Gå videre til hovedindholdet

Sommerferie minder fra Løkken(og Slagter Dyrby)

Ja det går langsomt i de her dage. Her inde altså...
Herhjemme går det alt andet end langsomt. Faktisk fast forward.

Men det er også godt en gang i mellem. Eller noget.

Men det betyder ikke at i skal snydes for et indlæg om den fantastiske slagter dyrby


Jeg ærger mig dagligt over jeg ikke bor tættere på den forretning. Hvis i nogensinde er i løkken bliver i nød til at smutte forbi. De har tonsvis af lækre sager.
Jeg nævner i flæng:
 Texas stek som virkelig sparker r** på en grill. Man skal være tidligt ude for at få fingre i sådan en fætter
 Chorizo pølser, som er super lækre. De laver for øvrigt en del forskellige slags pølser og jeg mindes at huske prisen er 50 kr for en pakke og 3 pakker for 135 kr De er alle pengene værd.
Der var også med ramsløg

Pikant griller som er stærke og fulde af smag,
 sommergriller med æble og timmian og lammegriller med lammekød og hvidløg. Vi købte en par pakker med hjem og grillede dem hjemme et par dage senere.
 Det her er vist svensker øen... Her er altid et par svenskere eller 3 som går helt grasat i diverse spegepølser. Jeg jeg kan godt forstå dem.
 Den her valnødde spegepølse er ret så lækker.
 Så har de jo også deres fryse skab. hvor man finder alverdens totalt lækre halv fabrikater, saucer og pizzaer. Det er ikke sjældent vi nupper noget herfra. Hvis vi skal have gæster heroppe er køknet jo ikke det største og så hjælper det altså at der lige er en tærte i form som man ved er lavet med kærlighed og gode ingredienser.
 Køledisken med frokost sager, chokolade, oste og æg.
 Hjemmelavede spareribs og andet godt til aftensmaden
 Pålægsdisken med de lækre fiskefrikadeller som er klart bedre end fiskemandens:-)
 Kunne det friste med en lammecullotte i marinade eller hvad med lamme kroner?
 Her er de så, revlsbenene. friske og totalt lækre....
 Ungernes favorit. Kartoffelspegepølse. Og den smager ikke mager.
 Pølsedisken på afstand.

Man skulle tro jeg fik penge for det her indlæg, men det gør jeg altså ikke. Og jeg betaler gladeligt for alle de totalt lækre sager. De har styr på sagerne deroppe i løkken.

Og hvis jeg skulle komme med et godt råd. Så prøv at tage derop i en vinterweekend. Det er tophyggeligt at sidde med ild i pejsen i totalt mørke i et lille sommerhus og føle man er de eneste mennesker deroppe. Og så er det ofte noget billiger at leje i vintermånederne end en sommerdag.

Men sommer i løkken er altså fantastisk.










Kommentarer

  1. Sikke lækre sager - og det er da en god pris for de pølser - synes tit det bliver endnu dyrere hos slagteren :-)

    Tak for tippet - Løkken er skrevet på listen over steder, der er værd at besøge :-)

    SvarSlet
  2. Piskeriset: Og de pølser er alle pengene værd. de smager af kød og de krydderier der er kommet i dem. Jeg syntes tit at slagterpølser kan blive lidt tørre i det når man griller dem. Men demher er perfekte. Ta du roligt til løkken.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...