L.O.C here i come

Som nævnt tidliger, har jeg en "lille"svaghed for Liam O´Connor.

Faktisk er den lille svaghed måske ikke så lille. Ikke hvis du spørger min mand...

Og skat, jeg vil ikke bytte dig for noget i verden. Overhovedet.
Men nu nævnte en god veninde at hun skulle til L.O.C koncert på train på fredag. Og jeg har jo længe vidst han kom til århus, men har ligesom ikke tænkt at jeg skulle afsted. For manden gider helt sikkert ikke tage med mig derind. Og jeg kunne ikke lige komme i tanke om hvem jeg skulle følges af med. Men heldigvis fortalte den her veninde mig at hun skulle afsted. Jeg tjekkede straks dba og gul og gratis. men det eneste var personer som var ligeså desperate som mig for a få en billet..

Men så idag, fik jeg en sms fra veninden. "så kan du godt finde barnepige" Hun har simpelthen skaffet mig en billet:-)

Heldigvis er jeg ikke til mænd der ryger. Og hende Christiane klær ham jo aldeles fremragenden.

Ses vi?

Kommentarer

 1. Åh altså L.O.C. ! Jeg har lige set ham på Skråen i Aalborg og du kan godt glæde dig! Han er så blæret på scenen! Har helt sikkert også en svaghed for ham :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan se at du og min datter har andet end dyr til fælles :-)

  SvarSlet
 3. Anna: jeg så ham i sommer i uni parken. stod forreste og var helt solgt. Købte ikke billet fordi jeg mente han kun ville kunne skuffe. Men jeg er altså bare nød til at opleve ham på senen igen. Og er sikker på han er lige så fantastisk som i sommer.

  Heidi

  SvarSlet
 4. Mette. du har ret. Hvordan får hun lige taget alle de der fantastiske billeder sammen med ham. Og er det i øvrigt pinligt at jeg som voksen også godt gad have sådan et billede?

  KH

  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg