Gå videre til hovedindholdet

Hektiske dage, julegaver og børnefri

Vi har her i familien ret faste traditioner for 1, 2 og 3 juledag... Hvilket betyder at sild, sylte, røget ål, brunede kartofler, skinke, grønlangkål og diverse andet julemad hænger mig langt ud af halsen.

Men altså det er bare hygglige traditioner ligesom juleaften. Og nu vi snakker om juleaften, så måjeg jo lige nævne hvad jeg var så enormt heldig at få i gave.

Fra venstre ses et par enormt flotte øreringe, som yngstedatteren selv har lavet til mig. De hænger på en skål som er fra begge børn(tak svigermor). Skålen er sortglaseret med et lille firben på. Ikke noget jeg har ønsket mig men den er lige i øjet. Så er der den lækre lækre Bamix silver line, som min mand gav mig. Hvilket var noget af en overraskelse. Da vi havde aftalt ikke at give hinanden gave. Mest af alt fordi vi sidste år købte Betty-Marie som jo mest var til mig og i år købte vi så nogle svinelækre højtalere til manden. (spørg mig ikke hvilke, de er hvide og ikke alt for store og så lyder det fantastisk når L.O.C ´s sprøde stemme flyder ud af dem) Så aftalen var at det bare skulle være en lille gave...
Og så fik jeg det ønskede armbånd med et vedhæng af mine helt vidunderlige forældre. Foran ligger der en dekorationspen som er til at pynte div. kager, desserter eller hvad det nu lige bliver. Den fik jeg af mine skønne svigerforældre sammen med nogle silicone forme og den der stegepipette. Det lille stykke papir som ligger underst er faktisk den største gave. Nemlig et grønt Merkur 9900 drivhus. Gaven er til både til manden og jeg og jeg regner stærkt med at det kommer inden alt for længe. Så jeg kan komme igang med alle mine chilier, tomater, agurker og at min vin kan komme i læ.

Ungerne er hos mormor og morfar, hvilket betyder at manden og jeg skal have en alene aften. Og idag betyder det at vi skal i biffen og se Drive. Egentligt havde jeg tænkt mig at vi skulle se enten den nye sherlock-holmes,2 skyggespillet eller In time. Men så fangede Drive mig lige. Og det har intet at gøre med at Ryan Gosling er med. For jeg er faktisk mere til Robert Downey Jr.

Første gang jeg så en film med Ryan Gosling var for ikke så længe siden da vi så crazy,stupid,love. Jeg elsker Steve Carell, og den film er altså fantastisk sød, sjov og skør.

Nå men i skal da lige have traileren for Drive 


Kan i have det skønt indtil vi ses igen

Kommentarer

 1. Drive er også en MEGET bedre film end SH, synes jeg. Rigtig god fornøjelse!

  SvarSlet
 2. Drive er en fantastisk film. Håber I havde en fantastisk oplevelse i biffen!

  SvarSlet
 3. Uh, det lyder godt nok godt. Var helt i tvivl for når man læser om den på Kino, er alle proff anmeldere enige om at den er fabulolus. Til gengæld er der meget delte meninger blandt de alm biografgængere.

  Jeg glæder mig rigtig meget mere nu.

  Tak begge to.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre gaver og du vil elske den Bamix, ligeså højt som jeg elsker min. God mand du har der ;-D

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 5. Og Birthe, det er faktisk din skyld jeg fik den. Fordi du snakkede så godt om den da vi besøgte jer. Og du nævnte vist at til mads at hvis han engang ville købe noget kram, skulle han give mig sådan en.

  Så det kan være vi snart skal ses igen:-)

  Knus

  Heidi

  SvarSlet
 6. "Drive" er en helt fantastisk film. Det er virkelig en oplevelse fordi den er så anderledes end noget andet jeg har set. Man er fanget fra start til slut. God fornøjelse!:-)

  SvarSlet
 7. Aj altså, nu kan jeg snart ikke vente på at se den. vi skal i biffen kl 21,40.

  Det lyder til det kun kan blive fedt.

  Har du fået læst bogen?

  Heidi

  SvarSlet
 8. Vi MÅ da snart ses igen, det er alt for længe siden sidst :-)

  Godt nytår, søde Heidi og hils resten af familien. Skulle også hilse herfra.

  KH
  Birthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…