Gå videre til hovedindholdet

Sikke koldt her er.

Vel hjemme fra Brasilien. Selvom jeg hver gang vi har været der komme en smule i tvivl om vi nu alle kommer hjem efter at have arbejdet med de der satans klapperslanger. Jeg er simpelthen en kylling af rang når det drejer sig om så giftige dyr.
 De er smukke og fascinerende. Men også dødeligt giftige. Vi håndtere dem selv(dvs. at jeg holder mig i baggrunden, og venter på at slangens hovede og det meste af kroppen er gemt væk i en spand og først herefter nærmer jeg mig.) Og eftersom jeg skulle give slangen indsprøjtningen i halevenen kunne jeg jo ligesom ikke kommen uden om at være tæt på dem..
Og det her er så hvad man er oppe imod. Store bisser så skarpe som kanyler fyldt med gift.. Nå men jeg kom hjem i et stykke, eller det vil sige der er nogle brasilianske myg som har holdt den vildeste fest på mine underben... Vi havde travlt, som i virkelig travlt. Stod op hver morgen(næsten) kl 6 og gik så først på bar ved 20 tiden om aftenen. Brasilien er fantastisk og jeg håber virkelig at komme tilbage igen og så have tid til at opleve noget af den fantastiske natur.

Men hjemme kaldte hverdagen. Vi kom hjem søndag aften kl 21,15 og mandag morgen stod den på arbejde. Tirsdag blev ældstebarnet opereret i sit øre. Han har i et par år manglet sin ene trommehinde efter gentagende dræn. Det skulle der rettes op på. Vi var forberedt på det værste da de mente han havde en "Benæder"eller som det også kaldes cholesteatom. Heldigvis var det et lille cholesteatom så operationen var ikke så omfattenden som den kunne have været. Han var dog alligevel bedøvet i 3 timer.
 Efter sådan en omgang må man IKKE blive forkølet. Og det er jo superlet at sørger for... Nå men, han er så også rimelig øm og er lidt svimmel og har kvalme. Det sjove er at når man mangler sin trommehinde , så bruger de noget af ens egen tyggemuskel til at lave en ny. Så han er så nydelig barberet bag øret og har et fint lille ar som vi glæder os til at se nærmere på den 23 dec, hvor han igen skal ind og ses efter.


Idag skal jeg have lavet konfekt og lidt småkager, det kommer der mere om senere.


God jul derude.

Kommentarer

  1. velkommen hjem fra det farlige udland og god bedring med sønnike

    SvarSlet
  2. Mange tak. Det er skønt at være ude, men hjemme er nu bedst.

    SvarSlet
  3. Spændende med sådan en tur til Brasilien :)
    Kunne også godt bruge noget varme her i vinterkulden!

    God Jul

    www.itsmypassions.dk

    SvarSlet
  4. Hej,
    Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

    Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://suburbankitchenlife.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

    Vänlig hälsning,
    Pauline Torres
    pauline@hittarecept.se

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B