Gå videre til hovedindholdet

Fredagsvejning for sidste uge:-)

Nogen har gjort mig opmærksom på at der ikke kom et indlæg om min vægt i fredags...



Det var sandelig ikke med vilje, nok mere et resultat af dårlig ryg, vennehygge og fødselsdag. Og sådan har det faktisk været hele weekenden.

Idag er det så torsdag;-) så man må sige det er på tide med fredagens vægt fra den 22 marts.

Vægten sagde 61 kg.  så det må siges at vægten ligger rimelig stabil for tiden. Det er ikke nogen hemmelighed jeg godt gad den gik ned af. Men det er jo ikke meningen lige nu. Lige nu skal jeg tage muskelmasse på..

Jeg ser små fremskridt, især på mine lår og numse. Hvilket også må siges at være mit svage punkt..

Jeg håber at kunne få taget mig sammen til at lave et indlæg om min træning og hvor meget jeg egentligt træner i hverdagen. Og jeg kan godt sige det er en del:-) Men dog ikke flere gange om dagen, endnu..

Vi har haft nogle lækre dage i sommerhuset ved løkken, nu hjemme igen og klar til fødselsdag imorgen ved børnenes fætter, lørdags afslapning/spisning og ikke mindst loadedcup.dk søndag. Jeg formår igen i år at ikke være hjemme på datteres fødselsdag. Føler mig som verdens værste mor. Sidste år var det afrika der kom i vejen iår er det så loaded cup. Og jo jeg kunne jo godt vælge at ikke smutte over og se det. Men det er bare min mulighed for at se en konkurrence inden jeg selv skal stå på en scene..

Og sådan bliver det altså. Hun får hygge med storebror og farmand.

Kommentarer

  1. Hvor har du en skøn blog! Jeg er selv igang med at træne, og du er inspirerende at læse om - denne blog skal jeg helt sikkert besøge igen:) Hav en god påske

    SvarSlet
  2. Hej Hannah

    Tusind tak for dine søde ord. Det er altid rart at få en kommentar fra jer der læser med.

    Kh

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...