Gå videre til hovedindholdet

Nye Knive.

Ja for snart lang tid siden nævnte jeg her at jeg havde Global knive. Som jeg egentligt har været glade for. Men de er efterhånden ved at være slebet så mange gange og mit Nørde gen gad godt prøve noget nyt.



Derfor smuttede jeg forbi kunst og køkkentøj og tog en snak. Jeg forelskede mig ret hurtigt i Victorinox knivene som Booklover skrev at hendes kæreste, kokken brugte. De havde nogle virkelig lækre nogle med både rosentræ og palisander. Men I kunst og køkkentøj var de varme fortalere for dem med kunstskaft. Og jeg var ikke svær at overtale. De var trods alt lidt billigere.

Victorinox er også dem der laver de der røde schweizer knive.

Nå, men jeg endte så ud med

1 stk. Kokkekniv
1 stk. Kokkekniv Santoku
1 stk. Tomat/Pølsekniv
3 stk. Grøntsagsknive(man kan aldrig få for mange små gode knive)



Derudover faldt der ligesom også bare en rulle med 100 sprøjteposer og en kasse med nye tyller lige ned i kurven.


Der er langt fra de dyrest knive, ja faktisk vil jeg gå så langt som at sige at de faktisk er rimeligt billige. Nu vil tiden så vise om jeg bliver glad for dem.

Er der andre der har victorinox knive?

Kommentarer

  1. Jeg har på arbejde, er slagter ;) ellers har jeg en kæmpe stor kokkekniv i privaten, som er kanon til det grove køkken.

    Mvh
    Jesper

    SvarSlet
  2. Jamen det lyder jo godt. Er de pengene værd, syntes du?

    Og tak for kommentaren.

    Heidi

    SvarSlet
  3. Hej Heidi,

    Jeg er også meget glad for Victorinox knivene. Efter at have boet en årrække i Schweiz, kan jeg slet ikke leve uden og glædes hver gang, jeg (igen) kan forære en af de helt uundværlige grøntsagsknive væk. Jeg holder mig altid et mindre lager. De koster ikke meget i supermarkedet i Schweiz og de svigter aldrig.
    Jeg har desuden en ordentlig bandit af en brødkniv med en sjov skæv æg. Jeg har ikke set den før eller siden, jeg købte den, men den er så så skarp......

    SvarSlet
  4. Hej Mette

    Det lyder godt. Indtil videre er jeg også vældig glad for mine.

    Tak fordi du kiggede forbi og lagde en besked.

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...