Gå videre til hovedindholdet

Hold da op

Hvad skete der lige der?

Jeg var da vist lige væk et øjeblik eller 2:-)

Men altså jeg er her stadig, med dårlig ryg og det hele.

Skal vi lige lave en kort opsummering på hvad der er sket siden nov 2013


 • har taget18 kg på(og det føles dejligt, altså det gør det nogenlunde)
 • har muligvis fået flere skorpioner.
 • Og mine springedderkopper har formeret sig i den grad.
 • har helt sikkert fået flere vagtler. Som i Bitten, Oste og Walther. og deres 42 kyllinger som flyttede hjemmefra løbende, der er grænser for hvor mange vagtler der kan bo i drivhuset)
 • apropo drivhus, drivhuset overlevede Egon. Det er stort her, eftersom de sidste 2 storme mere eller mindre to livet af de forgange drivhuse.
 • har nu børn på 10 og 13 år...
 • har fået ny bil:-) 
 • brugte 3 uger i Brasilien i januar med arbejde og en ferietur til pantanal.
 • har igen fået MR scannet ryggen igen igen, med dårligt svar tilbage..
 • Får stort set ikke trænet
 • lavikke trænet, som i slet ikke(ryggen og jeg er bare ikke gode venner)
 • og ikke mindst er der kommet 5 stk hønsedamer til:-)
 • været i paris(4 gange, 3 gange i 2014 og kun en enkelt gang i 2015)
 • nå ja så er jeg da også blevet 40 år..
Skal vi ta lidt billeder i vilkårlig rækkefølge

Her er det hønsedamerne, eller nogen af dem. Fra venstre er er Ulla som er blå guldhalset aruacana, så kommer Elisabeth som er blå buldhalset MEDK sidst i denne række kommer Delta som er sort dværg nøgenhals.

Og herer det igen fra venstre af Elektra hun er sort krøllet dværg kochin og så elisabeth igen

Her er et billede af Elektra igen. Gæt selv hvorfor hun har fået navnet:-)

Elisabeth er en linselus, især når der er melorm i sigte

Og her har vi delta nøgenhals

Og det her er jo så grunden til de tuller rundt i haven og ikke mindst grunde til de blev valgt i sin tid. For jo ud over jeg selvfølgelig skulle ha forskellige høns, så så skulle de da også lægge forskellige farver æg ikke. Øverst er det faktisk vores dværg Maran Bodil´s æg, så kommer Deltas hvide æg samme farve som elisabeth´s æg, så kommer smukke Ullas blå æg og til sidst kommer det let lyse gule æg fra elektra.
Paris er lig med eclair´s

Og Aperol spritz  inden aftensmaden.
Nå ja så blev jeg jo også 40 år. 
Og ad, så har jeg fatisk også fodret lægeigler på jobbet. det gør jeg så nok ikke igen

Her er der gået 50 min.

Og sådan her ser det ud bagefter:-)Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.