Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning, igen

Ja ja. ved godt jeg var lidt sent ude med sidste fredags vejning. 
Så nu får i 2 indlæg om min vægt lige efter hinanden. Sorry

Her til morgen sagde vægten 61,4 kg.



Har muligvis en mand der er meget glad for excel regneark:-)
Og som i kan se her over. Er der en graf hvor min vægt, samt lår og Talje er på siden mit på begyndte vægttab den 17 januar 2012.
Sidst jeg målet mig var den 16 januar lige inden jeg begyndte ved Kine. Og vægten har faktisk været ret stabil med små udsving. Hvilket er lidt svært at forholde sig til. Men når man så måler sig og ser at der lige er forvundet 8 cm på ens talje. Så kan man kun boble over af lykke(og muligvis også fordi jeg lige har drukket en iskaffeproteinshake?)

Mine cm mål fra jeg startede vægttab til idag
17 Januar 2012. Overarm 34, Talje 105, Hofte 110, Lår 63 Læg 44, Bryst 117
30 August 2012.Overarm 27, Talje 81,  Hofte 90,  Lår 51,  Læg 36,   Bryst 97
16 Januar 2013.  Overarm 28, Talje 81, Hofte 91, Lår 52,5, Læg 37,5, Bryst 94
29 Marts 2013.  Overarm 28, Talje 73, Hofte 89,  Lår 54, Læg 39,   Bryst 93...
Tabte cm i alt. Overarm -6, Talje -32, Hofte -21, Lår -9,  Læg -5, Bryst -24 

Det siger lidt om man ikke skal se så meget på vægten. Det er svært, især fordi den har betydet så meget i så lang tid. Jeg har stort set kun målt mig på om vægten gik nedad. Og det har den jo ikke gjort  længe. Men idag er jeg så  glad for at jeg fra starten af også målte cm. For som i kan se har mine lår været mindre end de er idag. Men nu er de jo mere trænede/tonede og stramme. Og hvem vil ikke hellere have stramme faste lår med tydelige muskler end et par helt tynde bløde lår..

 Sådan en sommerhus tur sætter sine spor. Onsdag aftes var vi ude og spise i løkken. Synes selv jeg var rimelig fornuftig med aftensmaden. Og sprang også desserten over, selvom mand og børn bestilte de vilde desserter. Jeg nævner i flæng, is bombe, hjemmebagt chokolade kage med is og is belgiske vaffel... 
Jeg var standhaftig og bestilte ikke noget.

Men uvis af hvilken årsag.(måske lignede jeg en der kunne trænge til is) kom vores tjener med en kæmpe potion is efter de andre havde fået deres. Vanilje, jordbær og banan is med chokoladesauce, syltetøj og flødeskum og stilte foran mig.....
Puuh, der knækkede filmen lidt for mig. Jeg spise nok 1-2 kugler. Det magtede jeg simpelthen ikke at sige nej til.

Den så nogenlunde sådan ud..

Hvor ondt er det lige..

Nå men tilbage til mine 8 tabte cm i taljen. FUCK hvor er jeg høj af lykke lige nu..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...