Gå videre til hovedindholdet

Afrika here i come.

Så er der ikke mange dage til jeg sidder i Afrika. Derfor syntes jeg lige i skal have et par stemnings billeder fra sidst jeg var der.
 Lidt trist at tænke på at sidst vi var i afrika, fik jeg ikke badet en eneste gang i poolen. Vi har travlt. 
 Den her fine edderkop, en han vel at mærke sad i en stor agave.
 Og de her skønne væverfugle kunne man snige sig ind på om aftenen og så lyse op i deres fine små hjem. Det tog en han en 8-10 timer at lave de her små kunstværker. Og hvis hunnen ikke kunne lide dem pillede hun dem ned... Så kunne han begynde forfra. Jeg tog en vraget rede med hjem sidste gang. De er virkelig små kunstværker.
 Bare så man ikke er i tvivl om noget. Skiltet på porten ved indgange til der hvor vi arbejder..
 Hver morgen blev vi kørt i jeeps hen til det sted hvor girafferne stod. Der så vi bland andet de her zebraer.
 Skiltet her hang på verdens største hospital med 3200 sengepladser. Der er sku humor på lægerne dernede.
 En natsværmer. Det er bare lidt mere prangene end vores danske.
 Knælere så vi også en del af.
 Og her dyret det hele drejer sig om. 
 Den smukkeste Baboon spider.
 Se venligst bort fra køddet på handskerne. De her Dun biller fløj rundt. og landen mere eller mindre tilfældigt ned i hovedet på en når vi stod uden for i de sene natte timer. 
 Vejret var fantastisk, næsten hver eneste aften var der lyn som dette.
 En klippepython bag vores hytte.
 Nå ja, mig og enormt nuttede tiger babyer.
Kan i passe på jer selv de næste 14 dage. Jeg tvivler på at jeg får skrevet noget herinde mens jeg er af sted. Så i må have det fantastisk.

Kommentarer

  1. Håber du får en helt fantastisk tur Heidi.

    SvarSlet
  2. Hej Mette. Takker. Det var en fantastisk tur.

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en...

Tidsfordriv, igen en ting med lakrids. Lakridsmarcipanbrød

Ja nu jeg sidder hjemme, kan jeg jo ligeså godt lave noget fornuftigt.... Så som Lakridsmarcipanbrød med hvid chokolade.Har jeg nævnt at jeg elsker lakrids og hvid chokolade?  Jeg smagte sådan en fætter for nylig i Salling. Og tænkte straks at det måtte jeg forsøge mig med selv. Og hvilken bedre dag end idag.  Jeg lavede to varianter, en med salt lakridssirup og en med sød lakrids sirup. Man kan allerede nu mærke at det bliver godt. Ja godt nok ligner det her billede mest af alt marcipan med kulør på. men det er en halv rulle marcipan med 4 store teskefulde lakridssirup  Det æltes godt sammen og man får så en underlig brun masse. Den lægges på et skærebrædt drysset let i flormelis. rulles ud i den form man nu ønsker og overtrækkes med hvidchokolade. og drysset let med lakridspulver.  Og vupti, har man de her enormt lækre stykker  Tæt på! Jeg valgte at lave flade stykker med sød lakrids og trekantede stykker med salt lakrids. La...

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B...