Gå videre til hovedindholdet

Har jeg nævnt jeg smutter til paris

Dog først til september. Fordi September er den bedste månede i paris.

Jeg har været i paris et hav af gange. og kender rigtig mange dejlige steder, butikker, cafer ja you name it.

Så var det jeg tænkte om der er nogen af jer som har et ynglinssted i paris?

Ja altså et godt fif som jeg ikke selv kender. Man kan aldrig få for meget af paris.. Aldrig.

Nå jeg sidder ved mine forældres pc og har ikke lige nogle billeder eller noget. Men jeg vender stærkt tilbage, med lidt info om det hotel min mor og jeg skal bo på(som vi har boet på de sidste 4 gange) måske i aften:-)

Kommentarer

  1. ohh la la... Paris er bare skøn. Jeg har kun været der to gange- senest i april... og jeg er vild med byen!
    Rigtig god tur, jeg glæder mig til at læse om dit besøg og ynglingssteder.
    http://sushistegen.blogspot.com/2011/04/rue-cler-i-paris-min-franske-krlighed.html

    SvarSlet
  2. paris er virkelig magisk. Ja i mine øjne:-)

    Læste godt dit indlæg om paris og rue cler. Fantastisk gade. var du i galleri lafayet madafdeling? jeg kunne bruge en hel dag derinde. Hov det plejer jeg vist også at gøre

    SvarSlet
  3. desværre ikke denne gang, og forrige gang havde jeg kun meget kort tid til at suse igennem og sluge mest muligt med øjnene- det må blive næste gang. Loverboy synes nogengange at alt det der madkiggeri er lidt rigelig :-) Det er de samme tanker, jeg tænker om fodbold

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...