Gå videre til hovedindholdet

Travle dage.

Ja herhjemme går bølgerne højt. For når jeg sådan tager afsted i små 14 dage, skal der gøres klar til at manden har det lidt let. Det vil sige at jeg har været igang med at fylde fryseren med kødsauce, frikadeller, suppe og så var det ellers meningen jeg skulle rydde op i den der fryser.

Men jeg har fået ondt i ryggen, ja det vil sige det har jeg faktisk haft i en lille uges tid. Men lige pludseligt er den gået helt grasat. Hvilket ikke er fedt når jeg skal tilbringe et halvt døgn i en flyver/lufthavn.

Derudover var jeg ude og holde foredrag i fredags for en bunke dyrepassere der var til dyrepassernes landsmøde. Det er altid lidt angstprovokerende at stå foran en stor forsamling. Men det gik nu rigtig godt.

Iaften skal vi have store bøffer, af noget af det fantastiske kød vi fik af min far. Bøffer på 300 gram stykket. Det er noget vi kan li.

Ellers har manden fundet julekasserne frem fra saunaen(ja det er det vores 70ér levn bliver brugt til).

Billedet herunder er taget den 20 december sidste år. Jeg håber jeg kommer hjem til sne. Elsker sne.

 Vores store dejlige hus er næsten endnu skønnere sne beklædt. Ungerne skal i også lige have et billede af. For de vokser og jeg bliver så sentimeltal hver gang jeg rejser fra dem. Føler at de er ved at blive voksne. Hvilket jeg slet ikke kan klare.
 Smukke yngstebarn, billedet er fra skolestart i august. Hun er så blid, klog og så har hun empati for alle. Hun er altid obs på hvordan andre har det.
Ældstebarnet, med spritny frisure. Han har selv valgt at det skulle være ligesom Burhan G. Han er så stor og så alligevel ikke. Han er så skide sød og kærlig. Åh hvor mit hjerte sprænges når jeg ser på de børn. De er mit livs guld.

Jeg ved godt der ikke har været så mange opskrifter på det sidste, men sådan er det nu engang i mellem. Der er ikke tid til det hele.

Jeg tvivler på jeg får opdateret inden jeg rejser på torsdag. Så vi ses igen i midten af december.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en..

Du skal bruge:

100 g mørk chokolade
200 g Smør, i tern
400 g sukker
4 æg
1 stang vanille
160 g mel
100 g mørk chokolade i små stykker
100 g lys eller hvid chokolade
friske hindbær

Sæt ovnen på 160 grader.
Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt
 Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal ca. have 15 min. De skal være let faste men ikk…