Gå videre til hovedindholdet

Travle dage.

Ja herhjemme går bølgerne højt. For når jeg sådan tager afsted i små 14 dage, skal der gøres klar til at manden har det lidt let. Det vil sige at jeg har været igang med at fylde fryseren med kødsauce, frikadeller, suppe og så var det ellers meningen jeg skulle rydde op i den der fryser.

Men jeg har fået ondt i ryggen, ja det vil sige det har jeg faktisk haft i en lille uges tid. Men lige pludseligt er den gået helt grasat. Hvilket ikke er fedt når jeg skal tilbringe et halvt døgn i en flyver/lufthavn.

Derudover var jeg ude og holde foredrag i fredags for en bunke dyrepassere der var til dyrepassernes landsmøde. Det er altid lidt angstprovokerende at stå foran en stor forsamling. Men det gik nu rigtig godt.

Iaften skal vi have store bøffer, af noget af det fantastiske kød vi fik af min far. Bøffer på 300 gram stykket. Det er noget vi kan li.

Ellers har manden fundet julekasserne frem fra saunaen(ja det er det vores 70ér levn bliver brugt til).

Billedet herunder er taget den 20 december sidste år. Jeg håber jeg kommer hjem til sne. Elsker sne.

 Vores store dejlige hus er næsten endnu skønnere sne beklædt. Ungerne skal i også lige have et billede af. For de vokser og jeg bliver så sentimeltal hver gang jeg rejser fra dem. Føler at de er ved at blive voksne. Hvilket jeg slet ikke kan klare.
 Smukke yngstebarn, billedet er fra skolestart i august. Hun er så blid, klog og så har hun empati for alle. Hun er altid obs på hvordan andre har det.
Ældstebarnet, med spritny frisure. Han har selv valgt at det skulle være ligesom Burhan G. Han er så stor og så alligevel ikke. Han er så skide sød og kærlig. Åh hvor mit hjerte sprænges når jeg ser på de børn. De er mit livs guld.

Jeg ved godt der ikke har været så mange opskrifter på det sidste, men sådan er det nu engang i mellem. Der er ikke tid til det hele.

Jeg tvivler på jeg får opdateret inden jeg rejser på torsdag. Så vi ses igen i midten af december.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. Lakrids siruppen er købt i

I januar vil jeg(eller skal jeg)

I januar vil jeg... Eller også skal jeg, men derfor kommer det staidg på listen. Bage min amerikanske kanesnegle. Tjek det er jeg i skrivende stund igangen med Snakke med  Slagter dyrby  om ældstebarnets konfirmation Plante åreste chilifrø, Udvælge årets tomatfrø og der er mange at vælge imellem. Og nej det er ikke tidligt, det er sent. Normalt gør jeg det i december. Starte på jagttegn, jo jo jeg starte skam idag Sove lidt mere, eller det vil sige gå tidliger i seng. og få mindst 7 timers søvn. Egentlig helst 8 men det er også lidt meget Få blogget herinde lidt mere fast.  Og ellers bare leve livet og nyde at et nyt år er begyndt. Og jeg kan mærke det bliver et godt et af slagsen. Puhh det bliver lidt svært at vælge hvad der skal sås i drivhuset i år Min hjembragte Monstera Obliqua “Swiss Cheese Vine”Som er en  fingerphilodendron, i miniformat. Jeg er helt tossede med de store af slagsen. Men problemet er nok bare de bliver så kæmpestore