde Jalapenos
1/2 flaske Linghams´s
1/2 spsk hvidløgspulve
1/2 spsk salt
1/2 spsk sukker
Neutral olie, jeg brugte raps olie.
Bland sammen, tilsæt olie lidt af gangen. Indtil du ikke kan røre mere olie i uden det lægger sig ovenpå saucen. Det skal bruges en del.
Saucen kan holde sig utrolig længe hvis det kommes på skoldede glas og man hælder olie henover saucen efter hver gang man har brugt af den.
Og Ja jeg ved godt det her er en wrap og det ikke lige er sådan en normal shawarma ser ud. Men Den her var vældig lækker og vi fik skam også noget yoghurt dressing til rør af neutral yoghurt, peber, revet agurt, hvidløg, salt og lidt hakket mynte.
mums hjemmelavet fastfood er bare det bedste
SvarSletDet er det nemlig. Er ret så misundelig på din Kbh mad uge. Det gad jeg altså godt
SvarSlet