Gå videre til hovedindholdet

I DID IT

Hvordan skal jeg lige starte?

Jeg kan selvfølgelig starte ved starten. Da jeg dengang i januar 2012 skrev til Kine:-)

Om det overhovedet var muligt at jeg kunne tænke at stille op til september i bikinifitness.. og vedhæftede de her billeder. Min vægt dengang sagde 60,9 kg og en fedtprocent på 22%

 Og en flad røv var jeg også indehaver af:-)
 De her billeder er taget mandag aften inde væskeudtømning.
Nu med noget mere numse. vægten sagde 55, 6 kg
Her fredag aften med Kristine fra teamet:-) lige inden indvejningen. Vi tørrer armhuler for sorte nullermænd. Og more os. Vægten fredag morgen inden jeg for alvor stoppede med at indtage væske var 54,6
Her posere jeg med min verdens bedste Coach til indvejning(på trods af det mest har været tlf og mail kontakt og med vores træninger 1-2 gange i mdr)
Så er vi nået frem til Lørdag "morgen" og med morgen mener jeg jeg stod op kl 3(gik i seng kl 00) blev smurt ind i det første lag Jan Tana og så kørte manden og jeg ellers mod Kristine og hendes veninde Kristine som skulle lægge make up og ordne mit hår:-) 
 Så ligger jeg på gulvet i Ringstede kongres center´s omklædning. Læg venligst mærke til gulvet som er dækket af plastic, Det samme var vægge, toiletter, døre ja alt var dækket af plastic. Jeg tænkte kort at det her var en dårlig horro film og at vi snart alle ville blive slagtet med en motorsav og pakket væk i plastik.. Det er temmelig vigtigt at få hvilet og ligge opad med benene så det gjorde jeg:-)
Der var nu en del postyr for. Ikke kun fordi Thomas skov og hans team var der for at optage et afsnit af hans program hvor han prøver forskellig sportsgrene han havde Joakim Ingversen med. Og eftersom man faktisk skulle være temmelig uheldig/heldig for at vende sig uden at se total nøgenhed tror jeg godt vi kan sige det bliver sjove tv:-) derudover kom de faktisk og satte sig foran manden og mig da vi sad og så finale showet i salen senere på dagen. så mon ikke man kan ane os til den tid i tv:-)
 Her er vi så fremme ved lørdag inden scenen. vægten sagde lørdag morgen 53,4 kg. Prøv lige og spørge om jeg var tørstig!!
Smurt i 2 lag Jan Tana et heftigt lag make up og ikke mindst min afsindig flotte bikini lavet af verdens sødeste www.mrsk.dk( som er et nær veninden) og et utal af riskiks indenbords..
 32 Stk +168 cm bikini fitness piger på podiet:-) jeg står som nummer 7 fra venstre:-)
 Her er jeg trukket frem med 5 andre piger.
 Og som det ses er der de bløde piger som mig selv og så de noget mere trimmede som Kristine på min højre hånd(danm you)
 Som sagt røg jeg ud i første udskillelse vi må nemlig kun stå 15 piger til den bedømmelse hvor de vælger 6 ud til finalen. Så jeg er endt et sted mellem 17 og 32:-) Og jeg er pisse stolt. Pisse stolt af at stå i et helt nyt team hvor vi var 10 piger det stilte op. Og hvor der blev nappet en 1 plads i  bodyfitness master+35, en 2 plads i bikini fitness +168, en 3 plads i bikini fitness +168, en 4 plads i bodyfitness junior og en 5 plads i bikini fitness +163.
Fra venstre er det Stephanie bikini-163, Kristine bikini +168, Mig, Lotten bikini +168, Tanja bikini +168, Helene bodyfitness master+35, Simone bikini +168, Camilla bikini +168, Marinela bikini +163, Rebecca bodyfitness junior og Coach Kine.

 Og sådan ser man ud når man efter 6 mdr uden friture endelig sætter tænderne i en pomfrit.. Og er du gal der blev stirret på hende den sære med den ekstreme kulør og vildt klattede makeup:-) Men who gives a fuck..

Igår påstod jeg jeg aldrig spiser en riskiks igen og ej heller stiller op igen... Om det er det overload af kulhydrater jeg har i blodet pt. der taler eller hvad. Så er der en lille stemme der siger noget andet. Om ikke andet så har det været så fedt og en oplevelse for livet.

Kommentarer

 1. Nøjs hvor jeg tjekket din blog meget det sidste døgn. Jeg har glædet mig sådan til update. Du er simpelthen for sej !!! TUSIND tak fordi du deler din rejse. Bøjer mig i støvet - fuck du er sej!

  SvarSlet
 2. Tak Sussi. Det har været vildt. Og fedt og jeg er så glad for at jeg har det hele liggende herinde..

  SvarSlet
 3. Hvordan har folk reageret på at du ville ned i vægt og træne på den måde? Jeg er selv 165 cm høj og vejer luge nu 59,8 kg og vil gerne og er allerede på vej nedad. Det har folk svært ved at forstå. Jeg må ikke blive tyndere, siger de. Men det skal de nu ikke bestemme.
  Jeg bliver bare lidt harm, for vi bestemmer da selv over vores krop. Gør vi ikke?

  Ellers er det godt gået. Stopper du så nu ?

  VH Hanne/KunstnerKram

  SvarSlet
 4. Hej hanne
  Man kan vist roligt sige at de fleste i omgangskredsen har været bekymede. Og skal jeg være ærlig var jeg også tilfreds med min vægt da den sagde 62 kg. Og den helt lave vægt var jo et udslag af væskeudtømning. Det har været drønhårdt at tabe sig så meget. Og det er slet ikke min intention at blive dernede.

  Og som du måske har læst i et af mine sidste indlæg om fredagsvejning. Stoppede jeg faktisk de ugentlige indlæg om min vægt fordi der var nogen der var meget negative og mente jeg opfordrede til spiseværing...

  Og det gør jeg altså ikke. Om jeg stopper nu. Nej det gør jeg ikke. Nu skal jeg spise og finde et leje som er naturligt for mig. Faktisk er det lidt stressede at have gjort det her og så er det hele slut og jeg har lidt svært ved at finde ud af at handle....

  Men jeg skriver nok snart et indlæg om hvad der skal ske nu. Tak for din besked og held og lykke med at nå dit mål. Vægt er ikke alt. Men det er vores velbefindende i vores kroppe. Så lyt til den

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…