Gå videre til hovedindholdet

Nå skulle jeg

Vise lidt billeder af hvordan det ser ud når man har smidt 30 kg..

Gud hvor er det vildt. Det første billeder er taget den 14 januar 2012


 Og det her er fra august. Dvs. jeg har smidt yderliger 8 kg efter det her billede er taget.

Og lige det sidste billede, som vist er 3 uger gammelt.(Til ære for pia)

Jeg er super glad for mit vægttab, min nye krop er næsten som jeg vil have den. Og med lidt mere tid ved de tunge vægte ja så er jeg sikker på jeg bliver helt tilfreds.

For ja jeg løfter vægte, tungt(ja altså det vil sige man skal jo starte et sted)

Da jeg startede i januar med at ville tabe mig havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig det ville være så let og at jeg rent faktisk ville tabe mig så meget.
Men det gjorde jeg og hold nu op hvor har jeg fået mit gamle humør tilbage, en helt anden glæde ved hverdagen, energi og ikke mindst har jeg fundet mig selv igen og valgt at jeg også har brug for mig tid.

Kommentarer

 1. Hold nu helt op, hvor er du blevet flot :-D

  Undskyld jeg siger det, men syntes dog, du stadig mangler glædes-gnisten i dine øjne. Den glæder jeg mig til at se...

  - Pia

  SvarSlet
 2. Fuck, hvor er du sej!!! Seriøs respekt herfra!!!

  Når jeg har født, så skal jeg os ha smidt en masse kilo :-)

  SvarSlet
 3. Mange tak begge to, Som i kan se har jeg lige lagt det sidste billede på. Så Pia jeg håber du kan se glædes-gnisten der. For der er der i den grad.

  Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. :-D weeeee hvor gør det sidste billede mig glad, det var lige nøjagtigt det, jeg manglede. Du ser forrygende og dejlig ud.
   _ Pia

   Slet
 4. Superflot gået! Hvor mange ændringer/vaner har du ændret for at opnå det flotte resultat?

  SvarSlet
 5. :-) De første billeder har jeg prøvet at bevare samme ansigtsudtryk, har faktisk taget et for hver mdr der er gået. Og så var det jo bare letter at se forskellen når jeg havde samme ansigtsudtryk.

  Jamen til at starte med stoppede jeg med at drikke Coca cola og spise slik og søde sager.

  Derefter fandt jeg madital.dk som virkelig har hjulpet mig til at se hvor meget man egentligt spiser af kcal på en dag. Ret kategorisk har jeg tastet mad ind derinde hver dag. Jeg har levet for ca. 1500 kcal om dagen nogen dage kun 1000 kcal og andre dage 2000 kcal. Jeg spiser meget begrænset ris, pasta, kartofler og hvidt brød.

  i februar begyndte jeg i det lokale trænings center, kom der i starten ca. 3 gange om ugen. Det var spinning, og div hold. Og fra april startede jeg med styrketræning hver anden dag og de andre dage 1 times cardio.

  så man må sige jeg har ændret mine motions vaner rigtig meget fra at lave ingenting ud over mit arbejde som faktisk er rimeligt hårdt til at træne hver dag. Og jeg har altså altid hadet at træne. Men når man så ved man lige kan spise lidt mere hvis man smutter hen og træner hjælper gevaldigt på det.

  Jeg har hele tiden tiladt mig selv at få lidt godt en gang om ugen. Dvs. jeg har måttet tage 100 gram slik om fredagen, eller hvis en kollega har givet kage har jeg spist et stykke.

  Jeg spiser rigtig meget protein. ca. 2,5 gram ren protein pr kg kropsvægt. Protein mætter og sørger for at ens muskelmasse ikke forsvinder hvis man altså samtidig husker at træne.

  Men det kan være jeg skulle lave et indlæg om det en af dagene.

  Men ellers kan jeg anbefale at kigge ind på dkira.com kira eggers blog og huske at se hendes program der kommer på tlc den 14 oktober. Jeg har fået helt utroligt meget ud af at følge med derinde.

  en anden rigtig god blog er amandalouise.dk som også handler om træning.

  SvarSlet
 6. Sikke en forskel! Fantastisk godt gået :-)

  SvarSlet
 7. Hold nu op.... Du er jo gået fra mummy til jummy. Billede 1 ligner mor og billede 3 ligner hendes datter. Stor respekt. Jeg ved hvor hårdt det er og hvor berigende det er bagefter. Du kan være stolt af dig selv. Lena

  SvarSlet
 8. Du ser fantastisk ud!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.