Gå videre til hovedindholdet

Fucking 5 dage og tak

Jeg har lyst til at skrige...

Jeg glæder mig så helt vildt meget..(det var ikke lige noget jeg havde regnet med)

Men det gør jeg altså.

Vædske udtømning(klamt ord, men det er altså bare at drikke en hel masse vand) er gået i gang. Derfor tog jeg kameraet med i centret og fik taget lidt billeder. Er meget spændt på om der kan ses en forskel på lørdag..

Dagsformen er jeg ovenud tilfreds med. Hvis jeg skal være kritisk ville jeg gerne have haft lidt mere masse på mine arme. Men i det store hele er jeg rigtig tilfreds. Og det er det der tæller.

 Se bort fra mit blege ydre:-)
 og ja den bagerest hånd skal lige væk.
 Det kan godt være jeg ikke har det mest struttende røv. Men den er der og fuck hvor kan jeg godt selv li den(Camilla Just, se selvfed)
Nu mangler vi så bare bikinien, Mrs.K er i fuld gang. Connectore kom idag. Så det spiller bare..

Og lige lidt tanker.

Da jeg startede den her rejse, havde jeg mine tanker om alle de piger der stiller op. Det er ingen hemmelighed at jeg altid helt fra barnsben af har haft drengevenner og meget få pigevenner. Synes ligesom det der pigefnidder fylder alt for meget. Og tilbage til tankene om hvad der var af divaer og skrappe trunter med rundsaver på albuerne i den her sport var ikke små.

Men gang på gang er jeg blevet overrasket. Positivt.

Først Verdens sødeste Kine og hendes team. Pigerne har jeg selvfølgelig skrevet en del med over facebook og mødt en stor del af dem til Loadede cup 2013. Og alle er de super skønne og søde. Der er altid et smil og en hjælpsom hånd, opbakkende beskeder og søde kommentare. Vi er SAMMEN om den her rejse og hver og en af os kommer til at sparke røv på lørdag. 
Selvfølgelig har jeg nok en ekstra kærlighed til smukke Stine, Tanja og Maria. Fordi dem har jeg trænet med en del gange, og ikke mindst delt tanker og tosserier med. Tak for alle de skønne opbakkende mails og beskeder:-)

Men faktisk er jeg mest af alt forundret over de afsindig søde piger jeg har stødt på i div. centre og på facebook.

Marie-Louise fra Ålborg som virkelig har sparket til mig og fået mig op når jeg var nede:-) I owe you

Camilla Just også fra Ålborg, men mødte hende i en center i skanderborg, hvor hun var den onde skrappe pisse lækre trunte der lige fik mig til at vride røven lidt mere op og give mig nogle fantastiske redskaber til min posering. Og ikke mindst sendt mig de vildeste beskeder om hvor lækker, blond, bimbo og selvfed jeg skal huske at være. I morgen skal jeg holde foredrag for en hel masse grundforløbs elver på dyrepasserskolen i Kolding. Fuck jeg skal være hot i læderbukser og tårnhøje stiletter. Jeg er lækker. Camilla Tak fordi du lige sparker mig op. Jeg lover at huske på den helt indtil søndag:-)

Og så alle de piger der er trådt til med sko jeg kunne låne eller når man havde spørgsmål. Det kan godt være vi alle står med rundsave på albuerne på lørdag. Men hele vejen har der været søsterkærlighed..

I mit center har jeg altid kunnet låne en sal at øve i, altid kunne finde nogen at snakke med om det gode det dårlige og bare kunne læsse brok af:-)TAK(i ved hvem i er)

Opbakning herhjemme, fra mand og børn. Har og er fantastisk(bare ikke når i spiser  smore, marsbar og burger) Jeg ved ungerne glæder sig til jeg er færdig. Og jeg tror mest det drejer sig om at jeg har lovet vi kan ta på MC Donalds..
Manden har altid gidet(gidet er nok så meget sagt, men han har hørt efter alligevel)høre på alt mit brok. Har trænet med mig, presset mig. TAK

Mine fantastiske kolleger. Som har støttet og været(er) bekymrede over mit vægttab og mine madpakker!

Må mandag tager jeg brød, kage og ost og nutella med. Så ser vi om i er bekymrede der:-)

FUCK HVOR JEG GLÆDER MIG TIL AT KOMME TIL RINGSTED OM 5 DAGE

Ses vi?


Kommentarer

 1. Sådan ! Aldrig nogensinde tænk så negativt om dig selv, spring ud i det og få det bedste ud af det :-) Kan SE det har hjulpet og er glad for at læse at du alligevel lidt elsker sporten hehe.. ;-)
  Bikini Fitness <3

  SvarSlet
 2. Sådan ! Aldrig nogensinde tænk så negativt om dig selv, spring ud i det og få det bedste ud af det :-) Kan SE det har hjulpet og er glad for at læse at du alligevel lidt elsker sporten hehe.. ;-)
  Bikini Fitness <3

  SvarSlet
 3. Held og lykke med konkurrencen :) flot stykke arbejde

  SvarSlet
 4. Hej Samantha

  mange tak for dine søde ord

  heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.