søndag den 27. november 2011

Travle dage.

Ja herhjemme går bølgerne højt. For når jeg sådan tager afsted i små 14 dage, skal der gøres klar til at manden har det lidt let. Det vil sige at jeg har været igang med at fylde fryseren med kødsauce, frikadeller, suppe og så var det ellers meningen jeg skulle rydde op i den der fryser.

Men jeg har fået ondt i ryggen, ja det vil sige det har jeg faktisk haft i en lille uges tid. Men lige pludseligt er den gået helt grasat. Hvilket ikke er fedt når jeg skal tilbringe et halvt døgn i en flyver/lufthavn.

Derudover var jeg ude og holde foredrag i fredags for en bunke dyrepassere der var til dyrepassernes landsmøde. Det er altid lidt angstprovokerende at stå foran en stor forsamling. Men det gik nu rigtig godt.

Iaften skal vi have store bøffer, af noget af det fantastiske kød vi fik af min far. Bøffer på 300 gram stykket. Det er noget vi kan li.

Ellers har manden fundet julekasserne frem fra saunaen(ja det er det vores 70ér levn bliver brugt til).

Billedet herunder er taget den 20 december sidste år. Jeg håber jeg kommer hjem til sne. Elsker sne.

 Vores store dejlige hus er næsten endnu skønnere sne beklædt. Ungerne skal i også lige have et billede af. For de vokser og jeg bliver så sentimeltal hver gang jeg rejser fra dem. Føler at de er ved at blive voksne. Hvilket jeg slet ikke kan klare.
 Smukke yngstebarn, billedet er fra skolestart i august. Hun er så blid, klog og så har hun empati for alle. Hun er altid obs på hvordan andre har det.
Ældstebarnet, med spritny frisure. Han har selv valgt at det skulle være ligesom Burhan G. Han er så stor og så alligevel ikke. Han er så skide sød og kærlig. Åh hvor mit hjerte sprænges når jeg ser på de børn. De er mit livs guld.

Jeg ved godt der ikke har været så mange opskrifter på det sidste, men sådan er det nu engang i mellem. Der er ikke tid til det hele.

Jeg tvivler på jeg får opdateret inden jeg rejser på torsdag. Så vi ses igen i midten af december.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar