Køkkenknive, hvad bruger du?

Ja, jeg har de her Global knive som jeg faktisk er rigtig glad for.
 De er efterhånden godt slidte og slebet mange gange. Med bedst held når jeg indlevere dem ved min foretrukne køkkensudstyrs butik.
Og faktisk er dette her strygestål også købt hos dem dengang de lå i Jæregådsgade.

Men lige nu drømmer jeg om nye skarpe lækre knive. Det er ingen hemmelighed at jeg er nysgerrig over hvad i andre har i skufferne derhjemme?

Hvad er godt og hvad er skidt.

For ingen tvivl om at man kan købe sig fattig i knive. Jeg syntes at global har en ok pris. Men ville godt give lidt mere for knivene hvis de er helt rigtige. Men flere 1000 kroner pr kniv er nok lige i overkanten.Faktisk var det fordi jeg så 4 stjerners middag, hvor den meget søde/lækre Thomas Rode nævnet noget om gode knive var det vigtigste. Jeg fangede ikke lige det hele. Måske fordi jeg brugte min øjne i stedet for...

Så tag lige og fortæl lidt om jeres knive, hva?

Kommentarer

 1. Jeg har også Global, men synes ikke de holder sig skarpe særlig længe. Desværre står der ikke lige nye knive i vores budget :-)

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 2. Er ikke glad for Global, de ligger ikke godt i min hånd, så jeg sværger til Zwilling. Den store af vores har holdt i over 15 år og bliver slebet en gang om året ca. Og så til en pris under 1000,- (http://e-knive.dk/knive/kokkeknive?manufacturer=8 aner ikke om den butik er til at stole på, men her kan du se nogle priser)

  SvarSlet
 3. Min kæreste er uddannet kok - så hos os er det Victorinox knive, som bliver brugt og slebet tit - er virkelig gode og er rare at holde ved.

  Kender desværre ikke prisklassen.

  SvarSlet
 4. Hos os bruger vi Global, men jeg vil egentligt gerne have skiftet dem ud til noget mere robust. Jeg kender nogle kokke og vil høre dem ad hvad de vil anbefale...

  SvarSlet
 5. Vi har Weber knive - og har været ret glade for dem. De trænger dog til en slibning meget snart.

  SvarSlet
 6. Først og fremmest undskyld for de manglende kommentare. Men jeg har simpelthen ikke kunne logge ind før nu.

  Birthe: vi har været rigtig glade for vores globalknive. Dog syntes jeg at de ikke helt har holdt sig skarpe efter sidste slibning.

  SvarSlet
 7. Frk. Skjold: Jeg er utrolig glad for mine global knive, men nu tror jeg nok at der skal noget nyt på banen.Vi har før haft zwilling, men jeg ville bare godt noget mere "eksotisk" Men nu må vi se

  SvarSlet
 8. Booklover: Lækkert sådan at have sin egen kok. Jeg har aldrig hørt om de der victorinox knive før. Dem må jeg prøve at google.

  SvarSlet
 9. Mads: Jeg glæder mig til at høre hvad du finder ud af:-)

  SvarSlet
 10. Heidi: Godt så jeg vidste ellers ikke at weber lavede knive! jeg må igang med at tjekke markedet ud.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg