Gå videre til hovedindholdet

Det bliver hverken værrer eller bedre, tværdigmod!

Ja overskriften er ren volapyk. Den blev sagt til en familiejulefrokost af "tante Bente" Jeg husker ikke i hvilken sammenhæng den blev nævnt. Det eneste jeg husker er at sætningen vel i bund og grund ikke hænger sammen.

Det gør jeg nok heller ikke.

Altså hænger sammen..

Og så alligevel. Jeg er begyndt at træne mere fast sammen med manden, for ligesom at blive presset lidt. Og idag da vi trænede kommer han med søde kommentare. som "Det er altså nogle fine ben du har dig" Og "De har da aldrig været så spænstige som nu"(sagt om de samme ben, der er absolut intet spænstigt andre stede!)

OG af en eller anden grund skulle jeg så lige sige hver gang, noget i stil med
"ja de er da bedre, men der mangler meget" 
eller
"men se lige det fedt der" mens jeg hiver i mit fedt/skind på lårene...

Så hver gang der bliver sagt noget positivt, vender jeg det til negativt.

FLOT HEIDI...
Det skal du nok komme langt med.

Nå men altså nu er der 30 dage tilbage og nu har jeg så besluttet at jeg skal være positiv og kun tænke positive tanker. Ja tak.

Aftensmaden i aften stod på pangasius, dækket med lidt rødløg og massera af tomater fra haven´s drivhus af. Der er ikke noget bedre end at gå ud og plukke sine egne tomater. Især ikke når de har fancy navne som
Pink love apple, Tiny tom, Isis candy og figen tomato.
Altså det bliver ikke lettere. fisk i fad, salt og peber på, løg og tomater henover, i ovnen på 200 grader  varmluft og så 20 min. Så var der pisse lækker diæt mad til mig. At resten af familien så fik Taco gjorde så faktisk ikke noget. Ungerne gad ikke hvid fisk igen i aften. Og det er jo ikke dem der er på diæt:-)

Der bliver lavet en del opskrifter på div. proteinkugler og kager for tiden herhjemme.Desværre er de jo ikke lige en del af diæten for mig. Men ikke desto mindre er det mig der laver dem.
Manden er jo ud over at træne i centret bidt af en gal cykle. Han kørte cykleløb i Gjern igår og skal køre noget 12 timeres halløj den 18 august og noget i horsens(ja jeg høre ikke efter, for jeg kan ikke huske hvornår det der i Horsens er)

Men det giver mig jo en grund til at lave lidt lækkert:-)

Så idag er der lavet 2 slags Proteinkugler...

Den første er en Choko/mandel/kaffe kugle

Som sjovt nok er den med mørk chokolade på.

De er dødsimple at lave, det eneste du skal bruge er

50 g god chokolade proteinpulver som denne
20 gram mandelsmør, du kan selvfølgelig også bruge peanutbutter, eller hasselnøddesmør.
30 g kokosmel, den fedtfattige
vand eller kokosmælk til dejen samler sig(husk hvis du bruger kokosmælk ænder energifordelingen sig(jeg brugte vand)
25 g mørk chokolade( jeg bruger altid den der er sødet med stevia)

Bland alle de tørre ingredienser sammen, tilsæt mandelsmør og lidt vand. rør til dejen er lidt sej og klistret. Rul til kugler og stil i fryseren, mens du smelter chokolade over vandbad.

Den letteste måde at overtrække sine proteinkugler på er klart at ta en gummihandske på(eller bare gør det med bare fingre) lægge en klat chokolade på et stykke bagepapir og rulle kuglen der i. på den måde kan du overtrække hele potionen med kun 25 g chokolade.

Energifordelingen ser således ud pr. 100 gram

410 kcal
40 g protein
19 g kulhydrater
19 g fedt

De hvide kugler er hvid chokodrøm

Og de er af husets 3 familiemedlemmer blevet kåret som de bedste proteinkugler jeg endnu har lavet. Jeg har af gode grunde ikke smagt dem:-) men jeg elsker jo alle mine protinkugler så jeg har lidt svært ved at sige hvad der er bedst.

Nå men opskriften her og også helt afsindigt let.

100 g vanilje proteinpulver, 
igen er det den her der vinder. den smager fabelagtig og er helt suverænt det bedste når jeg bager.
3 tsk mandelsmør
50 g havergryn
2 tsk kokosmel, fedtfattig:-)
vand eller kokosmælk

samme fremgangsmåde som ovenfor.

energifordeling i 100 gram ser således ud

439 kcal
44 g protein
28 g kulhydrat
16 g fedt.

Tror i jeg glæder mig til at kunne smage dem?Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…