Gå videre til hovedindholdet

Sushi til frokost og lidt om lakrids

Idag var en god dag:-)

Idag bød min kollega på sushi til frokost.

All you can eat sushi, vel at mærke..

Idag havde jeg kun lidt ondt i maven da vi var færdige med at spise. Det her er faktisk den sidste af 4 tallerkner vi fik. 
 Vi spise på Mitsu mizu, på banegårdspladsen. Her kan man få all you can eat for 149 kr til frokost. Det smagte godt. Det her er den første tallerken.
 Her kom 2 tallerken, hvor der var en lækker stegt reje i rullen til venstre og dampede laks og hvidfisk. Og der var faktisk 2 nigri med tun som vi kom til at spise..
 Og 3 tallerken hvor vi igen kom til at spise de to stykker med ål. og en af inside out.
 Alt i alt, var det en rigtig god frokost, dog var der måske lidt meget med det der fake krabbekød. Men for 149 kr kan man vel ikke forlange så meget. Der var trods alt 54 stykker sushi.

Det var også dagen hvor jeg var på posthuset for at hente min gevinst fra Johan Bülow
 Jeg var så heldig at vinde 10 glas. Ja ja. 10 glas.
 Ældste barnet og jeg blev hurtig enig om at vi da skulle smage dem alle og bedømme dem.
Sønnens søjle er den til venstre og min er til højre. 
Vi var begge enige om at A med chokolade er helt fantastisk. Dernæst var der lidt uenighed om 1 sweet eller 2 salt var bedst. Og så de to med henholdsvis 4 med Habanero chili eller 5 salty, chili, cranberry.

Jeg elsker lakrids. Og jeg elsker især disse lakridser men køber dem ikke så tit. For de er lidt dyre, især når man som jeg kan spise en hel dåse på 20 minutter.

Jeg har stadig til gode at smage det der glasæg med saltlakrids og mørk og hvid chokolade. Måske en dag.


Kommentarer

  1. Snyyyyd, sikke meget sushi og så for så billige penge - spise I det hele???

    Det er godt nok meget lakrids, tillykke med det :-D

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Birthe: Jeg må med skam indrømme at vi ikke spise de sidste 5 stykker.. Jeg var ved at knække mig.

    Vi har allerede gjort et stort indhug i lakridsen. Men mon ikke der er til et par dage. Glæder mig til vi ses.

    Knus

    SvarSlet
  3. Absolut drømmesenariet ... at vinde sådan en stak lakridsbøtter!! :) Tillykke.

    SvarSlet
  4. Hanne, ja det må man sige. Det er total luxus.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Tomat/fennikel suppe med Pernod

Ja som lovet skal i jo have opskriften på den tomat/fennikel suppe med Pernod som jeg lavede i sommerhuset. Opskriften stammer fra Timm Vladimir da han var med i "til middag hos" Jeg skriver opskriften som jeg lavede den. 4 stk fennikel skåret i meget tynde skiver 4 løg i tynde skiver 2 spsk havsalt peber 120 ml pernod 1 ds flåede øko tomater med saft 5 dl vand 2 dl fløde svits fennikel, og løg i en gryde i noget olie(jeg bruger avocado olie) med salt og peber, i 30 minutter. De må ikke tage farve, så du skal røre hele tiden. Derved får man olierne ud og det giver smag:-) Skrug op for varmen og tilsæt pernod, kog helt ind. så putter du dåsetomater med saft i og vandet. Kog i ca 30-60 minutter. Si suppen gennem en fin si, hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde. (jeg tilsatte kun 1 dl fløde) Smag til med salt og peber og mere fløde hvis det ønskes. For ligesom at give det det lidt mere piv. lavede jeg en pesto til at dryppe over suppen og dyppe det l...