Kom med til AARSTIDERNE:-)
Vi vil så gerne møde Jer - vil I møde os??
- kom og spis med Aarstiderne, Newyorkerbyheart og Suburban Kitchen Life, torsdag den 14. april 2011 fra kl. 17.00.

Gårspladsen på Aarstidernes gård i Humlebæk.......

Kom til Aarstidernes skønne gård i Humlebæk, hvor grøntsager, økologi og kærlighed til råvarerne er i centrum.
 Søren Ejlersen......


I vil have mulighed for at mødes med Søren Ejlersen (Aarstidene), Birthe (Newyorkerbyheart) og Heidi (Suburban Kitchen Life).

Så kom op til os – og lad os stå for aftensmaden. Der er masser af plads, så tag bare børnene, familien, naboer og/eller gode venner under armen - og kom op og besøg os. Der
er masser af plads, som børnene kan lege på......
Program:

Fra kl. 17.00: Ankomst og der vil være en forfriskning samt lidt sund snack. Der vil endvidere være mulighed for at blive vist rundt på Aarstidernes store gård, besøge den økologiske gårdbutik osv.

Kl. 17.45: Vi begynder så småt at gøre os klar til at spise en masse lækker mad. Der vil være forskellige retter at smage på, som selvfølgelig vil være lavet af de bedste råvarer. Der vil være vand til maden og saft til børnene. Ønsker du vin, kan det købes til billige penge i gårdbutikken.
Undervejs vil Søren, Birthe og Heidi fortælle lidt om vores forskellige verdner – og der vil selvfølgelig blive mulighed for at stille spørgsmål.
Middagen slutes af med dessert, kaffe og the.

Kl. 20.30: Vi begynder så småt at runde af, men I må selvfølgelig gerne sidde og hygge Jer lidt mere....

Sted: Krogerup Avlsgård, Krogerup vej 3, 3050 Humlebæk

Pris: kr. 200,- pr. voksen og kr. 90,- pr. barn ( gælder for børn under 12 år, børn under 3 år er gratis), ekskl. gebyr.
I prisen er inkluderet: rundvisning, velkomstdrink, mad, dessert, kaffe, the, saftevand til børnene og opskrifter på alle retterne.

Tilmelding og betaling på Billetlugen senest den 1. april 2011. Send også gerne en mail til newyorkerbyheart@gmail.com, hvor der står hvor mange I kommer (antal børn og voksne) – tak!

Vi glæder os rigtig meget til at møde Jer!

Søren, Birthe og Heidi

Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg