Gå videre til hovedindholdet

Hjemme igen

Sørme om man ikke er hjemme igen.
Efter en helt fantastisk tur. Med skønne kollegaer og spændene arbejde.
 Og på sådan små 17 dage skal jeg love for der bliver arbejdet igennem. 
 Lidt stemningsbilleder dernedefra. Dog med en vis overvægt af dyrebilleder. Alle girafferne herover er dyre indfanget til os.
 Og den her har lige rejst sig efter en vellykket operation.
 Her er det Charles fra WAI der lægger an til at Darte en giraf. Men både danske og sydafrikanske tilskuere.
 Vores giraffer i deres boma. Man kan lige ane de barberede felter på halsen efter indgrebet.
 Her står jeg med vores vanvittig dygtige hjertekirug Morten(ikke at vi operere hjerter på giraffer) og Carsten dyrlæge og kigger billeder efter en lang dags arbejde.
 Løver var der også på stedet. Ja faktisk var der "tamme" løve unger på 2 og 6 mdr. Og jeg skal nok komme med billeder når jeg får dem.
 Jeg var lidt i syv sind med det her. For hvor meget er for meget. Men blev alligevel enig med mig selv om at det her er et fint og ikke grimt billede. Vi er ved at operere nogle trykmålere ind i giraffens blodåre, lige under hovedet og nede ved halsroden. Man aner mig lige til højre 
 Er du svimmer sådan nogle kiruger forventer man er skarp hele tiden.
Og så er det jo ret svært at stikke af når man skal være steril....

Jeg håber snart at have lidt mad info klar til jer igen. Men indtil da må i nøjes med det her.

Kommentarer

 1. Hold da op, sikke nogle lækre billeder - og så er det dejligt at have dig tilbage :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Tak birthe. Det er faktisk min chef der har taget størstedelen af disse. Eftersom jeg nærmest var i steril hele turen. Det var først lørdag kl 6 jeg kom på gamedrive og tog hjem samme aften. Nu passer jeg så min halsbetændelse med dertil drænet byld på halsen. Så kan jeg lære at gå til læge inden jeg rejser ud i 14 dage.


  Det er skønt at være hjemme igen.

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem. Det ser ud som en skøn tur og dejlige dyrebilleder

  SvarSlet
 4. jo tak. det var skønt, kan desværre ikke tage æren for billederne. Det havde jeg for travlt til:-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…