Dullet, MIG?


Altså de fleste som kender mig ved at Dulle nok ikke lige er hvad man forbinder med hende den dyretossede som render rundt med slanger og edderkopper på jobbet..

Og jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg for mange år siden er uddannet i Magasin´s herre afdeling og der var jeg nok lidt mere dullet end jeg er nu. Bevares, jeg bruger makeup  og kan godt li et par høje sko og fint tøj. Men Så så man mig ligge musestille i 2,5 time, ved søde Maja fra kosme2logen.dk

Jeg startede ud med at have vipper der med makeup ser sådan her ud
 Intet prangende, men de er der da.
 Maja gik igang og så måtte jeg lige be hende hente min mobil i tasken og ta et billede. I kan godt se jeg har fået sat en 3-4 hår på mit højre øje.
 Som jeg nævnte så er vipperne sat på enkeltvis og jeg fik de næstlængste på. de er 13 mm...
Her er Maja lige smuttet et øjeblik og så måtte jeg lige lure:-)
 Hello Bambi!!!
Er du gal de er flotte. Maja var yders forsigtig og man kan overhovedet ikke se limen og efter de er sat på, bliver de skilt af hvis nogle af dem har limet sig sammen. 995 kr for sådan et sæt. Hvis det nu "bare" havde været til hverdagsbrug. havde jeg nok valgt dem lidt kortere. For det er jo ligefør jeg vælter nogen omkuld når jeg blinker..

Jeg kunne godt finde på at  få dem genopfyldt om en 3 uger og så få sat nogle lidt korter på..

Torsdag står den på negle hos søde Pernille. Og faktisk er jeg lidt bange for hvad de kære dyrlæger i zoo siger når jeg skal hente girafknogler på fredag.. Tvivler lidt på om de kan kende mig. Med kunstige negle, vipper og brun som en der har smurt sig i Jantana

Der er en sød pige som siger jeg skal høre musik der styrker selvtilliden:-)
derfor høre jeg den her ret så megetEr der andre goe sange til selvtilliden?

Kommentarer

Populære indlæg