Gå videre til hovedindholdet

Bogstafet, vil du være med.


Så er det min tur til at sende bog stafetten videre. Som i ved modtog jeg bog stafetten fra Ditte og nu er det så min tur til at sende bogen videre.

Det har været et skønt bekendtskab. Dejlig frisk bog med underholdning på hver en side.

Du kan læse mere om konceptet på Birthes oprindelige indlæg

Man må sige jeg har været godt underholdt mens jeg læste Christians bog.  Jeg har det sidste stykke tid læst en del Jussi Adler  bøger og man må sige at Christians bog er noget helt andet. PÅ DEN GODE MÅDE.

Der er virkelig spænding på drengen, men samtidig er der også et helt andet spil igang i bogen. Jeg har været utroligt godt underholdt imens jeg har læst bogen.
Jeg glæder mig meget til 2 bog kommer.

Nå men hvis du vil være med i bog stafetten skal du lægge en kommentar herunder.

Jeg trækker en "vinder" mandag den 21 november.

Hvis det er dig der bliver udtrukket skal du huske at  linke tilbage til BirtheDitte og Mig:-) og ellers bare følge reglerne..


Reglerne er som følger:
1. Hvis du bliver udtrukket skal du linke tilbage til dette indlæg(- og bruge ovenstående billed), så andre kan se hvad reglerne er og hvad det hele går ud på.
2. Du kan desværre kun deltage, hvis du har en blog.
3. Du forpligter dig til at skrive om bogen når du har læst den (opret helst en etiket der hedder “bogstafet” – og så finder du den næste der skal deltage i bog stafetten.
4. Alle der deltager, får et link på min side under fanen “Bogstafet“, så det er VIGTIGT at du melder tilbage til mig om hvem du har sendt den videre til – TAK. Min mail er newyorkerbyheart@gmail.com.
5. Du betaler selv portoudgifterne til at sende bogen rundt.
6. Vær sød at behandle bogen pænt, idet det jo faktisk stadig er Christians bog. Betragt det som en du har lånt af en god ven og behandl den derefter.
7. Vær sød at skrive din autograf i bogen og din blogs adresse, så Christian kan se hvor den har været henne, når han engang får den tilbage.
Så altså, hvis du vil være med, så skriv en kommentar til dette indlæg. Jeg trækker lod blandt de første 5 der efterlader en kommentar. Jeg håber at du vil være med…………

Så sæt igang.


Kommentarer

  1. Jeg vil meget gerne være med i bogstafetten...pretty please :-)

    SvarSlet
  2. Dejligt at du også kunne lide den :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  3. Jeg melder mig også i lodtrækningen

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. Lakrids siruppen er købt i

I januar vil jeg(eller skal jeg)

I januar vil jeg... Eller også skal jeg, men derfor kommer det staidg på listen. Bage min amerikanske kanesnegle. Tjek det er jeg i skrivende stund igangen med Snakke med  Slagter dyrby  om ældstebarnets konfirmation Plante åreste chilifrø, Udvælge årets tomatfrø og der er mange at vælge imellem. Og nej det er ikke tidligt, det er sent. Normalt gør jeg det i december. Starte på jagttegn, jo jo jeg starte skam idag Sove lidt mere, eller det vil sige gå tidliger i seng. og få mindst 7 timers søvn. Egentlig helst 8 men det er også lidt meget Få blogget herinde lidt mere fast.  Og ellers bare leve livet og nyde at et nyt år er begyndt. Og jeg kan mærke det bliver et godt et af slagsen. Puhh det bliver lidt svært at vælge hvad der skal sås i drivhuset i år Min hjembragte Monstera Obliqua “Swiss Cheese Vine”Som er en  fingerphilodendron, i miniformat. Jeg er helt tossede med de store af slagsen. Men problemet er nok bare de bliver så kæmpestore