Gå videre til hovedindholdet

Og hvad er der så egentligt sket hen over sommeren?

Tjo, ja noget er der sket.

Se bare her.
 Normalt spiser jeg ikke muslinger. Men dem har var skønne, små og delikate. de kom i en gryde med kogende hvidvin, chili, hvidløg og citron.
 Rejerne blev marineret i olie, chili og hvidløg inden de kom på grillen på tagterrassen
 Og den grillede variant
 Lidt størrere muslinger, de var lidt for store til min smag. Men mand og børn spiset lystigt. Og så de små mini toast med tomat og hvidløg
 Udsigten fra tagterrassen over byen. til den anden sider kunne man se de to store salt søer.
 Hver aften fik vi besøg af denne skønne lille mis ved navn Minni. når man aede hende tilpas længe stak hun tungen ud. 
 Den sunde og nærende morgen mad... Og her er der ingengang billede af de der morgen puder med nougat i som ungerne elskede. Man har  vel ferie
 Så er vi i dk igen. Nærmere bestemt Løkken. 

 Der blev tid til at lege lidt med røg.
 Skal rejer, laks, salt og kartofler var et smut i røgbad. Total lækkert
 De famøse glaserede revlsben 
 En tartar mad med æggeblomme er bare sagen
Sommer når det er bedst.


Kommentarer

 1. Sikke da nogle billeder!! De ben ser da vel nok lækre ud, ærgeligt at vi ikke fik dem smagt - og de rejer der ville jeg godt nok også gerne have fingre i :-)

  Hvor er det en skøn kat, I må altså have sådan en!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hvor ser det laekkert ud. Den rygeovn er da totalt smart.

  SvarSlet
 3. Birthe: Vi gør det bare en anden gang. Og det med kat gad jeg også godt. tror bare at karla hunden og kat ikke er to poler det mødes så godt...

  SvarSlet
 4. Lin:

  Hej, tror ikke vi har hilst før. Rygeovne er vældig sjove at arbejde med. og der komme næsten altid noget lækkert ud af det.

  Tak fordi du kiggede forbi.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.