Gå videre til hovedindholdet

Det er jo snart jul

Og så skal man komme med ønsker:-)

Normalt er jeg altid ude i sidste øjeblik, men i år har jeg faktisk en nogenlunde lang ønskeliste.

Og hvad bedre end at skrive det her

Dem her har stået højt på ønskelisten igennem flere år. 


MEN manden i huset har en ide om at de ikke ligner små juletræer, men noget helt andent. Ligesom franskmænden sidste år heller ikke fandt dette juletræ passende.. 

Bøger skal der til og i mit tilfælde bliver der godt nok læst mange bøger hvert år.
Seven letters from paris
Sådan får du superhud
Sekten
Alt det lys vi ikke ser
Det gode brød

Nå ja og når man så bliver ældre er div cremer, serumer og andet godt til at stramme op jo heller ikke af vejen.

Verdens bedste øjenvippe gro serum
(Det ved jeg af gode grunde ikke om passer, men jeg ved at mine vipper voksede til uanede længde efter have brugt den her. Desværre er den lidt kostbar.
Ansigts ruller
Og sådan en her, gad jeg da godt prøve, men igen er det ikke lige noget man går ud og køber til en selv.
OG så har jeg en stor kærlighed for Paulas Choice, som er et hudplejemærke der desværre kun kan købes over nettet.

Cleanser
Toner
Dagcreme med solfaktor 50
Retinol serum
og
Jurlique håndcreme

Smykker er der sørme også på ønskesedlen til jul. Jeg fik den skønneste halskæde af min mand i 40 års fødselsdagsgave fra Alex Monroe
Nemlig denne her fine hare i fuld spring. Egentlig var jeg inden jeg så dem mest vild med den fine humlebi som er i midten af billedet nedenunder. Men da jeg var i paris og skulle køben den synes jeg den var for stor og klodset. Men lige ved siden af hang den fine hare altså. Bortset fra det er jeg også vild med ræven til venstre og den sorte fjer. 


Men denne gang er ønskerne som følgenden
Sammen med det her armbånd
Så de kan mixe lidt rundt i de armbånd jeg har på armen oftest. Det i girafhår med guld og sølv perler har jeg fået af manden min. Jeg elsker det højt, især fordi han helt selv har fundet på det. De der læser med husker sikkert jeg har været i afrika et par gang og arbejde med netop giraffer. Det andet armbånd har jeg fået af mine forældre, det er i slangeskind og igen hvis man kender mig vil man vide at jeg til dagligt arbejder med masser af slanger:-)
Og jeg er bare sikker på de to armbånd ovenfor ville give et fint modspil til de her to.

Og så skal man jo ikke glemme at jeg er et madøre af 1 grad. Derfor kan ingen af de nedenstående ønsker komme som en overraskelse.
grøntsagsstrimler fra kunst og køkkentøj som jeg altid kan bruge gavekort til....

fordi man aldrig må gå ned på udstyr
Og så til de ellers helt ude i hampen ønsker

At rejse til Brasilien med Familen og vise dem det land jeg er blevet forelsket i mens jeg har arbejdet der. Sidst var i januar i år. Her var jeg i pantanal med en kollega hvor vi svømmede i floden miranda med kaimaner, piratfisk og sikkert alt muligt andet suspekt.
Og jo jeg var ved at dø af skræk. Men hvornår får man lige muligheden for at gøre sådan noget igen

Begejstringen over dyr i alle former er stor. Som her til venstre for en træfrø som kortvarigt tog ophold på min skulder og den vanvittige flotte græshoppe og nedenunder dværg myreslugeren. Brasilien er fantastisk og jeg ville ønske at jeg kunne flå 3 mdr ud af kalenderen og vise mand og børn det her fantastiske land.  

Hvad ønsker i jer til jul?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.