Gå videre til hovedindholdet

Ny madplan

Uhh. var temmelig spændt på hvordan diæten skulle se ud her det sidste stykke tid.

For hånden på hjertet så har jeg endnu ikke følt den helt store sult. Jo lidt, men altså ikke noget jeg ikke har kunne holde ud.

Så kom mailen fra Kine...

Jeg blev temmelig begejstret fordi der stod jeg havde 1 højdag og så 2 lave dage..


Men altså min højdag er den diæt som jeg får nu.

Morgenmad
Inden cardio får jeg BCAA
efter cardio
havregryn med vand
æggehvider
proteinpulver

2 * frokost
 kylling/hvid fisk
 grøntsager(ingen gulerod eller ærter)

aftensmaden består af
 hvid fisk
 grøntsager(ikke gulerod og ærter)

Proteinpulver +riskiks efter træning
BCAA uden kcal inden træning
Multivitamin
c vitamin.

Og de 2 lave dage ser således ud

BCAA inden morgen cardio
Efter morgenmad
riskiks

derefter består resten af dagen af 5 måltider bestående af 

TADAA

hvid fisk eller æggehvider
bønner, asparges, broccoli(og jeg håber lidt tomat, da drivhuset bugner af pisselækre tomater.. Please Kine)

efter træning riskiks og proteinpulver.

og stadig BCAA før /under træning/cardio

Så idag ser køkkenbordet således ud
 Alt pakket i potions pakker, lige til at knalde i ovnen om aftenen og ta med på arbejde.
 Og jeg har virkelig lavet meget
 Og sneget 50 g tomat i 5 af pakkerne..
 Og hov så kom der lige et lille billede af den sødeste lille springedderkop.
En dag bliver hun ca. 2,5 cm stor og orange. og meget Hairy. Og stadig lige så sød.

Jeg skal jo på Eksotiske Insekters århusmesse den 24 august Og jeg glæder mig. Manden glæder sig til jeg får solgt noget at alle de dyr jeg har i reolen herhjemme.(og på spisebordet og skrivebordet)(jeg glæder mig til at få nye dyr med hjem:-))

Der var en af Pigerne fra teamet der meget meget sødt skrev en besked til mig den anden dag. Hun synes jeg havde været stille. Og ville bare sikre sig at jeg var ok.

Hvor meget overskud er det lige at gøre sådan. Nu ligger landet jo sådan at vi kun er 2 piger fra jylland der stiller på resten er fra København. Så jeg har faktisk kun mødt de fleste af pigerne til Loadede cup i foråret. Jeg kan gang på gang bliver overrasket over den varme der er mellem os piger internt. Faktisk er jeg ret overrasket over hvor god stemningen der er. Jeg har jo nævnt det før. Men det er så rart at der altid er opbakning fra alle mulige. Selv dem man ikke kender.

Og lige en lille update på de der kager jeg snakkede om den anden dag. Du ved dem med sorte bønner i.....
Oh my god.
De er så gode.
1 muffin indeholder 

135 kcal
12 g protein
9 g kulhydrat
5 g fedt.

Jeg smagte en halv da jeg lige havde bagt den. og så igen en anden halv dagen efter. Og de er latterligt gode. lune som kolde..
Jeg vil lige prøve at optimere opskriften endnu en gang og fylde lidt mere proteinpulver i før den ryger op. Men jeg lover den er godKommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.