Gå videre til hovedindholdet

Mmm, du ser rigtigt. Et nyt indlæg

Jeg har det godt!

Jo det har jeg faktisk!

Det kan godt være min ryg ikke har det godt. Men jeg har det godt!

Og nej jeg får ikke trænet, ryggen fylder for meget. Og Kiropraktoren siger jeg skal passe på ryggen. Faktisk siger hun også at mit ene bækken led er låst og ikke er blevet brugt længe(faktisk mener hun den dårlige side af ryggen´s bækkenled kun laver 20% af det arbejde den skulle) Jeg jeg er blevet vredet i og knækket og skal det igen på tirsdag. Og jeg var helt høj da hun vred i mig sidst. fordi det var så opløftenden og jeg følte mig sådan ca 2 cm højere. Den følelse holdt lige præcis 3 timer.

Og jeg lignede helt sikkert en kegle på jobbe med høje knæløft som jeg var blevet instrueret i!

Så hvad søren bruger jeg tiden på, nu jeg ikke træner som en gal..

Ja hvad tror i?

 Ligger meget med benen oppe. Og så er det jo en fryd at kigge på de nye superdry knæstrømper og konstatere at væsken i benene så småt begynder at opføre sig normalt..
 Der kom babyer på Min lychas Mucronatus. De små dimser på rygge af deres mor:-)
 Min Hyllus diardi, sprinedderkop er altid et godt motiv fordi hun er så nysgerrig
 Jeg nyder i den grad ham her, så længe det vare! 11 år og så meget Between. Der bliver sms til langt ud på aftenen og det er ikke med mig:-)
 Fordi jeg kan....

Og de her størrelser fra Stellan har også fået ben at gå på...
De ligner Rees cups, som jeg elsker
Også når man bider i dem, Men det er ikke helt det samme. Men altså de er jo også pisse sunde og fyldt med protein.

 Og nå ja så er jeg igang med at se om ikke mine Hadrudus arizonensis skorpioner ikke kunne tænke sig at lave lidt babyer.. men som det fremgår så er fruen ikke i det bedste humør...
 Men de har nu faktisk tilbragt en hel dag i hule, dog uden den karakteristiske skorpiondans. Faktisk tror jeg bare de begge to er lidt småsure på hinanden..
 Flere nuttede springedderkopper. her en Phiddipus regius, Ja det er faktisk hvad jeg får min tid til at gå med. Fodre og kigge på mine dyr(stort set) vi kan jo lige snakke lidt om hvad jeg har af dyr nu vi er i gang.. Selvom jeg egentlig ikke tror der vil gavne familie frede at jeg sætter tal på antallet af dyr i hjemmet. Jeg solgte faktisk alle mine fugleedderkopper i sidste månede, ikke fordi jeg ikke kunne li dem. Men de har de her satans brændhår som virkelig irritere min hud og luftveje. Og så vil de edderkoppe kloge sige at jeg så bare skal ha nogle trælevende kopper. Men nej, de er alt for hurtige og jeg har nok i mine små springere:-)

nå det var det antal vi kom fra.

7 springedderkopper fordelt på 2 arter.
28 tusindben + unger fordelt på 3 arter
62 skorpioner fordelt på 17 arter!
dum di dum. Vider til en anden passion..
 Amerikansk madblad. Jeg elsker Food network magazine.. der er så mange lækre, skøre og virkelig anderledes opskrifter. Og bedst af alt så koster det ingenting i abbonoment i forhold til hvad de danske mad magasiner koster.
 Og der er røget flere Questbars ned. For loaded.dk og nok især Meget flinke Stellan sendet mig en røvfuld da jeg var på den onde diæt. Hvor jeg ikke kunne spise dem..
 Men det kan jeg nu;-) Og jeg må nok indrømme de er noget af det lækrest af proteinbar jeg har spist. og så er de ovenikøbet ret så sunde og uden lede tilsætningsstoffer
Nå ja så bliver stuen med den lækre sofa bruges også ret så meget. Og ja hundenbarnet bruger den også(eller også bruger hun mig som pude)
 Og vi kæmper lidt om MIT tæppe som jeg holder meget af:-)
 Får læst lidt bøger( og med lidt mener jeg lidt)
 Jeg fik tømt drivhuset for de sidste chilier inden stormen kom og flåede alt glasset ud..
 Det blev til Mango/chili sauce, Hot sauce(som virkelig er et hit), syltede chilier, ja faktisk var det oprindeligt bare Jalapeno chilier jeg brugte, men efter jeg havde et par glas med til et par venner, fik de ben at gå på. og der blev efterspurgt flere syltede, så måtte jeg finde reserverne af de stærke Habanero tree og hvad der ellers var(ja den blev hot) og så til sidst en chili gele. Som jeg ikke har smagt endnu. Faktisk har jeg også lavet æble/chili gele som smager hammer godt på en ostemad. Grape jam af 5 kg blå druer blev det også til.
 Henden her bliver også krammet. Og hun er vist lidt bange for storebror flytter hjemmefra, så det bliver kedeligt at bo hjemme!hvad sker der lige for det?

Har drukket Snapple med vise ord i kapslen.

Skal vi se om jeg kan få skrevet lidt mere herinden. Jeg savner det. 

Og jeg skal nok komme stærkt igen:-)

Fik jeg sagt 


Kommentarer

 1. De der peanutbutter cups må jo være som sendt fra himlen hvis man ELSKER chokolade og peanutbutter! Dem må jeg prøve :D

  Så er det farlige bare at man går og tænker; "det faktisk næsten er ligeså sundt som kylling, der er jo protein i og alt muligt" ;)
  Ej, de må rationeres og nydes! Men tak for tippet og dejligt at du er tilbage ved bloggen, jeg har nydt at følge din rejse. Du er super sej :D

  Hilsen Anna

  SvarSlet
 2. Hej Anna

  De er ret så gode. Og jeg synes faktisk alle de quest bars jeg har smagt og det er enen del. smager super godt.

  så forbi Loadede.dk med dig. OG tak for de søde ord. De varmer.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.