Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage...
Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.

Så hvis du lige står og mangler et lækkert hus i skødstrup bør du tjekke vores helt fantastiske hus ud HER.

Livet fortsætter, ungerne er store og det virker som om det lige nu er forholdsvist nemt. Ældstebarnet skal på efterskole lige efter sommerferien, og yngstbarnet skal starte i 7 klasse også efter sommerferien. I guder de unger bliver store..

Hønsepigerne er på "ferie" hos en kollega, indtil jeg får et sted hvor jeg kan have dem igen. Hundebarnet flytter med mig.
Alt ok herfra.

Kommentarer

Populære indlæg