Gå videre til hovedindholdet

Lorteryg...Og lidt mandelir;-)

Har vist aldrig nævnt herinde jeg har en rigtig lorteryg. Som i virkelig dum.

Men jeg skal vel ikke brokke mig. For det er lang tid siden den har brokket sig for alvor..


Da jeg for mangen år siden arbejde på et dyrehospital(2001) løftede jeg en fodersæk på 15 kg, op på min ene skulder, og ville så lige dreje mig for at komme forbi noget andet. Ryggen sagde knæk og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om der var noget helt galt. Der gik vel omkring 1,5 år før den endelig dom lød. Dehydreret disk. Jeg havde en prolaps som var smuttet ud og hoppet ind igen. Det betyder at min ene disk er "flad" Jeg havde vel en 3 år hvor jeg var helt til hundene og aldrig troede jeg kom til at arbejde igen. (blev erklæret 10 % invalid i ryggen) Men langsomt blev ryggen bedre. Jeg mærker stadig til den næsten dagligt men ikke så jeg ikke kan være til. Det viser sig oftest når jeg er ved at blive syg. så får jeg ondt i ryggen.

Men igår kunne jeg godt mærke den der stikkende ting i min lænd. Det er kun blevet værre  idag. Og jeg er ikke ved at blive syg. Jeg har ikke trænet ryg og når jeg gør er jeg ret forsigtig og er meget omhyggelig med at ikke overbelaste ryggen.

Og nu gør den bare ondt....

Popper et par piller, får massage og omsorg af manden og så prøver vi at se en film i aften...

Dagen idag har budt på min søde kollegas 40 års fødselsdag. Han havde brød med og jeg havde lavet mine hjemmelavede flødeboller med lakrids. de er absolut ikke diæt mad. Men jeg spiset ikke nogen. Derudover lavede jeg også lakridsfudge til ham. Man fornemmer han er vild med lakrids ikke:-)

En kollega og jeg havde desuden bestilt trøffelkagemand fra matematisk kantine. Jeg siger jer en basse. 4 kg trøffel. Fik et lille stykke. Uhh det var godt. Det er altså ikke mange steder man kan få 4 kg kage for 225 kr.

Ellers står fredagen i Tour de office tegn.

Men Det bliver ikke Ryan Gosling denne gang. Selvom han nu er pæn.
(vil godt lige påpege jeg har en kravebens fetich, og han hvis der er noget han taber på er det skæve kraveben)

Det plejer at være hylemorsomt og jeg og eleven(læs: slaven) har virkelig gjort os umage. Jeg skal nok lægge billeder op når fredag er overstået. Jeg skal jo ikke drikke, men det betyder sandelig ikke at de andre ikke skal. Vores tema skal nok rykke kegler. Kan ikke sige så meget om det endnu. Men det er et tema som har været oppe i medierne i denne uge.

Næste gang jeg skal lave cardio, tror jeg nok lige jeg forestiller mig det her;-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...