søndag den 8. januar 2012

Ovnstegt bornholmer med svin under skindet.


Igår fik vi den her lækre bornholmer hane som havde fået lidt tørsaltet bacon under skindet. Er du svimmer den smagte godt.
 Den blev tørret af, og så lavede jeg en tunnel under skindet på hver side af brystbenet. Ligeså gjorde jeg med lårene så der snoede sig et stykke lækkert princip bacon om hvert lår. Bornholmeren fik 1 time og 10 minutter ved 190 grader.
 Betty-Marie kom på arbejde sammen med mit råkostjern som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år. Jeg rev 1 lille rødkål og 2 gulerødder groft og tilsatte så saften fra 2 appelsiner, 1 citron og et par spsk solbærsyltetøj
 Lige endnu et billedet af den lækre hane. Han blev drysset med groft maldon salt, peber og så fik han lige lidt smør.
 Det gør skindet sprødt og superlækkert.
Aftenens tallerken, med kogte gulerødder, kartofler og rødkåls salaten. Jeg lettede lige på skindet så man kan ane baconen. Saucen lavede jeg af væden fra hanen, lidt fløde og kulør.

Jeg vil igen godt lige gøre opmærksom på min konkurrence. Lige nu er der kun 1 som har tilmeldt sig. Jeg syntes selv at præmien er ret god og så er det noget man får glæde af helt ind i det nye år. Og hvis man ikke ønsker sig chilier er der også en anden gave hvis man heller vil overraskes med noget helt andet.

Så kom nu lige ind i kampen, jeg kan jo se at i er derude:-)

Ellers kan jeg fortælle at hundebabyen har det meget bedre og hun elsker stadig sin dyrlæge. Måske jeg elsker vores dyrlæge lidt mere.

4 kommentarer:

 1. Wow, hvor ser den lækker ud :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Godt at høre hundebabyen har fået det bedre. Din konkurrence lyder godt, og jeg elsker chili, men jeg har en tendens til at slå vores grønne planter i lejligheden ihjel ;-)

  SvarSlet
 3. Det var vildt lækkert kan jeg godt sige dig Birthe.

  Kh
  Heidi

  SvarSlet
 4. Ja det er skønt at babyhunden har det bedre. Altså der er jo en anden mulighed endat få chilifrø:-) Der er jo også en overraskelse pakke man kan vælge istedet for frø. Og det er ikke noget man skal holde liv i...

  KH

  Heidi

  SvarSlet