Bogstafet, vil du være med.


Så er det min tur til at sende bog stafetten videre. Som i ved modtog jeg bog stafetten fra Ditte og nu er det så min tur til at sende bogen videre.

Det har været et skønt bekendtskab. Dejlig frisk bog med underholdning på hver en side.

Du kan læse mere om konceptet på Birthes oprindelige indlæg

Man må sige jeg har været godt underholdt mens jeg læste Christians bog.  Jeg har det sidste stykke tid læst en del Jussi Adler  bøger og man må sige at Christians bog er noget helt andet. PÅ DEN GODE MÅDE.

Der er virkelig spænding på drengen, men samtidig er der også et helt andet spil igang i bogen. Jeg har været utroligt godt underholdt imens jeg har læst bogen.
Jeg glæder mig meget til 2 bog kommer.

Nå men hvis du vil være med i bog stafetten skal du lægge en kommentar herunder.

Jeg trækker en "vinder" mandag den 21 november.

Hvis det er dig der bliver udtrukket skal du huske at  linke tilbage til BirtheDitte og Mig:-) og ellers bare følge reglerne..


Reglerne er som følger:
1. Hvis du bliver udtrukket skal du linke tilbage til dette indlæg(- og bruge ovenstående billed), så andre kan se hvad reglerne er og hvad det hele går ud på.
2. Du kan desværre kun deltage, hvis du har en blog.
3. Du forpligter dig til at skrive om bogen når du har læst den (opret helst en etiket der hedder “bogstafet” – og så finder du den næste der skal deltage i bog stafetten.
4. Alle der deltager, får et link på min side under fanen “Bogstafet“, så det er VIGTIGT at du melder tilbage til mig om hvem du har sendt den videre til – TAK. Min mail er newyorkerbyheart@gmail.com.
5. Du betaler selv portoudgifterne til at sende bogen rundt.
6. Vær sød at behandle bogen pænt, idet det jo faktisk stadig er Christians bog. Betragt det som en du har lånt af en god ven og behandl den derefter.
7. Vær sød at skrive din autograf i bogen og din blogs adresse, så Christian kan se hvor den har været henne, når han engang får den tilbage.
Så altså, hvis du vil være med, så skriv en kommentar til dette indlæg. Jeg trækker lod blandt de første 5 der efterlader en kommentar. Jeg håber at du vil være med…………

Så sæt igang.


Kommentarer

 1. Jeg vil meget gerne være med i bogstafetten...pretty please :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at du også kunne lide den :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. Jeg melder mig også i lodtrækningen

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg