Gå videre til hovedindholdet

Poserings seminar i Classic Gym Ålborg, opdateret

Jeg, idag var jeg til Poserings seminar i Classic Gym i ålborg. Jeg skal være ærlig og sige jeg var lettere panisk fredag aften... Tanken og den satans bikini, mig og en masse fremmede mennesker som helt sikker er i bedre form end mig, passer mig ikke ret godt. Men jeg pakkede bikinien, shorts, top og stiletter i træningstasken og satte kursen mod ålborg i morges.

Der var "fællestræning" for alle tilmeldte. Det benyttede søde Kine og jeg os af og lavede den onde bentræning... Elsker bentræning og med Kine til at presse og rette var det helt fantastisk. At jeg så et par timer senere rystede noget så grusomt i mine lår da jeg tog stiletter på er så en helt anden sag.
Jeg havde lovet at tage lidt sødt med. Det blev De der orange/choko proteinkugler jeg lavede den anden dag. Men den lille ændring at jeg brugte mandelsmør istedet for peanutbutter.. Uhh de var gode. Derudover lavede jeg også nogle lidt mere faste stænger. Som jeg ikke fik billeder af. Men derfor skal i jo have opskriften alligevel.

Proteinstænger med rom og mandelessens.

45 g kokosmel
75 g proteinpulver, jeg brugte chokolade men tænker at vanilje også ville være godt
30 g mandlemel
15 g sukrin
45 g havergryn, brugte grovvalsede for at give struktur
75 g skummetmælk
40 g rosiner, hakket groft
2 tsk romessens
1 tsk mandel essens
40 g chokolade til overtræk

Opskriften er til dels fundet på proteinopskrifter.dk og hjemmelavet:-)

bland alle tørre ingredienser(ikke rosiner) tilsæt mælk og essenser og bland, tilsæt derefter rosiner. det skal kun lige hænge sammen. Barene skal være ret faste.

Jeg rullede dem ud i en lang stang trykkede lidt flad og skar ud i stykker  og overtrak med chokolade.
Tror nok Kine var vældig glad for dem;-) Jeg selv er nok mere til mine choko/orange kugler;-)


Indhold pr. 100 gram ser således ud.

309 kcal
23 g protein
26 g kulhydrat
12 g fedt.

Igen blev jeg overrasket over hvor fedt en center jeg synes Classic Gym er. Der er bare en helt anden stemning deroppe end mit vanlige center. Ikke et dårlig ord om mit eget center som jeg faktisk er ret glad for. Jeg træner selv her. Og det er meget hyggeligt, og jeg ved ikke helt hvad det er med Classic gym. Men Der er bare en helt anden stemning. Så hvis i er på de kanter og kan lide en center med charme og stemning og et sted hvor der virkelig bliver løftet jern. Så smut lige forbi.

Kine og jeg fik trænet ben, så jeg var i tvivl om jeg ville kunne komme ned af trapperne når jeg skulle hjem. Men heldigvis skulle vi ind til poserings seminaret først. Der var 57 tilmeldte og vi blev stuvet ind i et lille lokale. Og allerede der var jeg ved at kravle ned i et hul. Tanken om mig i den der bikini foran alle andre som jo var meget mere trænet end mig, gør mig virkelig dårlig tilpas. Heldigvis for mig startede  de med de store mænd først(ja jeg hørte ikke efter, tror det var classic bodybuilding) Danm nogle basser. De svedte som svin, prustede og stønnede. Hvilket løsnede stemningen en del. Skønt.

Derefter kom der en masse andre grupper, atlethic fitness, figur fitness, body fitness og til slut Bikini fitness(hæng mig ikke op på de andre grupper, kan ikke huske hvad de hedder)

Jeg havde planlagt at stå deroppe i et par shorts og et tshirt. Men jeg mandede mig op og endte deroppe i bikini bund og trænings bh. Lårene rystede af al den træning og mente ikke lige de der 12 cm stiletter var sagen. Føler mig stadig temmelig tåbelig. Og Det blev ikke bedre af at der blev gjort meget ud af at, bikini var trækplaster for at tiltrække mere publikum. Trinnet før porno! og når vi selv synes vi var for meget skulle vi lige knalde 10 % mere på.. Godt der stadig er 6 mdr til den scene..

Billedet er lånt af classic gym


Alt i alt var det en super oplevelse og meget kompetente folk der fortalte og underviste. Jeg skal helt sikkert med igen næste gang der er seminar i jylland.

Fredagens vejning, drillede lidt. Nok mest fordi jeg har min periode og det så lige lagede 0,7 g på vægten. så den sagde 61,6 kg. Men tror nu nok den er noget lavere.

Go weekend derude







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...