Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min. Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg. Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade Dejen er sjov silkeblød og ret luftig Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...
Bloggen her, omhandler mit forstadsliv, med alt hvad det indebære af børn/teenager, høns, hund, dyr i alle mulige afskygninger, mad og ikke mindst mit arbejde.
God idé at blaese det hele igennem en gang imellem.
SvarSletHelt rigtigt Lin. Heldigvis er det vældig let i det her møjvejr;-)
SvarSletGo dag og tak fordi du gad smide en kommentar
kh
heidi
Det er skønt at få luft... jeg plejer, at råbe RØV, udover vandet, oppe i skoven eller på marken så den eneste, der får et chok er Ninjaen :)
SvarSletHelt rigtigt Mette. Min rødhårede ville få et chok hvis jeg begyndte at råbe. Men sommetider skal man bare skrige igennem.
SvarSlet