Gå videre til hovedindholdet

All i want for christmas

is this:
Kranz og Ziegler Armbånd i slangeskind kan købes her

 Kranz og ziegler story sort onyx
  Kranz og ziegler story grå månesten
 Kranz og ziegler story  pavret dråbe  Kranz og ziegler story knap stjerne
 Kranz og ziegler story ring stjerne 
 Kranz og ziegler story sort dødningehovede

Så gad jeg også godt få et gavekort til bistro 65

Sengetøj fra Susanne Schering

Stegepipette set i magasin 

Hjemmesko fra Hush puppies eller Sorelleller et gavekort til Helle Thorup til køb af youngblood eller Murad produkter.

Det er vist hvad jeg lige kan finde på. Jeg er så småt begyndt at få julekuller. OG jeg tilskriver det klart at jeg rejser til Brasilien den 1 december. Dvs. om 17 dage...

Det er faktisk lidt pinligt at indrømme, men jeg er begyndt at pynte lidt op. 

Jeg elsker selvfølgelig at skulle til Brasilien og er lykkelig for at have en chef der gerne vil have mig med. Men december er bare normalt ikke en månede jeg ville rejse i.

Men hey, 40 graders varme og en luftfugtighed på op mod 80% er vel heller ikke at kimse af.

Så får i lige et stemningsbillede  fra forrig år da vi også var afsted.
 Stille aften i Rio claro
 En af de mange drinks der blev konsumeret
 Yderst koncentreret igang med at operere en meget giftig klapperslange
 En af de vilde tukaner som hver dag kom forbi buret med de tamme tukaner i bur
 Et par søde rødfodede skovsklidpadder.
Dødsfælden over dem alle! aldrig har jeg set mere tåbeligt anordning, der sidder en varme tråd i hanen hvor vande skal løbe igennem. Dvs. at der skal strøm til. Note to self.. Do NOT try to change the heater when under the hose. Er du svimmer jeg fik et rap over nallerne sidst vi var afsted.

Kommentarer

  1. Selvfølgelig skal du have et armbånd i slangeskind... hvis ikke du sku' hvem sku' så?

    SvarSlet
  2. Hej Mette

    det er nemlig rigtigt.

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…