Gå videre til hovedindholdet

Hold da op

Hvad skete der lige der?

Jeg var da vist lige væk et øjeblik eller 2:-)

Men altså jeg er her stadig, med dårlig ryg og det hele.

Skal vi lige lave en kort opsummering på hvad der er sket siden nov 2013


  • har taget18 kg på(og det føles dejligt, altså det gør det nogenlunde)
  • har muligvis fået flere skorpioner.
  • Og mine springedderkopper har formeret sig i den grad.
  • har helt sikkert fået flere vagtler. Som i Bitten, Oste og Walther. og deres 42 kyllinger som flyttede hjemmefra løbende, der er grænser for hvor mange vagtler der kan bo i drivhuset)
  • apropo drivhus, drivhuset overlevede Egon. Det er stort her, eftersom de sidste 2 storme mere eller mindre to livet af de forgange drivhuse.
  • har nu børn på 10 og 13 år...
  • har fået ny bil:-) 
  • brugte 3 uger i Brasilien i januar med arbejde og en ferietur til pantanal.
  • har igen fået MR scannet ryggen igen igen, med dårligt svar tilbage..
  • Får stort set ikke trænet
  • lavikke trænet, som i slet ikke(ryggen og jeg er bare ikke gode venner)
  • og ikke mindst er der kommet 5 stk hønsedamer til:-)
  • været i paris(4 gange, 3 gange i 2014 og kun en enkelt gang i 2015)
  • nå ja så er jeg da også blevet 40 år..
Skal vi ta lidt billeder i vilkårlig rækkefølge

Her er det hønsedamerne, eller nogen af dem. Fra venstre er er Ulla som er blå guldhalset aruacana, så kommer Elisabeth som er blå buldhalset MEDK sidst i denne række kommer Delta som er sort dværg nøgenhals.

Og herer det igen fra venstre af Elektra hun er sort krøllet dværg kochin og så elisabeth igen

Her er et billede af Elektra igen. Gæt selv hvorfor hun har fået navnet:-)

Elisabeth er en linselus, især når der er melorm i sigte

Og her har vi delta nøgenhals

Og det her er jo så grunden til de tuller rundt i haven og ikke mindst grunde til de blev valgt i sin tid. For jo ud over jeg selvfølgelig skulle ha forskellige høns, så så skulle de da også lægge forskellige farver æg ikke. Øverst er det faktisk vores dværg Maran Bodil´s æg, så kommer Deltas hvide æg samme farve som elisabeth´s æg, så kommer smukke Ullas blå æg og til sidst kommer det let lyse gule æg fra elektra.
Paris er lig med eclair´s

Og Aperol spritz  inden aftensmaden.
Nå ja så blev jeg jo også 40 år. 
Og ad, så har jeg fatisk også fodret lægeigler på jobbet. det gør jeg så nok ikke igen

Her er der gået 50 min.

Og sådan her ser det ud bagefter:-)



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...