Gå videre til hovedindholdet

Hvor blev jeg af?

Ja helt ærligt...

Nu har der ikke været et indlæg siden april, hvor jeg kom hjem fra afrika.

Og det kræver faktisk en forklaring, ikke?


Og forklaringen er en blanding af rigtig mange ting. Jeg kan nævne

- familie
- arbejde
- tid
- lyst
- hund

Og det hele er sandt, for en 37 timers arbejdsuge, 2 børn, 1 hund, 1 mand og ikke mindst mig selv fylder altså ret meget.

Og siden Januar har jeg faktisk valgt mig selv til. Jeg begyndte at mærke efter hvordan jeg havde det. Begyndte en kostomlægning. Startede i det lokale fitness center(noget jeg aldrig ville have troet ske)

Og nu står jeg her,
8 mdr senere
26 kg letter,
i go form form. jo, jeg er i centret hver dag(og jeg elsker det)
Og jeg elsker at jeg har taget mig tid til at mærke efter og gøre det på min måde.

Nu står jeg her, glad så det bobler i hele kroppen.

Og forhåbentligt kommer der gang i bloggen, men alt med måde. Der skal være tid til "mig" tid. Tid som jeg bruger på noget der er godt for mig. Og jeg tror da at bloggen er noget af det der er godt for mig. Men det bliver ikke hver dag og det bliver sikkert en helt anden blog end det den startede med at være.

Men Nu er jeg her igen, og regner med at der kommer lidt oftere indlæg.

Go sommer

Kommentarer

  1. Hvor er det fantastisk. TILLYKKE med at vælge dig selv til, det er der mange - inkl. mig selv - der kan lære noget af :-)

    Knus
    Birthe

    SvarSlet
  2. Tak, Birthe

    Det har altså også taget tid at indse at det var det der skulle til. For jeg havde det jo godt. var glad og egentligt tilfreds.Troede jeg. For nu kan jeg jo se hvad jeg er gået glip af.

    Knus

    Heidi

    SvarSlet
  3. hold da op. Stort tillykke med dig selv og de flotte resultater. Dejligt at høre fra dig

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B