Gå videre til hovedindholdet

Kom med til AARSTIDERNE:-)
Vi vil så gerne møde Jer - vil I møde os??
- kom og spis med Aarstiderne, Newyorkerbyheart og Suburban Kitchen Life, torsdag den 14. april 2011 fra kl. 17.00.

Gårspladsen på Aarstidernes gård i Humlebæk.......

Kom til Aarstidernes skønne gård i Humlebæk, hvor grøntsager, økologi og kærlighed til råvarerne er i centrum.
 Søren Ejlersen......


I vil have mulighed for at mødes med Søren Ejlersen (Aarstidene), Birthe (Newyorkerbyheart) og Heidi (Suburban Kitchen Life).

Så kom op til os – og lad os stå for aftensmaden. Der er masser af plads, så tag bare børnene, familien, naboer og/eller gode venner under armen - og kom op og besøg os. Der
er masser af plads, som børnene kan lege på......
Program:

Fra kl. 17.00: Ankomst og der vil være en forfriskning samt lidt sund snack. Der vil endvidere være mulighed for at blive vist rundt på Aarstidernes store gård, besøge den økologiske gårdbutik osv.

Kl. 17.45: Vi begynder så småt at gøre os klar til at spise en masse lækker mad. Der vil være forskellige retter at smage på, som selvfølgelig vil være lavet af de bedste råvarer. Der vil være vand til maden og saft til børnene. Ønsker du vin, kan det købes til billige penge i gårdbutikken.
Undervejs vil Søren, Birthe og Heidi fortælle lidt om vores forskellige verdner – og der vil selvfølgelig blive mulighed for at stille spørgsmål.
Middagen slutes af med dessert, kaffe og the.

Kl. 20.30: Vi begynder så småt at runde af, men I må selvfølgelig gerne sidde og hygge Jer lidt mere....

Sted: Krogerup Avlsgård, Krogerup vej 3, 3050 Humlebæk

Pris: kr. 200,- pr. voksen og kr. 90,- pr. barn ( gælder for børn under 12 år, børn under 3 år er gratis), ekskl. gebyr.
I prisen er inkluderet: rundvisning, velkomstdrink, mad, dessert, kaffe, the, saftevand til børnene og opskrifter på alle retterne.

Tilmelding og betaling på Billetlugen senest den 1. april 2011. Send også gerne en mail til newyorkerbyheart@gmail.com, hvor der står hvor mange I kommer (antal børn og voksne) – tak!

Vi glæder os rigtig meget til at møde Jer!

Søren, Birthe og Heidi

Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.