lørdag den 2. juli 2011

Frokost "burger" og børnefri

Jeg starter først ferie fredag den 8 juli. Men igår tog vores børn hjem til mormor efter vi havde været ude og få en pizza. Morfar var taget i sommerhus torsdag og idag lørdag skulle ungerne og min mor så med tog til brønderslev hvor de blev hentet af min far.

Det betyder jo at manden og jeg har huset og tiden for os selv i en hel uge....
Jeg elsker mine unger. Men jeg elsker sandelig også at ikke skulle tænkte på andre end mig selv og om maden nu falder i smag, om de kommer i seng til tiden og alt det vi skal nå.

Så igår efter ungerne var sat af, tog vi ud og lejede en film, købte slik. Og efter filmen var færdig satte manden tour hold(for er der noget vi elsker er det tour de france. Og ja måske elsker jeg det af andre grunde end min mand) Jeg læste i den bog jeg havde vundet på facebook ved saxo. Og klokken var da omkring 2 før vi endelig sov. 

Nå men idag skulle vi så have lidt frokost og det blev til de her "burgere".

Jeg lavede først en basilikums pesto med den her olivenolie som jeg har fået at et par søde venner. Den har en mild smag af citron. slet ikke kunstigt og meget mild.
 Jeg plukkede en hel basilikum, tilsatte lidt pinjekerner og parmasan og et par fed hvisløg og så ca 1 dl af olien. Kørte den på min meget gamle og trætte stavblender. 
 Frem kom der en lækker grøn pesto.
 Jeg kogte et par kartofler og smurte pestoen ovenpå.
 Så stegte jeg et par skiver choriso og skar et par skiver manchego ost og kom lidt pesto ovenpå.
 Jeg er den usunde og spiser lyst brød hvorimod manden godt kan lide det lidt mere groft.
Den anden var med en superlækker italiensk skinke og bacon stegt med ahornsirup og chipotle...

Og nu vil jeg gå en tur med vapsen i regnvejr og så lave en citron kage/bar/dessert til i aften. Men den må i høre om i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar