Du skal bruge:
100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær
Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.
Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt
Smør, masser af smør
Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.
Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade
Dejen er sjov silkeblød og ret luftig
Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikke gennembagte.
Og nå ja jeg orkede ikke at lave et hav af muffinforme, så halvdelen kom i en lille bradepande. Bradepanden fik næsten 40 min og var helt perfekt....
Server med vanilie is og en hindbærsauce. Denne er blot lavet af friske hindbær og lidt sirup, som er kommet igennem en si.Det var lige hvad jeg trængte til efter en hård dag på jobbet. Glæder mig til weekend, og at kunne sove længe.
Jeg kan se der nu er 4 faste læsere. Og det kun efter 11 dage som blogger. Håber i holder ved og mange tak fordi i kigger forbi.
Arghhhh, nu "stjal" du min dessert til på fredag - som dog kommer ud af en pakke (men pakken er sendt fra USA....). Jeg finder på noget andet :-)
SvarSletKnus
Birthe
Nej Nej, jeg elsker brownies og kan aldrig få for meget.
SvarSletUha, det ser godt nok LÆKKERT ud :)
SvarSletMange tak, de var også lækre. Tak fordi du kiggede forbi.
SvarSletheidi