Gå videre til hovedindholdet

Og hvad er der så egentligt sket hen over sommeren?

Tjo, ja noget er der sket.

Se bare her.
 Normalt spiser jeg ikke muslinger. Men dem har var skønne, små og delikate. de kom i en gryde med kogende hvidvin, chili, hvidløg og citron.
 Rejerne blev marineret i olie, chili og hvidløg inden de kom på grillen på tagterrassen
 Og den grillede variant
 Lidt størrere muslinger, de var lidt for store til min smag. Men mand og børn spiset lystigt. Og så de små mini toast med tomat og hvidløg
 Udsigten fra tagterrassen over byen. til den anden sider kunne man se de to store salt søer.
 Hver aften fik vi besøg af denne skønne lille mis ved navn Minni. når man aede hende tilpas længe stak hun tungen ud. 
 Den sunde og nærende morgen mad... Og her er der ingengang billede af de der morgen puder med nougat i som ungerne elskede. Man har  vel ferie
 Så er vi i dk igen. Nærmere bestemt Løkken. 

 Der blev tid til at lege lidt med røg.
 Skal rejer, laks, salt og kartofler var et smut i røgbad. Total lækkert
 De famøse glaserede revlsben 
 En tartar mad med æggeblomme er bare sagen
Sommer når det er bedst.


Kommentarer

  1. Sikke da nogle billeder!! De ben ser da vel nok lækre ud, ærgeligt at vi ikke fik dem smagt - og de rejer der ville jeg godt nok også gerne have fingre i :-)

    Hvor er det en skøn kat, I må altså have sådan en!

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hvor ser det laekkert ud. Den rygeovn er da totalt smart.

    SvarSlet
  3. Birthe: Vi gør det bare en anden gang. Og det med kat gad jeg også godt. tror bare at karla hunden og kat ikke er to poler det mødes så godt...

    SvarSlet
  4. Lin:

    Hej, tror ikke vi har hilst før. Rygeovne er vældig sjove at arbejde med. og der komme næsten altid noget lækkert ud af det.

    Tak fordi du kiggede forbi.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...