Gå videre til hovedindholdet

Romproteinkugler;-) Og lidt om iskaffe shake

Igen, tænker du...
Ja, Igen kan jeg kun sige..

Jeg ville gerne prøve at lave nogle proteinkugler som var lidt trøffel/romkugle agtige. Og jeg synes faktisk de her er ret så vellykkede.

50 gram Proteinpulver med chokoladesmag( jeg brugte optimum Nutrition fra bodystore.dk)
35 gram Kokosmel, den fra loaded.dk
7 gram fedtfattigt kakaopulver, også fra renkost.dk
30 gram rosiner, hakket fint
10 gram Sukrin, loaded.dk
ca 50 gram vand, de skal bare lige hænge sammen
2 tsk. romessens/aroma
20 g mørk chokolade til overtræk





De er djævlegoe
ernæringsindhold ser således ud

Hele potionen
142 g
498 kcal
49 g protein
43 g kulhydrat
14 g fedt.

Før i tiden lavede jeg Iskaffe med mælk og kondenseret mælk. Det gør jeg sjovt nok ikke længere.

Men

Man kan jo sagtens lave om på sine opskrifter:-)

Når jeg laver iskaffe laver jeg altid kaffen sådan her
150 gram fintmalet kaffe blandes med 2 liter koldt vand.
stil på køl i mindst 8 timer. Si gennem et kaffefilter og du har den lækre kaffe uden en bitter smag. Meget vigtigt ikke at lave kaffen på normal vis, Det trækker det bitre ud af kaffen, når man varmer det op.

Min morgen shake bestod af følgende
400 ml af den kolde kaffe
1 scoop vanilje proteinpulver
1 tsk sukrin

Uhh det var godt. Nu hopper jeg rundt so en hoppeboldt. Er slet ikke vant til koffein i de mængder:-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...