Gå videre til hovedindholdet

Afrika here i come.

Så er der ikke mange dage til jeg sidder i Afrika. Derfor syntes jeg lige i skal have et par stemnings billeder fra sidst jeg var der.
 Lidt trist at tænke på at sidst vi var i afrika, fik jeg ikke badet en eneste gang i poolen. Vi har travlt. 
 Den her fine edderkop, en han vel at mærke sad i en stor agave.
 Og de her skønne væverfugle kunne man snige sig ind på om aftenen og så lyse op i deres fine små hjem. Det tog en han en 8-10 timer at lave de her små kunstværker. Og hvis hunnen ikke kunne lide dem pillede hun dem ned... Så kunne han begynde forfra. Jeg tog en vraget rede med hjem sidste gang. De er virkelig små kunstværker.
 Bare så man ikke er i tvivl om noget. Skiltet på porten ved indgange til der hvor vi arbejder..
 Hver morgen blev vi kørt i jeeps hen til det sted hvor girafferne stod. Der så vi bland andet de her zebraer.
 Skiltet her hang på verdens største hospital med 3200 sengepladser. Der er sku humor på lægerne dernede.
 En natsværmer. Det er bare lidt mere prangene end vores danske.
 Knælere så vi også en del af.
 Og her dyret det hele drejer sig om. 
 Den smukkeste Baboon spider.
 Se venligst bort fra køddet på handskerne. De her Dun biller fløj rundt. og landen mere eller mindre tilfældigt ned i hovedet på en når vi stod uden for i de sene natte timer. 
 Vejret var fantastisk, næsten hver eneste aften var der lyn som dette.
 En klippepython bag vores hytte.
 Nå ja, mig og enormt nuttede tiger babyer.
Kan i passe på jer selv de næste 14 dage. Jeg tvivler på at jeg får skrevet noget herinde mens jeg er af sted. Så i må have det fantastisk.

Kommentarer

  1. Håber du får en helt fantastisk tur Heidi.

    SvarSlet
  2. Hej Mette. Takker. Det var en fantastisk tur.

    Heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder.

Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet Lones Bourbon tærte, som var intet mindre end formidabel.

Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-)


Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.

 Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.
 De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.
 Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.
 Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde

 Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. Billederne her er taget idag i mi…

Nye tider, Nyt liv

Tja. som overskriften siger så er det nye tider herhjemme. Jeg er blevet skilt. I al fordragelighed. Og Pt skiftes vi til at være i huset som nu er til salg. Ungerne bor der som de hele tiden har gjort. Det er kun Ex manden og jeg der flytter frem og tilbage... Det er opslidende på et plan jeg ikke var klar over. Opslidenden fordi man føler sig hjemløs, på trods af man har et hjem. det er bare lige pludselig ikke ens eget mere. Når jeg kommer hjem i huset efter at have boet ved verdens bedst venner i en uge, så føles det bare virkelig underligt. Det er mærkeligt at føle sig mere hjemme på det værelse jeg har ved de der fantastiske venner som lukker mig ind i deres hjem og familie helt uforbeholdet. Mærkeligt at man bliver ked af det hver gang man kommer "hjem" for det føles så forkert... Det hjem jeg har opbygget og delt med min mand(nu ex) gennem 21 år, er nu bare en skal der minder en om at man bare gerne vil ha sit eget hjem.
Så hvis du lige står og mangler et lækkert hu…

Syltede jalapeños

Ja så må i også hellere få opskriften på de her sindsygt lækre syltede jalapeños jeg lavede den anden dag.
 Sådan ser 750 gram friske  jalapeños ud. Husk nu at bruge handsker. Jeg skulle lige pille lidt frø ud og gad ikke tage handsker på igen. Er du sindsyg det gør ondt sådan at stoppe sådan en chili finger i øjet...
 Det er superlet at sylte sine egne chilier. Man laver et opkog af 7 dl eddike, 400 gram sukker, 3 spsk salt. Lader det koge op og stopper chilierne i og lader dem koge i 6 minutter. Husk at skolde de glas de skal over på og enten bruge atamon eller vodka.
Sådan ser de kære jalapeños ud efter et opkog. Jeg syntes de er en smule mere søde og der er lidt mere bid i dem end dem man køber. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem.


Ellers har jeg været igang med min hjembragte mandelmel fra paris. JEg har forsøgt mig med de små lækre franske macaron´s. Det må blive i næste indlæg.