torsdag den 25. august 2011

Og hvad er der så egentligt sket hen over sommeren?

Tjo, ja noget er der sket.

Se bare her.
 Normalt spiser jeg ikke muslinger. Men dem har var skønne, små og delikate. de kom i en gryde med kogende hvidvin, chili, hvidløg og citron.
 Rejerne blev marineret i olie, chili og hvidløg inden de kom på grillen på tagterrassen
 Og den grillede variant
 Lidt størrere muslinger, de var lidt for store til min smag. Men mand og børn spiset lystigt. Og så de små mini toast med tomat og hvidløg
 Udsigten fra tagterrassen over byen. til den anden sider kunne man se de to store salt søer.
 Hver aften fik vi besøg af denne skønne lille mis ved navn Minni. når man aede hende tilpas længe stak hun tungen ud. 
 Den sunde og nærende morgen mad... Og her er der ingengang billede af de der morgen puder med nougat i som ungerne elskede. Man har  vel ferie
 Så er vi i dk igen. Nærmere bestemt Løkken. 

 Der blev tid til at lege lidt med røg.
 Skal rejer, laks, salt og kartofler var et smut i røgbad. Total lækkert
 De famøse glaserede revlsben 
 En tartar mad med æggeblomme er bare sagen
Sommer når det er bedst.


4 kommentarer:

  1. Sikke da nogle billeder!! De ben ser da vel nok lækre ud, ærgeligt at vi ikke fik dem smagt - og de rejer der ville jeg godt nok også gerne have fingre i :-)

    Hvor er det en skøn kat, I må altså have sådan en!

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hvor ser det laekkert ud. Den rygeovn er da totalt smart.

    SvarSlet
  3. Birthe: Vi gør det bare en anden gang. Og det med kat gad jeg også godt. tror bare at karla hunden og kat ikke er to poler det mødes så godt...

    SvarSlet
  4. Lin:

    Hej, tror ikke vi har hilst før. Rygeovne er vældig sjove at arbejde med. og der komme næsten altid noget lækkert ud af det.

    Tak fordi du kiggede forbi.

    SvarSlet