søndag den 25. marts 2012

Tunbøf og flere kopkager

I aften fik vi Tun bøffer. Det er første gang vi har fået det. Men jeg elsker Tun i sushi. Så jeg tænkte at sådan en halvrød tun bøf lige måtte være sagen.
 De kom på grillen, efter de blev marineret i Avocadolie, citronsaft, skal af citron, og peber. Der lå de i en 1/2 times tid. Imens skar jeg tomater i 1/2 og lavede en olie eddike dressing med salt, peber, sukker og citronsaft.
 Og til de nye kartofler fra Spanien skulle vi have en wasabi creme. lavet af kvark, citron skal, salt, peber, en 1/2 avocado og wasabi pulver. Det hele blev kørt på min bamix.
 Og det får i så 2 billeder af. Mest fordi de havde en skøn farve og bare var super lækker.
 Tallerkenen så således ud. OG Tunen var ok. Men det er nok ikke noget jeg gør igen. Det eneste jeg kunne tænke på, var hvor meget lækkert sushi jeg kunne lave af det tun. Og tun er jo ret dyrt og jeg syntes overhovedet ikke det var så lækkert som jeg havde forstillet mig.
Ellers har vi jo haft 15 piger på besøg idag til yngstebarnets 7 års fødselsdag. Ide jeg tager af sted til Afrika på fredag og Det er yngstebarnets fødseldag lørdag. Skulle det ligesom være i denne weekend. Så der har været fart over feltet
 Yngstebarnet havde bestil kopkager som dem fra den anden dag. Dog uden Hindbær Curd.
 Og så var det let at prøve min nye muffinform fra coolstuff.dk hvor der sidder et spyd som man kan sætte  noget på. Og tit oplever jeg at det man nu putter i sådan en muffin/kopkage drøner ned i bunden og hvis det er chokolade brænder det tit på og smager ikke så godt. Så glæder var stor da jeg med lethed kunne spidde de her maltesere i hvid chokolade og de bare blev pænt i midten. Har tænkt lidt på at lave nogle mad muffins med bacon, tomat, chili eller noget helt andet  i en nær fremtid.
Selvfølgelig blev kagerne pyntet med glimmer, små sukker hjerter, og pufsukker og ikke mindst sprayfarve. Der skulle ikke mangle noget. Kagerne bragte lykke og så er jeg glad.

Husk at du stadig kan nå at være med i min giveaway. Hvis du bare lægger en kommentar under giveaway indlæg inden på tirsdag den 27 marts kl 17.

Ellers skal min kære mand stå skoleret fordi han er kommet til at spise alle mine Reeses peanutbutter cups som skulle bruges til at lave nye kopkager i min nye spyd form... Han har dog lovet at bestille nogle nye...

2 kommentarer:

 1. hahaha.. det kunne være mig, der bare kom til tænke på alt det lækre sushi jeg kunne have lavet og spist :-) Wasabicremen lyder nu ret god.

  Smart fidus med spyd i formen, kan du ikke poste et billede af en overskåren kage næste gang?
  God rejse til Afrika

  SvarSlet
 2. Ja ikke. Jeg følet mig snydt snydt. Og kunne ikke glemme alt det lækre sushi jeg kunne have spist. Wasabicremen var god.

  Jo det var da egentligt tåbeligt at jeg ikke fik taget et billede af en overskåret kage. Det husker jeg lige til næste gang.

  Og tak. Jeg har brug for det. Har hold i nakken, ondt i rygge og nu også en halsbetændelse. Det bliver super at tilbringe en døgs tid i fly og lufthavne...

  SvarSlet