Gå videre til hovedindholdet

Aj så stopper vi lige. Magter ikke det her

Aj altså.

Så stopper festen virkelig..
Bla med Bla på..
Skat vil gerne vide hvad jeg har givet for mine konkurrence sko... For det har sælger åbenbart ikke skrevet...
jamen 239 kr + porto...

Jeg vil ha mine sko nu...
Det er selvfølgelig derfor man skal være ude i go tid. Eller finde sine sko i danmark.

Nå men heldigvis var der også anden med fra postbuddet.
 Hvis der er noget jeg elsker, så er det at afgive sin bestilling tirsdag formiddag og så står postmanden med pakken dagen efter. Det er fandeme go service..
 Jeg bliver en lille smækker marcipangris med brownie overtræk kan jeg godt fortælle:-)
Nougatfarven kan købes her, til samme pris som det store udland..
Og resten af pakkens indhold!!!
Jeg ved ikke hvad der skete her. Helt seriøst. Hvordan alle de Quest bar´s kom ned i min pakke..
Og jeg må ikke spise en eneste af dem før efter den 7 september...
Nå men manden fik så en med til det cykel løb han er smuttet til idag.

Tror lidt al den hype om Quest bar, har gjort sit til at de endte i min pakke:-)

Jeg har faktisk længe kigget på div. engelske og amerikanske sider hvor man kunne købe dem. Problemet med USA er selv følgelig som med mine sko at hvis man køber for over et vist beløb(er det 80 kr eller 200 kr) skal man betale told af det.
Så er der de engelske sider. Men prisen er stadig ret høj når man har tænkt sig at bestille mange:-)
Så da jeg så de var komme til danmark, måtte jeg bare prøve dem.
Nu skal de så stå der og grine af mig i 17 dage mens jeg æder mig gennem uanede mængder af hvid fisk og bønner/tomat eller agurk..
Græd snot Heidi!
Gud nåde trøste den der æder dem her.. Mmm, de ligner så meget Rees cups, som jeg virkelig elsker.
Godt så. Kan vi blive enige om at jeg er total nuts omkring at snakke om mad, dufte til mad, spørge andre i kantinen om hvad deres mad smager af???

Igår under skuldertræning, kom mit centers personlige træner hen og snakkede. Og hvordan snakken faldt på Cocio, sushi, burger, kager og pomfritter. Aner jeg ikke. Men min træning gik godt:-)

17 dage tilbage....

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…