Gå videre til hovedindholdet

Mød Betty Marie




Betty Marie, er min "lille" hjælper i dagligdagen. Faktisk er det ikke hendes rigtige navn.

Oprindeligt var hun en Ballerup mixer, så blev hun en Electrolux assistent. Men idag sælges hun blot som en assistent... Hun har ikke ændret sig siden hun første gang kom på markedet engang i 50érne. Jo hun findes i et utal af farver. Og man kan købe sig fattig i lækkert tilbehør.

Hun blev min, i starten af december, og jeg elsker hende højt.

Valget faldt på hende fremfor så mange andre fordi jeg længe har haft et godt øje til hende. Hun kan rumme meget faktisk kan hun rumme dobbelt så meget som en kitchen aid. Og herhjemme slår vi ofte en stor dej op!

Jeg har købt hende i den ultimative køkkenbutik i århus. kunst og køkkentøj og her hersker en hel speciel stemning, her er alt hvad hjertet kan begære, og man kan få lange snakke med den nydelige mand med briller om alt fra gedeboller i tomatsauce i en lille bistro i paris og om det nu er nødvendigt at piske sine æggehvider i en kobberskål... Butikken har den her hjemmeside, men smut forbi i stedet for, fordi så kan man rigtig gå og snuse.

Man kan også købe Betty Marie i en af de mange hvidevarebutikker på nettet og sikkert spare 300-500 kr.

Kommentarer

  1. Hun er SKØN - hun må gerne flytte ind hos mig ihvert fald! :-D

    Den butik må vi altså ind og gå tynd en dag....

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Jeg elsker også Kunst og Køkkentøj. Jeg har tidligere købt i bunkevis via deres hjemmeside og så benyttet mig af det og besøgt deres butik, når jeg var i København og hvad sker der så... 6 mdr efter jeg er fraflyttet min lejlighed på Åboulevarden i Århus åbner de en butik - jeg har overvejet om det var en bevist provokation fra deres side;-)

    Tillykke med din blog, jeg håber du må blive lige så glad for den, som jeg og alle de andre bloggere er for deres:-)

    Mange hilsner fra

    Anne.

    SvarSlet
  3. Hej Birthe

    Hun er SÅ skøn og hun flytter ingen steder. Overhovedet.

    Tror jeg smider et indlæg ind om de mest fantastiske flute som hun laver næsten selv i dag eller morgen.

    knus

    Heidi

    SvarSlet
  4. Hej Anne

    kunst og køkkentøj er så fantastisk. De de lå i jæregårdsgade for snart 10 år siden fik jeg altid slebet mine knive hos dem. Så lukkede de og knivene blev kun slebet en gang på de sidste 10 år. Nu har jeg igen skarpe knive for de har været et smut forbi KOK.

    Jeg tror helt klart de provokere dig ved at flytte til åboulevarden igen.. Men nu er de i det mindste i byen. Tak fordi du kiggede forbi
    :-

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. Lakrids siruppen er købt i

I januar vil jeg(eller skal jeg)

I januar vil jeg... Eller også skal jeg, men derfor kommer det staidg på listen. Bage min amerikanske kanesnegle. Tjek det er jeg i skrivende stund igangen med Snakke med  Slagter dyrby  om ældstebarnets konfirmation Plante åreste chilifrø, Udvælge årets tomatfrø og der er mange at vælge imellem. Og nej det er ikke tidligt, det er sent. Normalt gør jeg det i december. Starte på jagttegn, jo jo jeg starte skam idag Sove lidt mere, eller det vil sige gå tidliger i seng. og få mindst 7 timers søvn. Egentlig helst 8 men det er også lidt meget Få blogget herinde lidt mere fast.  Og ellers bare leve livet og nyde at et nyt år er begyndt. Og jeg kan mærke det bliver et godt et af slagsen. Puhh det bliver lidt svært at vælge hvad der skal sås i drivhuset i år Min hjembragte Monstera Obliqua “Swiss Cheese Vine”Som er en  fingerphilodendron, i miniformat. Jeg er helt tossede med de store af slagsen. Men problemet er nok bare de bliver så kæmpestore