Gå videre til hovedindholdet

STILHED...

Ja her er da godt nok stille. Det undskylder jeg meget for, men en hektisk uge inden en uges ferie og hundeudstilling i denne weekend har altså tæret på lysten til lige at smutte forbi her og smide et indlæg. For det tager altså bare ikke kun 5 minutter.

Nå men nu står den på en uges ferie, hvor vi skal male, spartle, have gæster mandag, have gæster tirsdag, se på klinker til spisesturegulvet onsdag, hygge med ungerne alle dage:-), Passe jordens sødeste pige torsdag, til kbh fredag til søndag og besøge søde og savnede venner.

Ja den ferie skal nok fo ben at gå på.


Denne weekends hundeudstilling er ikke noget at skrive hjem om. Karla var super, det kan så desværre ikke siges om lørdagens dommer. Men sådan er det jo. Jeg ved heldigvis at jeg har verdens smukkeste, skønneste og flotteste hund....
 Det kan alle da se er det mest fulendet stykke lækker hund!
Nå men der kommer ikke noget madindlæg idag, jeg glemte at tage billeder. 

Jeg kan se at vi nu kun mangler 5 for at jeg er oppe på 30 faste læster. Så jeg håber det går hurtigt så jeg kan vise hvad der bliver udtrukket til vinderen.

Og ellers må i have en dejlig vinterferie om i holder ferie eller ej.

Kommentarer

  1. Åh, hvor har jeg savnet at se livstegn fra dig ;-)
    Jeg tænkte faktisk på at tage til Fredericia for at hilse på dig, men så kom der sne......
    Æv, med dommerne - men KLART - du har da den smukkeste hund.

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Jeg har så meget den smukkeste hund.. Jamen sikke et held du ikke kom. for det var ikke sjovt.

    Jamen jeg har så forfærdelig travlt for tiden og så glemme jeg lidt det der med at tage billeder, det er desværre ikke blevet en vane endnu...

    Men der kommer en opskrift på en gude gullash senere. Det lover jeg.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...