Gå videre til hovedindholdet

STILHED...

Ja her er da godt nok stille. Det undskylder jeg meget for, men en hektisk uge inden en uges ferie og hundeudstilling i denne weekend har altså tæret på lysten til lige at smutte forbi her og smide et indlæg. For det tager altså bare ikke kun 5 minutter.

Nå men nu står den på en uges ferie, hvor vi skal male, spartle, have gæster mandag, have gæster tirsdag, se på klinker til spisesturegulvet onsdag, hygge med ungerne alle dage:-), Passe jordens sødeste pige torsdag, til kbh fredag til søndag og besøge søde og savnede venner.

Ja den ferie skal nok fo ben at gå på.


Denne weekends hundeudstilling er ikke noget at skrive hjem om. Karla var super, det kan så desværre ikke siges om lørdagens dommer. Men sådan er det jo. Jeg ved heldigvis at jeg har verdens smukkeste, skønneste og flotteste hund....
 Det kan alle da se er det mest fulendet stykke lækker hund!
Nå men der kommer ikke noget madindlæg idag, jeg glemte at tage billeder. 

Jeg kan se at vi nu kun mangler 5 for at jeg er oppe på 30 faste læster. Så jeg håber det går hurtigt så jeg kan vise hvad der bliver udtrukket til vinderen.

Og ellers må i have en dejlig vinterferie om i holder ferie eller ej.

Kommentarer

  1. Åh, hvor har jeg savnet at se livstegn fra dig ;-)
    Jeg tænkte faktisk på at tage til Fredericia for at hilse på dig, men så kom der sne......
    Æv, med dommerne - men KLART - du har da den smukkeste hund.

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Jeg har så meget den smukkeste hund.. Jamen sikke et held du ikke kom. for det var ikke sjovt.

    Jamen jeg har så forfærdelig travlt for tiden og så glemme jeg lidt det der med at tage billeder, det er desværre ikke blevet en vane endnu...

    Men der kommer en opskrift på en gude gullash senere. Det lover jeg.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B