Gå videre til hovedindholdet

STILHED...

Ja her er da godt nok stille. Det undskylder jeg meget for, men en hektisk uge inden en uges ferie og hundeudstilling i denne weekend har altså tæret på lysten til lige at smutte forbi her og smide et indlæg. For det tager altså bare ikke kun 5 minutter.

Nå men nu står den på en uges ferie, hvor vi skal male, spartle, have gæster mandag, have gæster tirsdag, se på klinker til spisesturegulvet onsdag, hygge med ungerne alle dage:-), Passe jordens sødeste pige torsdag, til kbh fredag til søndag og besøge søde og savnede venner.

Ja den ferie skal nok fo ben at gå på.


Denne weekends hundeudstilling er ikke noget at skrive hjem om. Karla var super, det kan så desværre ikke siges om lørdagens dommer. Men sådan er det jo. Jeg ved heldigvis at jeg har verdens smukkeste, skønneste og flotteste hund....
 Det kan alle da se er det mest fulendet stykke lækker hund!
Nå men der kommer ikke noget madindlæg idag, jeg glemte at tage billeder. 

Jeg kan se at vi nu kun mangler 5 for at jeg er oppe på 30 faste læster. Så jeg håber det går hurtigt så jeg kan vise hvad der bliver udtrukket til vinderen.

Og ellers må i have en dejlig vinterferie om i holder ferie eller ej.

Kommentarer

 1. Åh, hvor har jeg savnet at se livstegn fra dig ;-)
  Jeg tænkte faktisk på at tage til Fredericia for at hilse på dig, men så kom der sne......
  Æv, med dommerne - men KLART - du har da den smukkeste hund.

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg har så meget den smukkeste hund.. Jamen sikke et held du ikke kom. for det var ikke sjovt.

  Jamen jeg har så forfærdelig travlt for tiden og så glemme jeg lidt det der med at tage billeder, det er desværre ikke blevet en vane endnu...

  Men der kommer en opskrift på en gude gullash senere. Det lover jeg.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…