Gå videre til hovedindholdet

Tunbøf og flere kopkager

I aften fik vi Tun bøffer. Det er første gang vi har fået det. Men jeg elsker Tun i sushi. Så jeg tænkte at sådan en halvrød tun bøf lige måtte være sagen.
 De kom på grillen, efter de blev marineret i Avocadolie, citronsaft, skal af citron, og peber. Der lå de i en 1/2 times tid. Imens skar jeg tomater i 1/2 og lavede en olie eddike dressing med salt, peber, sukker og citronsaft.
 Og til de nye kartofler fra Spanien skulle vi have en wasabi creme. lavet af kvark, citron skal, salt, peber, en 1/2 avocado og wasabi pulver. Det hele blev kørt på min bamix.
 Og det får i så 2 billeder af. Mest fordi de havde en skøn farve og bare var super lækker.
 Tallerkenen så således ud. OG Tunen var ok. Men det er nok ikke noget jeg gør igen. Det eneste jeg kunne tænke på, var hvor meget lækkert sushi jeg kunne lave af det tun. Og tun er jo ret dyrt og jeg syntes overhovedet ikke det var så lækkert som jeg havde forstillet mig.
Ellers har vi jo haft 15 piger på besøg idag til yngstebarnets 7 års fødselsdag. Ide jeg tager af sted til Afrika på fredag og Det er yngstebarnets fødseldag lørdag. Skulle det ligesom være i denne weekend. Så der har været fart over feltet
 Yngstebarnet havde bestil kopkager som dem fra den anden dag. Dog uden Hindbær Curd.
 Og så var det let at prøve min nye muffinform fra coolstuff.dk hvor der sidder et spyd som man kan sætte  noget på. Og tit oplever jeg at det man nu putter i sådan en muffin/kopkage drøner ned i bunden og hvis det er chokolade brænder det tit på og smager ikke så godt. Så glæder var stor da jeg med lethed kunne spidde de her maltesere i hvid chokolade og de bare blev pænt i midten. Har tænkt lidt på at lave nogle mad muffins med bacon, tomat, chili eller noget helt andet  i en nær fremtid.
Selvfølgelig blev kagerne pyntet med glimmer, små sukker hjerter, og pufsukker og ikke mindst sprayfarve. Der skulle ikke mangle noget. Kagerne bragte lykke og så er jeg glad.

Husk at du stadig kan nå at være med i min giveaway. Hvis du bare lægger en kommentar under giveaway indlæg inden på tirsdag den 27 marts kl 17.

Ellers skal min kære mand stå skoleret fordi han er kommet til at spise alle mine Reeses peanutbutter cups som skulle bruges til at lave nye kopkager i min nye spyd form... Han har dog lovet at bestille nogle nye...

Kommentarer

 1. hahaha.. det kunne være mig, der bare kom til tænke på alt det lækre sushi jeg kunne have lavet og spist :-) Wasabicremen lyder nu ret god.

  Smart fidus med spyd i formen, kan du ikke poste et billede af en overskåren kage næste gang?
  God rejse til Afrika

  SvarSlet
 2. Ja ikke. Jeg følet mig snydt snydt. Og kunne ikke glemme alt det lækre sushi jeg kunne have spist. Wasabicremen var god.

  Jo det var da egentligt tåbeligt at jeg ikke fik taget et billede af en overskåret kage. Det husker jeg lige til næste gang.

  Og tak. Jeg har brug for det. Har hold i nakken, ondt i rygge og nu også en halsbetændelse. Det bliver super at tilbringe en døgs tid i fly og lufthavne...

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…