Gå videre til hovedindholdet

Tiden står stille. Eller i det mindste er det vist kun herinde den stå stille

Jo jeg lever endnu.

Omend jeg slapper noget mere af end jeg har gjort længe.

Jeg fik kort tid efter debutantstævnet ondt i rygge. Jeg skal ikke trætte jer med fortællinger om min evigt dårlige ryg. Hvis i har et behov for at alligevel kende til hver en afkrog af min krop(og nej det er ikke frækt ment) kan i læse det her indlæg fra marts mdr af.

Nå men jeg slog lidt den dårlige ryg hen med et uheldigt løft eller noget. Men som tiden gik og det ikke blev bedre selvom jeg sørgede for at slappe af og få varme, piller og massage. Og jeg så oveni lige pludselig begyndt at få ondt i knæ, hofter og hobe vædske i mine underben.. Ja så fik jeg en henvisning til Fysioterapi af min læge.

Og den meget flinke Fysioterapi mand, startede med at sige at med så stærk en ryg burde jeg da ikke have ondt(ja jeg knuselskede ham lige lidt der) fortalte jeg så at jeg for en mdr siden havde stået på scenen. Kiggede han på mig og spurgte meget direkte " så siger du nu at du har lavet et eller andet tosset vædske udtømning, IKK?"

Mig: Øh jo.. 

Ham: "jamen så har du sikkert også ondt i dine led og får vædske i benen, IKK?"

Mig: Øh joo..

Ham: "jamen så skal du nok lige have står på din vædske balance igen.. "

Jeg fik nogle øvelser som jeg i forvejen laver(host, host) og tid en uge efter.

Jeg begyndte at bruge støttestrømper(ikke de fancy smarte nogle, nej nogle grimme ufikse nogle)

lå med menen op hver gang jeg kunne komme til det. Puder under fødderen i sengen og vædske. i omegnen af 2-3 liter.

Er det så bedre?

Ikke endnu. og idag havde jeg så tid ved først kiropraktor som ikke turde gøre noget ved mig før tidligst om en mdr. 

Hun mente jeg skulle skrive en bog om det at tabe sig og stille op i en så hård sport. For som hun siger. det er altså bagsiden af medaljen. 

Og hun har ret. Men det har jeg jo fortalt til endeløshed..

Men det er jo også ret fedt at have gjort det. Især fordi når man først har gjort det og oplevet hvor tosset man bliver af diæt og træning og når man står på den anden side og ånder ud. Så er det jo så pisse fedt at sige til sig selv. Man ikke sprang fra. ikke gav op..

nå men altså. Jeg lever stadig. med eftervirkninger endnu.

Var ude og trille en mountainbike tur med manden den anden dag. Det var lækkert, hårdt og jeg har pisse ondt i røven fra sadlen...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...