Gå videre til hovedindholdet

Paristips

Nå det var det Paris vi kom fra:-)

Siden jeg som 13 årig mødte paris for første gang, har jeg haft et helt specielt forhold til den by.Og tit bliver jeg spurgt"hvorfor bliver du ved med at komme tilbage", "hvorfor prøver du ikke en anden by"

Og ja hvorfor gør jeg så ikke det?

Det gør jeg ikke fordi

her er en helt fantastisk stemning
duften er fantastisk
her er smukke bygninger overalt
man kan få noget vildt lækkert mad, på hvert et gadehjørne

 Metroen
seinen
og ikke mindst ill Saint louis, som ligger i det 1. Arrondissement
rue de Buci
rue Cler
Galleri Lafayet, med den mest fantastiske madafdeling.
Og det her spisested, dans le noir hvor man spiser i total mørke og ikke ved hvad man får at spise. Hvilket jeg forslår enhver. Det er virkelig en oplevelse. Man bliver betjent af blinde. Det er virkeligt en meget mærkelig oplevelse.

Nå men altså vi bor på det her lille fantastiske hotel ude på Ill Saint louis. Og det er ligefør jeg ikke vil give linket til det. For det er virkelig en perle.
Men i får det. her

Og hvis man er til udstoppede dyr. skal man herind

Der er giraffer og grise med perlekæder. Og biller og sommerfugle.

Nå det var hvis det for i aften.

Så tag lige og smid jeres fif.

Kommentarer

  1. Har ingen fif, jeg tror du kender dem jeg kender - men dine billeder fik mig til at græde - fordi de minder mig om Anette og hendes kærlighed til byen :-)
    Jeg tror aldrig at byen bliver helt det samme for mig igen, selvom jeg giver dig ret i at det er en umådelig smuk by.....

    Knus
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hej Birthe
    Det kan jeg godt forstå. Paris vækker minder. Jeg var i paris med min mor for mange år siden. Måske var det 1996, da vi sad ved Sacre ceur da der landen en helt hvid due foran os. Det snakkede vi meget om. for godt nok er der mange dure i paris. men ikke en helt hvid og helt ren due. Da vi kom hjem fortalte min far at min oldemor var dør den dag. Med det samme kiggede min mor og jeg på hinanden. for det var altså mærkeligt.

    Jeg håber du en dag kan tage tilbage til paris og mindes Anette og opleve byen på ny.
    Knus

    SvarSlet
  3. Hold da op, sikke en oplevelse - der er alligevel mere mellem himmel og jord...

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  4. Ja, altså jeg kan faktisk ikke blive enig med mig selv om hvad det er. men spøjst er det da:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...