Mød Betty Marie
Betty Marie, er min "lille" hjælper i dagligdagen. Faktisk er det ikke hendes rigtige navn.

Oprindeligt var hun en Ballerup mixer, så blev hun en Electrolux assistent. Men idag sælges hun blot som en assistent... Hun har ikke ændret sig siden hun første gang kom på markedet engang i 50érne. Jo hun findes i et utal af farver. Og man kan købe sig fattig i lækkert tilbehør.

Hun blev min, i starten af december, og jeg elsker hende højt.

Valget faldt på hende fremfor så mange andre fordi jeg længe har haft et godt øje til hende. Hun kan rumme meget faktisk kan hun rumme dobbelt så meget som en kitchen aid. Og herhjemme slår vi ofte en stor dej op!

Jeg har købt hende i den ultimative køkkenbutik i århus. kunst og køkkentøj og her hersker en hel speciel stemning, her er alt hvad hjertet kan begære, og man kan få lange snakke med den nydelige mand med briller om alt fra gedeboller i tomatsauce i en lille bistro i paris og om det nu er nødvendigt at piske sine æggehvider i en kobberskål... Butikken har den her hjemmeside, men smut forbi i stedet for, fordi så kan man rigtig gå og snuse.

Man kan også købe Betty Marie i en af de mange hvidevarebutikker på nettet og sikkert spare 300-500 kr.

Kommentarer

 1. Hun er SKØN - hun må gerne flytte ind hos mig ihvert fald! :-D

  Den butik må vi altså ind og gå tynd en dag....

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også Kunst og Køkkentøj. Jeg har tidligere købt i bunkevis via deres hjemmeside og så benyttet mig af det og besøgt deres butik, når jeg var i København og hvad sker der så... 6 mdr efter jeg er fraflyttet min lejlighed på Åboulevarden i Århus åbner de en butik - jeg har overvejet om det var en bevist provokation fra deres side;-)

  Tillykke med din blog, jeg håber du må blive lige så glad for den, som jeg og alle de andre bloggere er for deres:-)

  Mange hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
 3. Hej Birthe

  Hun er SÅ skøn og hun flytter ingen steder. Overhovedet.

  Tror jeg smider et indlæg ind om de mest fantastiske flute som hun laver næsten selv i dag eller morgen.

  knus

  Heidi

  SvarSlet
 4. Hej Anne

  kunst og køkkentøj er så fantastisk. De de lå i jæregårdsgade for snart 10 år siden fik jeg altid slebet mine knive hos dem. Så lukkede de og knivene blev kun slebet en gang på de sidste 10 år. Nu har jeg igen skarpe knive for de har været et smut forbi KOK.

  Jeg tror helt klart de provokere dig ved at flytte til åboulevarden igen.. Men nu er de i det mindste i byen. Tak fordi du kiggede forbi
  :-

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg