Gå videre til hovedindholdet

Netshopping af kageudstyr og giveaway

Jeg har modtaget lidt lækre sager fra coolstuff.dk, som selvfølgelig skal flashes her på bloggen:-)
Jeg valgte den her Magisk-Muffinform hvor der er et lille spyd i midten  af hver af formene. Så kan man sætte alle mulige og umulige ting fast derinde. 
 Dernæst fald jeg over den her skønne Gigantisk-Muffinform som jeg glæder mig utroligt meget til at tage i brug. Tror den bringer lykke med datterens 7 års fødselsdag i den nære fremtid.
 Og ikke mindst det er lækre Kagestempel, Det er virkelig en lækker kvalitet
 Med træhåndtag og silikonestemplet kan tages af og vaskes. Som i kan se på sedlen der følger med et det et cookie stempel. Dvs. det er rimeligt stort. Ca 5 cm i diameter.
Da jeg havde modtaget de lækre ting fra Coolstuff.dk. Var Birthe så slem at linke til en Engelske hjemmeside som sælger amerikanske vare(læs: chokolade, kageting) Så der endte jeg også.
Hjemmesiden hedder American Sweets
Jeg har længe ville prøve de her butterscotch chips, men har ikke kunne finde dem. 
 Sammen med dem røg den her flaske med Butterfinger mix. Kende i butterfingers? nu kan det godt ærge mig at jeg ikke købte nogle af dem. Men men.
 Og så det de her små fine peanutbutter cups. Reese´s selvfølgelig. De skal spiddes i mine muffin forme en af dagene. Og de 3 pebermynte stokke skal nok også i noget bagværk.
Jeg elsker dem. De er pakket i den her fine staniol, og så i små muffinforme indeni. De er skønne.
 Nå men som overskriften siger, var coolstuff.dk så søde at sende en ekstra kæmpe muffinform med som jeg må give væk.

Og hvis du kunne tænke dig at vinde den, skal du blot lægge en kommentar herunder. Gerne med en bagehistorie tilknyttet. God som dårlig. 

Så læg din kommentar inden kl.17 den 27 marts. 
Så  trækker en vinder efterfølgende. 

Kommentarer

 1. Aj, hvor er den sej.
  Her er en bette :( fra mig idag, troede jeg var så ski... go til at bage, prøvede en ny opskrift på boller idag,klatkager vil jeg nærmest kalde dem, ikke engang fuglene får dem :) de kunne jo falde døde om..
  Op på hesten igen, vi prøver igen
  Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg har længe ønsket mig denne bageform, så jeg håber på at den kan blive min :)
  Jeg forsøgte forleden at lave macarons... Åh gud. De blev forfærdelige!! Massen faldt fuldkommen sammen og skilte. Dette var ektra bitter, da jeg havde brugt EN TIME på at smutte mandler.
  Op på hesten igen (Men det varer nok et stykke tid før jeg forsøger at lave dem igen hehe...)

  SvarSlet
 3. Wow, det er alt sammen virkelig fine ting du har købt! *Smug kigger lige på den amerikanske hjemmeside*

  Jeg lavede selv hjemmelavede flødeboller igår, hvor jeg lavede skum med mint-smag og skum med hindbærsmag! Det er altså virkelig lækkert, med en hjemmelavet flødebolle også kan man jo selv bestemme smagen i skummet. Både minten og hindbærene var jo en fantastisk kontrast til det lækre chokoladeovertræk og den sprøde hjemmelavede bund :)

  Og nu skal jeg lige have tjekket din side ud :-D
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 4. Sikke en fin muffinform!
  Da jeg skulle have familien med på skiferie i år, havde vi aftalt, at vi i år skulle spise lidt sundere end de andre år. Derfor meldte jeg mig frivilligt til at bage müslibarer hjemmefra, og det gik super, lige indtil jeg glemte dem i ovnen, fordi jeg "selvfølgelig ikke behøvede at sætte stopur til - jeg holdt jo øje"... en klassiker! Så igen i år blev det twix og snickers på pisterne :)

  SvarSlet
 5. Min mail er forresten c_noerkjaer@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Hold da op... det er godt nok noget lækkret kram :-)
  For nylig lavede jeg snegle med marcipan... de var gode med lukkede øjne, men med åbne... hm... havde brugt grøn marcipan, det så altså ikke godt ud :-)

  SvarSlet
 7. Nej, hvor en fin en form :o)

  Åh, kan ikke komme i tanke om en bagehistorie, men skulle tilsyneladende være god til det - har fået nyt job og mine kollegaer holder hårdt på, at jeg er nødt til at blive ved med at komme med kage til dem, selvom jeg stopper :o)

  SvarSlet
 8. Den er så fin den form, har kigget på den mange gange efterhånden. Elsker cupcakes og min historie er af den positive slags. Jeg er selv mor til to og kan godt føle at min tid i hverdagene er noget stram.

  Havde hentet unger og havde fuld gang i græske frikadeller m.m. da jeg aftalte med min søn at vi da lige kunne forvandle de kedelige brune bananer i skålen til et par gode muffins. Så frem med røreskåle, så han kunne lave dem mens jeg fik maden færdig.

  Ind af døren kommer så en legekammerat og så stod jeg der med både mad og kage. Men jeg slap fra det og vennen blev og spiste med og så kunne jeg jo lige hive et par lune bananmuffins frem til dessert til de to drenge... Det bragte lykke kan I tro. Så jeg endte med en skøn følelse af overskud på en helt almindelig onsdag.

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare fin! :) Min mor og jeg har altid lavet meget mad/bagværk/kage sammen, så da hun fyldte 50 år sidste år skulle der jo selvfølgelig bages til den helt store guldmedalje. Jeg fandt opskrifter på en fin lagkage med fragilte bunde og bær og lækre muffins med chokoladestykker i. MUMS! :) Det kunne helt klart være lækkert at bage én stor muffin til min mor, når hun fylder 50 år i år :)

  min mail er majachristine@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Uhm, det er da en lækker blog du har!!!
  Jeg har startet en minibageklub med en veninde, hvor vi for tiden leger med lækre kager, pyntet efter alle regler med fondant! Vi morer os gevaldigt, men har lige et stykke vej før det bliver rigtig pænt.
  Derudover har jeg tit mine to tøser med i køkkenet til diverse bageprojekter. De er kun 2 3/4 år og 5 år, så de projekter er knap så ambitiøse ;o) Men tøserne elsker det!
  En stor muffinform ville være skøn at få i hus og lege lidt med!!
  Mvh Lotte
  lboesgaard@gmail.com

  SvarSlet
 11. Hej Heidi

  Der er intet så skønt som amerikanske goodies :o)
  Jeg har 2 piger i den bageglade alder og de er gået igang med at lave cupcakes. Sidste lækre forsøg endte med 3 tusindben (1 ansigt og 3x krop) i hver sin farve. De vil elske nye forme.

  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 12. Jeg tror da at jeg skal tjekke de hjemmesider ud =)

  Havde selv et snack-attack i går aftes ved 22 tiden og endte med at bage tre slags cookies... Ja sådan kan det jo gå, husbonden klagede i hvert fald ikke :)

  MVH
  Sandra
  Jaxie1000(a)hotmail.com

  SvarSlet
 13. Ej hvor fantastisk! Mine bedste barndomsminder er klart dem med hjemmebag, hvor jeg fik lov til at hjælåe både min mor og farmor med at bage alt fra roulader til brownies til småkager til eksperimenter, hvor kun fantasien fik lov at sætte grænser.
  En kæmpe muffinform ville være FANTASTISK at få ind i mit hjem. Den sjoveste gadget!

  SvarSlet
 14. Fedt med en give away!

  En bagehistorie.. ?
  Hmm, for det ikke skal være løgn, har jeg faktisk bagt siden klokken lidt i syv imorges! Det er blevet til müslimuffins, hjemmelavede butterdejscroissanter, grødboller samt et kanelbrød, der lige nu står til hævning.

  Den muffinform ser sjov ud :D

  klodsedesyslerier.blogspot.com

  SvarSlet
 15. Det er slet ikke fair med sådan nogen ting og links :D Man bliver jo helt lysten!

  Min kagehistorie handler om en lille muffin-tragedie for ikke så længe siden. Min veninde sad hårdt i det og havde stort minus på kontoen, så jeg besluttede mig for at overraske hende med en pose mad og friskbagte muffins. Jeg var 110% tjekket og pakkede papirforme, samt en melblanding jeg havde lavet hjemmefra så jeg bare skulle knalde et æg og noget mælk i når vi skulle bage dem.
  Så jeg lavede dej og fyldte i forme og stillede dem på bagepladen... Og da jeg kiggede ind i ovnen et kvarter senere, var alle bortset fra tre muffins flydt over. Så hele bagepladen var en stor muffin.
  Så meget for at være tjekket, men de smagte godt!

  SvarSlet
 16. Mums!
  Jeg vil gerne fortælle om alle de kiksede muffins, jeg har haft med, da jeg gik til spejder for mange år tilbage. Min mor bagte altid grønne "giftmuffins", fordi det var det eneste, hun kunne, og de var så grimme og skønne på samme tid :-) Nu er det mig, der har overtaget bagningen, men jeg savner af og til de skønne, grønne muffins :-)

  xoxo Maja
  HelloBraceface@hotmail.com

  SvarSlet
 17. En kæmpe muffins...mums den kunne jeg godt lige spise ;-) I min spæde opstart udi bagekunsten ville jeg forkæle mine kollegaer med rabarbertærte. Den blev dog først bagt kl. 23 om aftenen, i en mørk kælderlejlighed. Dagen efter da den blev serveret blev den bogstavelig talt spyttet ud igen - jeg havde brugt SALT i stedet for SUKKER!!!! Der gik mange år før den fadæse var glemt igen...

  SvarSlet
 18. Åh, hvilken fryd at kunne blive ejer af en kæmpe muffinform!

  Jeg har så sent som i går - for gud ved hvilken gang - bagt en portion bananmuffins, og det kunne da være fantastisk at prøve at bage en gigantisk bananmuffin :-)

  Hvis min families (læs: min) vægt kunne tåle det, ville jeg bage hver eneste dag. Synes det er en fryd at skabe noget fra bunden og senere sætte tænderne i det.

  Jeg kaster mig ofte ud i nye kageprojekter, og heldigvis som oftest med positivt udfald. En enkelt gang gik det dog ikke så godt, hvor jeg ville bage en chokoladekage lagt sammen med noget fyld, hvor der bl.a. skulle husblas i for at stivne. Gæsterne måtte sidde og spytte klumper af husblas ud, og det var ikke særlig lækkert. Jeg forærede skraldespanden resten af kagen, og holdte afstand til husblas i et stykke tid.

  Skulle jeg være den heldige kan jeg fanges på tantekage@gmail.com

  SvarSlet
 19. Fantastisk form, den vil mine tøser også blive ellevilde over, tænk en kæmpe fødselsdagsmuffin.

  For nylig lavede jeg cakepops. De smagte super og tøsen på 9 udbrød begejstret at den opskrift ville hun altså gerne have når hun flytter hjemmerfra. Straks kom det fra tøsen på 4 at det ville hun også. Dejlig at lave noget de kan lide :o)

  mvh Charlotte SH
  Slyngsten@gmail.com

  SvarSlet
 20. Birgitte Fischer23. marts 2012 kl. 22.05

  anderledes bageform, som ville vække lykke hos mine drenge:-)

  Var i sommerhus for 14 dag siden med alle mine søskende, mænd og børn, og jeg havde fået til opgave at bage. Bagte alt muligt heriblandt daim småkager, men er lige flyttet i nyt hus og dermed fået ny ovn, og "glemte" at kigge ordentlig efter dem, da jeg også havde gang i en bolledej, så de blev "lidt" mørke i bunden, men min svoger elskede dem, selvom der blev grint godt af dem:-)

  MVH
  Birgitte

  junkerfischer@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Den er altså ret fin ;) man må aldrig gå ned på udstyr! Altså lige så dygtig som jeg er i køkkenet, ligeså mange bummerter laver jeg også engang i mellem. Springforme der ikke er spændt ordentligt, tabte kager, eksploderede muffins ;) jaja man lære af det hele

  SvarSlet
 22. Jeg "faldt" over din blog, da jeg ledte efter opskrift på lakrids flødeboller, og hold da op, hvor blev jeg inspireret. Så nu skal påsken bruges til alt andet end arbejde. Det har der været alt for meget af, så min sidste bageoplevelse er helt tilbage til efteråret:

  Til min kusine's datters barnedåb, skulle jeg lave 180 små cupcakes og 60 pop cake der forstillede babyer. Min kusine har aldrig bagt kage, men hun ville gerne være med til at lave både cupcakes og pop cakes. Hun er nu blevet så bidt af det, at hun har været på flere kurser og bager festkager og cupcakes så snart hun har chancen.
  Hendes søsters søn på 8 år ville også være med til at pynter kagerne til barnedåben, hvilke vi ikke var så begejsteret for, så vi aftalte i stedet, at vi skulle bage og pynte div. kager til Halloween, som der kun var 3 uger til. Og den dag blev der lavet de mest uhygelige, men lækre cupcakes og pop cakes. Og han var en helt da han havde kager med i skole dagen efter :-)

  SvarSlet
 23. Hej Merete

  Tak for din kommentar og glad for du kunne bruge min blog og dens opskrifter til noget

  Heidi

  SvarSlet
 24. Har du en god opskrift på kager til dit kagestempel?
  m_betina@hotmail.com
  Mvh Betina

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.