Skal vi lige ta en billedekavalkade. +-30 kg

Nu har jeg i et stykke tid taget billeder hver fredag til Søde Kine.

Jeg har postet et par af dem herinde.
Og idag overførte jeg de resterende til mac´en.

Igen tror jeg vi starter ved begyndelsen.
Og det her er så afsindig grænseoverskridende. Som i helt afsindigt...

Det her er mig i mit elskede Paris i maj 2009. Jeg vejer 90 kg
 Da jeg så i januar 2012 beslutter mig for at smide bare lidt vægt. Startede jeg med at ta et ansigts billede(i guder hvor gad jeg godt have haft et fuld kropsbillede) Samme vægt 90 kg.
 Her er vi så 1 mdr senere er vægten 84,6 kg( er jeg monster glad for jeg har en logbog på madital.dk nu. så jeg kan se min vægt og fremskridt)
 Her siger vægten 78,8 kg. datoen er den 22 marts.
 Nu brun og hjemvendt fra 25 dage i afrika. Vægten siger nu 70,5 kg d. 13 maj.
 Datoen siger nu 65,5 kg datoen er den 30 juni.
Sidste billede taget med ipad. Datoen siger 4 september 2012. Vægten er 61,5 kg
Så var det jeg skulle finde ud af hvad der så skulle ske. jeg ville ikke tabe mig yderliger men havde brug for motivation. 
Valget faldt på Kine

Jeg sendet det her billede til Kine i januar 2013 og spurgte om hun kunne hjælpe mig.
Billedet herunder er det eneste jeg lige kan finde af mig fra siden af. det er taget i slutningen af januar.


 Så det er faktisk det første billede jeg har af mig selv i fuld figur i det her forløb. Jeg er 37 år mor til 2 og synes selv jeg kan være stolt af min krop. Men Jeg gad da godt hive lidt mere muskler på kroppen. Der er ingen tvivl om jeg har tabt mig alt for hurtigt og helt sikkert har mistet lidt muskelmasse undervejs. Jeg ærgre mig i den grad over jeg ikke fik lavet en fedtprocentvejning da jeg startede i centret i marts 2012.. Men men.
Kine mente hun kunne hjælpe. Og som sagt så gjort. Jeg fik lagt kostplan og træningsprogram. Vi mødes 1 gang i mdr. til at starte med. Og i guder hvor er det fantastisk at have mødt Kine. Jeg tror helt seriøst ikke jeg kender en mere positiv og glad pige. Det er en fornøjelse at have mødt dig Kine:-)

Nå tilbage til billederne
Det her billeder er taget den 20 juni. Nu ved jeg godt at mit tidligere billeder er taget forfra. Men jeg synes nu stadig der er sket noget. især min røv taget i betragtning.
 Så springer vi frem til 5 juli. 
 Og undskyld det let uskarpe billede. Datoen er den 2 august.
Så min rejser har flyttet en del rundt på min vægt. Og ikke mindst mit kropsideal. Fra at bare gerne ville tabe 10 kg, til 20 kg til at stå med et vægttab på 30 kg. Og så tænke at det nu kunne være fedt at kunne se lidt muskler også. Ja så er jeg kommet ret langt siden den januardag i 2012.
Vi tager den lige igen


Jeg var aldrig utilfreds med min krop som tyk. og når jeg ser de gamle billeder får jeg et chok. for var jeg virkelig så tyk.. 
Det er jo lidt sjovt for da jeg var tyk synes jeg ikke jeg så, SÅ tyk ud. Og nu synes jeg ikke der sker noget...

Fuck hvor ens hjerne spiller en et pus.

Jeg er stolt af min udvikling. Stolt af det jeg har opnået. Og fuck hvor vil jeg gerne meget mere.
Kommentarer

 1. Jeg kender dig ikke, men hold nu fast hvor er du bare hardcore sej! MEGA thumbs up!!

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha. Det varmer helt utroligt at få sådan en kommentar

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er det godt gået :-) Jeg er selv mor til tre og ville rigtig gerne tabe omkring 40 kg d jeg har rundet de 115 kg :-(
  Sådan en som dig gør min motivation endnu større for når andre kan, så må jeg også kunne :-)
  Kan du evt. give nogle fif?? hvis du altså har lyst

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen SÅ vildt Heidi! Jeg har sagt det før og jeg siger det igen, du er den sejest jeg kender - stor respekt! Ville ønske at jeg kunne være der i september og heppe på dig! You can do it!

  SvarSlet
 5. Susanne:

  Jeg kan kun sige at motivationen for mit vedkomne var helt min egen. jeg har før tabt 10 kg og de er røget på igen. Og jeg ved ikke helt hvad det var der kickstartede den dan gang i januar. Jo Jeg vidste jeg skulle til afrika i marts med jobbet. og jeg gad ikke være den tykkeste igen:-)

  Men den største hjælp var helt sikkert madital.dk her kan man taste sin vægt, højde og hvad man spiser ind. se hvor menge kcal man har spist i løbet af dagen. Det er virkelig en øjenåbner. og så skal man være ærlig når man taster ind...

  Jeg startede vægttabet med at droppe coca cola og slik. de første 8 kg røg inden for 7 uger. kun på det. men jeg drak altså også virkelig meget cola:-)

  Jeg begynte at spise mere protein mindre ris, pasta og kartoffel. Men stadig i mit tempo. Motivationen var helt klart at jeg smed mere end 1 kg om ugen. hvilket helt sikkert er alt for meget. Men det virkede for mig. og som du kan se er mit skind fulgt rimeligt godt med.

  Du er meget velkommen til at maile mig hvis du vil høre mere eller spørger om noget. Min mail er suburbantraining@mail.dk

  Og mange tak for din kommentar

  heidi

  SvarSlet
 6. Tanja. Du er så sød. Tak for de meget søde ord.

  KH

  Heidi

  SvarSlet
 7. Helt igennem super flot rejse du har været igennem - WAUW.. Alene din tid med Kine har jo bare været prikken over i'et.. Stort tillykke med din sejr over vægten :)

  SvarSlet
 8. Hej Randi

  Mange tak for de søde ord. Ja Min tid med Kine er givet godt ud. Det har virkelig givet mig en lidt mere stram krop. Jeg kæmper videre gør jeg:-)

  Heidi

  SvarSlet
 9. Hvor er du simpelthen for sej! Vildt flotte resultater!!!

  SvarSlet
 10. Tak Jonna

  Det er skønt selv kunne se en forskel. jeg tager jo billeder af mig selv hver fredag. og synes ikke der er den store forskel. men når jeg så lægger dem op her. kan jeg jo godt se der sker noet:-)

  heidi

  SvarSlet
 11. Det er simpelthem for sejt gået det der Heidi, har jo aldrig set hva du startede ud fra så var noget overrasket da jeg så dette. Satme sejt gået, beviser virkelig at med vilje og målrettethed er det bestemt muligt at nå sine mål og mere til :)
  Mvh.
  Filip

  SvarSlet
 12. Hej Filip.

  Altså jeg gik også i centret da jeg var størst:-) Der så du mig nok bare ikke:-)

  Men mange tak. Det er faktisk rart at se de billeder selv. for man glemmer jo helt hvordan man så ud

  heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den havde jeg næsten regnet ud, så har måske set dig, bare ikke vidst hvem du var dengang. Men kunne sku næsten ikke se det var dig på det ældste billede vildt nok.
   Ja man kan selv have svært ved at se fremskridt nogen gange og så er billeder rigtig gode at have. :)

   Slet
 13. Rigtig nok. Men jeg ligner jo heller ikke mig selv på det billede..

  Nej det er da et held jeg har en eller anden form for dokumentation for hvordan jeg så ud..

  Nå men vi ses vel derhenne i morgen:-)

  Hils

  heidi

  SvarSlet
 14. Wauv - giver mig inspiration til at jeg skal huske at tage ansigtsbilleder undervejs - det er da godt nok helt vildt, som et ansigt ændrer sig...

  SvarSlet
 15. Ja mette. jeg havde ikke mod på helkrops billeder. men man ser jo tydeligt en forvandling i ansigtetet også

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg