Gå videre til hovedindholdet

Collage af hvad der er sket siden sidst, på hjemmefronten.

Jeg kan jo passende starte hvor jeg slap sidst...

Her er vores tag i starten af februar, med stormskade, igen...
 Og her er Jeg til udstilling med Deestaff Tormenta De Fire Of Dugar, aka Karla.
 Det her er min svigermors fantastiske Gullash, det er det bedste der findes en råkold februar.
 Jeg fik den her kogebog af min bedste ven og hans søde kæreste. Den glæder jeg mig til at prøve.
 og det her er en omgang råcreme, til en hindbærtærte.
 Pandekagestak, fra ungernes og min alene hjemme aften
 Og det her er min skønne skønne datter som er forsøgskanin på en af de lækre drikke jeg fik på blogtræffet.
 der hældes op
 og der smages. superlækkert.
 Og det her, det er vores spisestue, med det nye trægulv i kasser
 Det her er min FAR. Min far kan alt:-) Også lægge gulv. Og han hjælper altid.
 Her er høsten af blogtræffet, nå ja så er der også alt det i køleskabet.
 Det her er min far og min mand, der lægger gulv og tosser rundt.
 Jeg var tvunget til at finde godter til dem for det hårde arbejde. Så jeg fandt lidt fra en af mine goodi bags. Lind chokolade og chok"O" blok chokolade med ingefær.
 Vi var skam også et smut i sommerhuset ved lykken. Fantastisk vejr. Se lige himlen og den mennesketomme strand.
 Ja ok, der var et par stykker ud over os. men ikke mange og karla nød at løbe fri.
 Der kan komme meget fart på sådan en basse hen over en lige strand.
 Det her billede elsker jeg. det ligner lidt sommer og gamle ferieminder. Men vi fik det måske lige varmt nok med den tændte brændeovn...
 Og efter en lang tur ved stranden, gør lidt varme godt.
Hjemme igen fik vi kager fra bageren og den sindsygt lækre æble/hindbær brus fra årstiderne.
 
Glæden var stor, sådan en højhellig tirsdag. Hvis i nogensiden falder ogver sådan en fætter, så snup den lige med. det smager vidunderligt.

 Og det her er så den giveaway jeg lovede for lang tid siden.
Så hvis i stadig er derude, må i godt lige smide en kommentar herunder, så trækker jeg en vinder på torsdag.

Det var vist en opdatering. Nu drager jeg snart en tur til sjælland for at lave mad med Birthe og Søren.

Det føles som igår jeg var til blogtræf hos Birthe og anne.

De lavede det skønneste træf. Med en masse dejlige ting. vi besøgt bla kageriget hvor vi så og smagte det mest fantastiske kager. Det var også her jeg smagte kaffe fra dolce-gusto, mig som ikke kan lide kaffe, jo hvis det er fra Baresso(fik du den Anne) og med masser af mælk i. Jeg måtte bøje mig i støvet, da jeg fik en Cappuccino. Nøje, de var godt. Så tak for kaffe til Julie og Bjørn.

Vi fik også den skønneste mad på restaurant Bedre Byggeskik, hvor jeg hovedkuls forelskede mig i den ene af de 3 desserter vi fik. Ja faktisk tror jeg jeg er nød til forhøre mig om man måske kan få opskriften...

Men mere om alt det senere. 

Kommentarer

  1. hold da op en masse oplevelse :) det var et super godt blogtræf! og nogle fantastiske goodiebags :) jeg glæder mig sådan til at smage den æble-hindbær brus.
    sikke en spændende give away!

    SvarSlet
  2. Dejligt indblik i dit liv der :) Og har snart hørt så meget om det madblogger træf at jeg bliver mere og mere misundelig over ikke at have været med. Men må holde øjne og øre åbne hvis der skulle dukket noget op igen :)

    SvarSlet
  3. Der sker lidt af hvert, ser det ud til!
    Jeg er med herude :-)

    SvarSlet
  4. Hvor skønt at falde over denne giveaway konkurrence første gang man besøger din flotte blog. Den er fluks føjet til listen over blogs, som besøges dagligt.
    Lilli

    SvarSlet
  5. Sikke en masse skønne billeder - og dejligt at se at der er liv i dig! ;-)

    Din datter er så smuk - hun ligner dig synes jeg! Jeg var VILD med lige netop den Kildespring som du fik - uhmmm.

    Glæder mig til at vi SNART ses igen!!!

    Knus
    Birthe

    SvarSlet
  6. Nå ja, glemte da lige - at jeg gerne vil være med i dine give away :-D

    SvarSlet
  7. Spændende blog.. tak :)

    Vil gerne være med i give away.
    VH
    Sara

    SvarSlet
  8. Superfin blog! Jeg følger med i et par stykker efterhånden, men dette er første kommentar... vil gerne være med i din give away:) Johans lakridser er jo noget af det bedste efter forårsforelskelser og stjerneklare nætter!
    God dag :) Mange hilsner fra Kamille

    SvarSlet
  9. Meget spændende give-away, som jeg også gerne vil deltage i. Elsker lakridserne derfra! :)
    Og tak for din blog - selvom blog-verdenen suger en skræmmende stor del af ens fritid ;o) Mvh. Sabrina

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...