Gå videre til hovedindholdet

Lækre Muffins og lidt brok:-)

Mmm. Jeg lavede dem her den anden dag.
 De ser ikke ud af noget særligt. Og jeg skal ærligt indrømme jeg ikke havde mine forhåbninger oppe da jeg lavede dem. Dejen virkede klæg og tung.
Men skinnet bedrager, gør det. For se nu her. Indeni gemmer der sig en lækker Vanilie creme.

Der er en del ingrediencer i dejen men det er superlet at lave.

Opskriften skal i selvfølgelig også have:-)

Tænd ovnene på 160 grader

I en skål putter du

170 gram æggehvider
40 gram Kasein eller Hamp protein. Jeg brugte denne her
25 gram fedtfattigt kakao. 
170 gram Græsk youghurt, fedtfattig.
20 g affedtet kokosmel. Ikke alm. kokos mel, det er alt for fyldt med fedt.Den rigtige kan købes her
15 gram affedtet mandelmel, igen er det vigtigt at købe det fedtreducerede
90 gram vand 
20 gram lækker chokoproteinpulver. Jeg brugte den her, som har en super smag.
20 gram sukrin. som kan bestilles her

mix det hele sammen med en håndmixer
Fordel i silikone muffin forme(og ja det skal være silikone forme ellers hænger det ved.
bag i ca 30 min.

Imens røre du en creme af 

80 gram græsk youghurt, fedtfattigt
20 gram kokosmælk
30 gram Vanilie whey. Jeg bruget denne her som jeg synes er en af de lækreste proteinpulver med vaniliesmag, når man bager
20 g Sukrin melis. Jeg bruger denne. hvis der bruges alm. sukrin skal det nok lige blendes først.

Stil på køl.

Køl muffin af, men lad dem blive i formen.
 For når de så er kolde udhuler du dem forsigtigt med en ske. Sørg for go plads dog uden at gøre kagens sider alt for tynde.
 Fyld cremen i så kagekant og creme flugter med hinanden
 Overtræk med En god mørk chokolade. Jeg bruger altid en som er sødet med stevia. Jeg køber det i ren kost i århus. Jeg kan dog ikke finde det på ders hjemmeside.
 Det skal bare være et tyndt lag. som lige dækker creme og muffin. Køl af og 
Nyd.

Næringsindhold pr 100 gram

194 kcal
18 g protein
14 g kulhydrat
8 g fedt

Det er en at mine mere vellykkede kageopskrifter. Og Jeg har faktisk også en ny opskrift i ærmet med Black beans:-) 

Træningen køre derudaf og jeg kan med stolthed i stemmes sige at jeg har øget i incline Db press. Er meget stolt:-)

Dagen er stadig op og ned. Synes selv de har været ret gode på det sidste. Men må nok indrømme at jeg med den sidste udmelding fra DBFF, nok lige skulle sluge en kamel.
Det hedder sig nemlig at når der er mere end 15 personer i samme kategori, Vil der være en elimeneringsrunde INDEN forbedømmelserne.. 
Det vil jo betyde at vi i min gruppe er 10 personer der har betalt 600 kr i startgebyr men aldrig kommer på scenen...

Og nu er det ikke nogen hemmelighed at jeg ikke regner med at have en chance imod de noget yngre konkurenter. Men jeg ville da gerne have endt med at blive bedømt, synes jo lidt det er det jeg har betalt for..

Nå men Det var så lige dagens sure opstød. Som har kostet lidt tåre og sikkert endnu mere muggen kone, mor og chef..

Så Sorry til mand, børn og kollegaer. Jeg ved godt jeg ikke er let at leve med i de her dage. 
MEN om 31 dager vender jeg stærkt tilbage til overfladen og mit gamle jeg:-)







Kommentarer

  1. God pointe i din blog i forhold til forbedømmelse - jeg tænker også de 600 kr. er for selve bedømmelsen, det er for dårligt man ikke engang kommer på scenen. Man skulle måske bare have meldt dig i bodyfitness, så var man da sikker på at komme op på den scene... :-) Held og lykke!

    SvarSlet
  2. Hej

    Nu har jeg fået at vide vi vist kommer på scenen, men stadigvæk bliver der jo stadig valgt mange fra meget hurtigt. og eftersom det starter kl 7 om morgnene går jeg ud fra det er rimelig hurtigt overstået for mit vedkomne. Men efter at have sundet mig lidt. og fået lidt luft er jeg igen lidt ovenpå. men også kun lidt:-)

    Tak fordi du lagde en besked:-)

    SvarSlet
  3. De ser lækre ud. Hvorfor bruger du casein? Valleprotein er da bedre, er det ikke?

    SvarSlet
  4. De ser lækre ud. Hvorfor bruger du casein? Valleprotein er da bedre, er det ikke?

    SvarSlet
  5. Lotte

    Jeg bruger casein fordi fordi det biger kager en hel anden struktur end whey. Det bliver mere blød. når man bruger whey bliver det ofte lidt grynet. men det undgår man med casein. ligesom hvis du laver en proteinshake af whey er den meget let og tynd. hvorimod en casein er mere tyk og cremet. casein suger mere vædske.

    og hvis vi snakker som shakes er det jo fordelagtigt at bruge casein om aftenen inden sengetid da det er langsomt optageligt i forhold til whey. om whey er bedre tør jeg altså ikke sige. det er jo 2 forskellige ting det gør.
    heidi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Amerikanske Brownie

Den her opskrift har jeg lave mange gange, og den er skøn. Sprød udenpå, sej indei. Lige som en brownie skal være. Det sjove ved dem, er at man skal bage dem i muffinforme. Så er de portions anrettede helt fra starten af. Altså bortset fra at jeg kan spise mere end en.. Du skal bruge: 100 g mørk chokolade 200 g Smør, i tern 400 g sukker 4 æg 1 stang vanille 160 g mel 100 g mørk chokolade i små stykker 100 g lys eller hvid chokolade friske hindbær Sæt ovnen på 160 grader. Smelt 100 g mørk chokolade over vandbad, sæt til side i 15 min.  Rør sukker og det kolde smør lyst og luftigt Smør, masser af smør Når det er pisket godt, tilsættes et æg af gangen, pisk godt imellem hvert æg.  Tilsæt den lunke chokolade, rør grundigt  Tilsæt mel og til sidst tilsættes det hakkede chokolade  Dejen er sjov silkeblød og ret luftig  Put en lille tsk. fuld af dejen i en GODT smurt muffinform, læg et hindbær ned i dejen. Tilsæt igen en tsk. fuld dej. De skal

Telefonsælger, ost og kaffe

Og ikke nødvendigvis i den rækkefølge:-) For det første har vi fået nyt tastatur. Så nu kan jeg skrive KKKKKKK lige så tosset som jeg vil. Da vi var til Birthe og Annes blogtræf i vejen, Fik vi de her skønne oste. Jeg skyndte at spise dem og måtte bare have mere af den her. Castello, reseve præst, hedder den. Den er super lækker, lidt af prima donna. Men på sin helt egen måde. Jeg har købt den et par gange. Og i sidste uge var den på bud i vores Føtex Food, hvor man kunne få 2 for 35 kr. Den er vanvittig god til et ostebord.  Og Den anden dag da jeg lige var på tanket for at købe en morgenbolle, så jeg denne her starbucks Qandi latte caramel flavour sag. Og nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er ny ud i kaffen. Og at det skal være sødt og ikke smage voldsomt af kaffe. Er du helt vild den er god. Så er der det her med den der telefonsælger.  Jeg ser mig selv som et forholdsvis åbent og venligt menneske. Normalt også over for telefonsælgere...  Men, den anden dag

Godt Nytår og en konkurrence

Håber i alle havde en god nytårsaften. Det havde vi. Vi var i gode venners lag, med masser af hygge og god mad i rigelige mængder. Vi fik hjorte carpaccio skudt af naboen til forret, Dernæst stod den på ryg fra samme dyr:-) og til dessert havde jeg lavet  Lones Bourbon tærte , som var intet mindre end formidabel. Nå men det er jo faktisk ved at være et år siden jeg startede bloggen. Og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence:-) Jeg har haft gang i en god chilidyrkning sidste år. Og nu har jeg jo fået mig et drivhus, så de små planter kan tage endnu mere af min tid.  Det her er de "overskudsfrø" af Chili, tomater og en enkelt agurk.  De står bare og venter på lidt kærlighed i form af jord, varme og vand.  Og som du måske kan ane, er det ikke de almindelig tomater som min interesse har fanget.  Her er "black Cherry", "pineapple" og "black from Tula" at finde  Og Chilier er simpelthen fantastiske små planter. B