Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt....
Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?
Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.
Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup
Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.
Og vupti, har man de her enormt lækre stykker
Tæt på!
Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids.
Lakrids siruppen er købt i Salling og stammer fra Johan Bülow. Det er smådyrt men monster lækkert.
Enjoy
Jeg kan ikke lide lakrids, men de er altså rigtig flotte og ser super lækre ud :)
SvarSletAj line... ALLE kan lide lakrids. eller hvad?
SvarSletNå men tak for ord og forid du kiggede forbi.
Heidi
Hold nu op, dem kunne du da godt lige ha' lavet inden du kom i fredags ;-)
SvarSletHvor ser de lækre ud. Jeg må nok "ofre" mig og købe noget af hans lakridssirup, for jeg bliver da nødt til at lave dem....
KH
Birthe
Jamen Birthe, jeg kom med originalerne tildig. Dem fra Salling. Men dem er er rigtig gode
SvarSletkh
Heidi
I know - har ikke engang spist dem endnu - men de her ser altså virkelig lækre ud :-D
SvarSletKnus
Birthe
Hmm... mine smagte alt for meget af marcipan :-( mvh Tine
SvarSletDet er altid en god ide at smage på marcipanmassen. Jeg personligt god lide en ret stærk smag af lakrids og synes Johan Bülow lakridspulver og sirup giver den bedste smag. Hvilken brugte du
SvarSlet