Gå videre til hovedindholdet

Amerikanske Brownie


Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.
 Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt
Smør, masser af smør
Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.
 Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt

 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade
 Dejen er sjov silkeblød og ret luftig
 Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikke gennembagte.
 Og nå ja jeg orkede ikke at lave et hav af muffinforme, så halvdelen kom i en lille bradepande. Bradepanden fik næsten 40 min og var helt perfekt....
 Server med vanilie is og en hindbærsauce. Denne er blot lavet af friske hindbær og lidt sirup, som er kommet igennem en si.

Det var lige hvad jeg trængte til efter en hård dag på jobbet. Glæder mig til weekend, og at kunne sove længe.

Jeg kan se der nu er 4 faste læsere. Og det kun efter 11 dage som blogger. Håber i holder ved og mange tak fordi i kigger forbi.

Kommentarer

  1. Arghhhh, nu "stjal" du min dessert til på fredag - som dog kommer ud af en pakke (men pakken er sendt fra USA....). Jeg finder på noget andet :-)

    Knus
    Birthe

    SvarSlet
  2. Nej Nej, jeg elsker brownies og kan aldrig få for meget.

    SvarSlet
  3. Uha, det ser godt nok LÆKKERT ud :)

    SvarSlet
  4. Mange tak, de var også lækre. Tak fordi du kiggede forbi.

    heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. Lakrids siruppen er købt i

I januar vil jeg(eller skal jeg)

I januar vil jeg... Eller også skal jeg, men derfor kommer det staidg på listen. Bage min amerikanske kanesnegle. Tjek det er jeg i skrivende stund igangen med Snakke med  Slagter dyrby  om ældstebarnets konfirmation Plante åreste chilifrø, Udvælge årets tomatfrø og der er mange at vælge imellem. Og nej det er ikke tidligt, det er sent. Normalt gør jeg det i december. Starte på jagttegn, jo jo jeg starte skam idag Sove lidt mere, eller det vil sige gå tidliger i seng. og få mindst 7 timers søvn. Egentlig helst 8 men det er også lidt meget Få blogget herinde lidt mere fast.  Og ellers bare leve livet og nyde at et nyt år er begyndt. Og jeg kan mærke det bliver et godt et af slagsen. Puhh det bliver lidt svært at vælge hvad der skal sås i drivhuset i år Min hjembragte Monstera Obliqua “Swiss Cheese Vine”Som er en  fingerphilodendron, i miniformat. Jeg er helt tossede med de store af slagsen. Men problemet er nok bare de bliver så kæmpestore