Gå videre til hovedindholdet

Tiden står stille. Eller i det mindste er det vist kun herinde den stå stille

Jo jeg lever endnu.

Omend jeg slapper noget mere af end jeg har gjort længe.

Jeg fik kort tid efter debutantstævnet ondt i rygge. Jeg skal ikke trætte jer med fortællinger om min evigt dårlige ryg. Hvis i har et behov for at alligevel kende til hver en afkrog af min krop(og nej det er ikke frækt ment) kan i læse det her indlæg fra marts mdr af.

Nå men jeg slog lidt den dårlige ryg hen med et uheldigt løft eller noget. Men som tiden gik og det ikke blev bedre selvom jeg sørgede for at slappe af og få varme, piller og massage. Og jeg så oveni lige pludselig begyndt at få ondt i knæ, hofter og hobe vædske i mine underben.. Ja så fik jeg en henvisning til Fysioterapi af min læge.

Og den meget flinke Fysioterapi mand, startede med at sige at med så stærk en ryg burde jeg da ikke have ondt(ja jeg knuselskede ham lige lidt der) fortalte jeg så at jeg for en mdr siden havde stået på scenen. Kiggede han på mig og spurgte meget direkte " så siger du nu at du har lavet et eller andet tosset vædske udtømning, IKK?"

Mig: Øh jo.. 

Ham: "jamen så har du sikkert også ondt i dine led og får vædske i benen, IKK?"

Mig: Øh joo..

Ham: "jamen så skal du nok lige have står på din vædske balance igen.. "

Jeg fik nogle øvelser som jeg i forvejen laver(host, host) og tid en uge efter.

Jeg begyndte at bruge støttestrømper(ikke de fancy smarte nogle, nej nogle grimme ufikse nogle)

lå med menen op hver gang jeg kunne komme til det. Puder under fødderen i sengen og vædske. i omegnen af 2-3 liter.

Er det så bedre?

Ikke endnu. og idag havde jeg så tid ved først kiropraktor som ikke turde gøre noget ved mig før tidligst om en mdr. 

Hun mente jeg skulle skrive en bog om det at tabe sig og stille op i en så hård sport. For som hun siger. det er altså bagsiden af medaljen. 

Og hun har ret. Men det har jeg jo fortalt til endeløshed..

Men det er jo også ret fedt at have gjort det. Især fordi når man først har gjort det og oplevet hvor tosset man bliver af diæt og træning og når man står på den anden side og ånder ud. Så er det jo så pisse fedt at sige til sig selv. Man ikke sprang fra. ikke gav op..

nå men altså. Jeg lever stadig. med eftervirkninger endnu.

Var ude og trille en mountainbike tur med manden den anden dag. Det var lækkert, hårdt og jeg har pisse ondt i røven fra sadlen...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.