Gå videre til hovedindholdet

Hot med hot på.

Aj der er varmt.
Men man skal jo ikke klage. En af mine kollegaer som jeg har rejst med et par gange. Nævnte da vi var i afrika, "at jeg da vist havde en meget lille komfort zone, hvad varme angår. " Ja han mente faktisk at jeg kun var tilfreds hvis temperaturen var mellem 23 og 25 grader.

Men det passer altså ikke. 20-25 grader er passende.

Og det harmonere måske ikke så godt med mit arbejde med krybdyr. For der hvor alle mine 200 slanger bor, er der konstant 28 grader og en luftfugtighed på de 80%

Men så har jeg det også godt varmt når man sådan har en stor python rundt om halsen...
Og nu vil den som læser med her normal, sige "jamen der er da ikke dig der holder den store slange" og nej det er det heller ikke. Men jeg står ved siden af og se lige hvor varm jeg ser ud i hovedet...

Nå men altså det der hot med hot på...

Ja jeg lavede is igår for at køle os lidt ned herhjemme. Men glemte mit kamera på jobbet...

så i må nøjes med de her billeder fra mobilen.
Og de er små kan i nok se. Men det betyder ikke at isen ikke var god.
 Og for at lige få den helt rette stemning brugte jeg et af de tomme lakrids glas fra Johan bulow.
Isen er supernem. Det eneste du skal bruge er
500 gram brombær
200 gram glukosesirup 
1 æg
og lakridssirup hvis du er til den slags.

Jeg kogte brombær og sirup, blendede det og sigtede det gennem et kaffefilter. Stilte det på køl til dagen efter. Jeg er ikke så meget for at tilsætte vand til mine sorbeter, da jeg så syntes de godt kan blive lidt for vandede.

Så piskede jeg det past. æg og tilførte brombær siruppen.(jeg gemte ca en halv dl af siruppen som leg blandede med et spsk lakridssirup) Smed det i ismaskinen og lod det køre en lille halv time.

den sirup jeg gemte kogte jeg ind til det halve og blande lakridssirupen sammen med. Hældte skiftevis is og sirup i et glas og puttede det i fryseren indtil vi spiset det en time senere.

Jeg ville gerne have at isen bare smagte af bær og at der så kom lakrids til ved siden af i form af brombær/lakrids siruppen.

Det virkede supergodt. 

Og det sidste hot.

Det er at vi skal spise på chili hot pot i aften. Jeg købet en sweetdeal til 149 kr for 2 personer, hvor man så får buffet med div ting, sushi og så den der hot pot. Jeg er meget spændt på om det bliver et hit.

Mere om det i morgen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B