tirsdag den 5. juli 2011

Hot med hot på.

Aj der er varmt.
Men man skal jo ikke klage. En af mine kollegaer som jeg har rejst med et par gange. Nævnte da vi var i afrika, "at jeg da vist havde en meget lille komfort zone, hvad varme angår. " Ja han mente faktisk at jeg kun var tilfreds hvis temperaturen var mellem 23 og 25 grader.

Men det passer altså ikke. 20-25 grader er passende.

Og det harmonere måske ikke så godt med mit arbejde med krybdyr. For der hvor alle mine 200 slanger bor, er der konstant 28 grader og en luftfugtighed på de 80%

Men så har jeg det også godt varmt når man sådan har en stor python rundt om halsen...
Og nu vil den som læser med her normal, sige "jamen der er da ikke dig der holder den store slange" og nej det er det heller ikke. Men jeg står ved siden af og se lige hvor varm jeg ser ud i hovedet...

Nå men altså det der hot med hot på...

Ja jeg lavede is igår for at køle os lidt ned herhjemme. Men glemte mit kamera på jobbet...

så i må nøjes med de her billeder fra mobilen.
Og de er små kan i nok se. Men det betyder ikke at isen ikke var god.
 Og for at lige få den helt rette stemning brugte jeg et af de tomme lakrids glas fra Johan bulow.
Isen er supernem. Det eneste du skal bruge er
500 gram brombær
200 gram glukosesirup 
1 æg
og lakridssirup hvis du er til den slags.

Jeg kogte brombær og sirup, blendede det og sigtede det gennem et kaffefilter. Stilte det på køl til dagen efter. Jeg er ikke så meget for at tilsætte vand til mine sorbeter, da jeg så syntes de godt kan blive lidt for vandede.

Så piskede jeg det past. æg og tilførte brombær siruppen.(jeg gemte ca en halv dl af siruppen som leg blandede med et spsk lakridssirup) Smed det i ismaskinen og lod det køre en lille halv time.

den sirup jeg gemte kogte jeg ind til det halve og blande lakridssirupen sammen med. Hældte skiftevis is og sirup i et glas og puttede det i fryseren indtil vi spiset det en time senere.

Jeg ville gerne have at isen bare smagte af bær og at der så kom lakrids til ved siden af i form af brombær/lakrids siruppen.

Det virkede supergodt. 

Og det sidste hot.

Det er at vi skal spise på chili hot pot i aften. Jeg købet en sweetdeal til 149 kr for 2 personer, hvor man så får buffet med div ting, sushi og så den der hot pot. Jeg er meget spændt på om det bliver et hit.

Mere om det i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar