fredag den 16. december 2011

Sikke koldt her er.

Vel hjemme fra Brasilien. Selvom jeg hver gang vi har været der komme en smule i tvivl om vi nu alle kommer hjem efter at have arbejdet med de der satans klapperslanger. Jeg er simpelthen en kylling af rang når det drejer sig om så giftige dyr.
 De er smukke og fascinerende. Men også dødeligt giftige. Vi håndtere dem selv(dvs. at jeg holder mig i baggrunden, og venter på at slangens hovede og det meste af kroppen er gemt væk i en spand og først herefter nærmer jeg mig.) Og eftersom jeg skulle give slangen indsprøjtningen i halevenen kunne jeg jo ligesom ikke kommen uden om at være tæt på dem..
Og det her er så hvad man er oppe imod. Store bisser så skarpe som kanyler fyldt med gift.. Nå men jeg kom hjem i et stykke, eller det vil sige der er nogle brasilianske myg som har holdt den vildeste fest på mine underben... Vi havde travlt, som i virkelig travlt. Stod op hver morgen(næsten) kl 6 og gik så først på bar ved 20 tiden om aftenen. Brasilien er fantastisk og jeg håber virkelig at komme tilbage igen og så have tid til at opleve noget af den fantastiske natur.

Men hjemme kaldte hverdagen. Vi kom hjem søndag aften kl 21,15 og mandag morgen stod den på arbejde. Tirsdag blev ældstebarnet opereret i sit øre. Han har i et par år manglet sin ene trommehinde efter gentagende dræn. Det skulle der rettes op på. Vi var forberedt på det værste da de mente han havde en "Benæder"eller som det også kaldes cholesteatom. Heldigvis var det et lille cholesteatom så operationen var ikke så omfattenden som den kunne have været. Han var dog alligevel bedøvet i 3 timer.
 Efter sådan en omgang må man IKKE blive forkølet. Og det er jo superlet at sørger for... Nå men, han er så også rimelig øm og er lidt svimmel og har kvalme. Det sjove er at når man mangler sin trommehinde , så bruger de noget af ens egen tyggemuskel til at lave en ny. Så han er så nydelig barberet bag øret og har et fint lille ar som vi glæder os til at se nærmere på den 23 dec, hvor han igen skal ind og ses efter.


Idag skal jeg have lavet konfekt og lidt småkager, det kommer der mere om senere.


God jul derude.

6 kommentarer:

 1. velkommen hjem fra det farlige udland og god bedring med sønnike

  SvarSlet
 2. Mange tak. Det er skønt at være ude, men hjemme er nu bedst.

  SvarSlet
 3. Spændende med sådan en tur til Brasilien :)
  Kunne også godt bruge noget varme her i vinterkulden!

  God Jul

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
 4. Hej,
  Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://suburbankitchenlife.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,
  Pauline Torres
  pauline@hittarecept.se

  SvarSlet